|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-03-02 12:37:11 Sąd Ostateczny: Luty 2009
To są nasze SUBIEKTYWNE typy. Wybierajcie Wasz album miesiąca. Z założenia miała być ankieta, ale okazuje się, że nasza lista jest na tyle szeroka, że stworzenie takiej ankiety jest niemożliwe. Dlatego piszcie - co się Wam w tym miesiącu podobało najbardziej i dlaczego z góry prosze o nie kłócenie sie o szufladki :) Enjoy :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2009-03-02 12:56:57
Mój typ to Cannibal Corpse - Evisceration Plague. Za pozytywne zaskoczenie. Nie spodziewałem się, że album jakoś specjalnie wpadnie mi w ucho :) Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||||
|
Ignor
Redaktor Posty: 474 Pabianice/Łód... |
2009-03-02 15:51:38
Kolejny bardzo słaby miesiąc, a już myślałem ze nie może być gorzej niż w styczniu – a tu się zdziwić idzie. Dwie dotkliwe porażki - sam nie wiem nawet która gorsza - Ephel Duath i Pure Reason Revolution Na pewno na wyróżnienie zasługuję zespół Sholi - bardzo ciekawy i obiecujący debiut. Zobaczymy co pokarzą dalej, bo predyspozycje i zmysł komponowania to oni mają. Album miesiąca? John Frusciante „The_Empyrean” - po prostu przepiękna, cudowna, bajkowa to płyta. Zawiera muzykę nie z tej ziemi. ...and music? Well, it's just entertainment folks. |
||||
|
leprosy
Bicz Posty: 381 Kraków |
2009-03-02 16:00:28
o kurde wydał płytę? a ja przeoczyłem 8O :? tak samo dołująca jak poprzednie? |
||||
|
Ignor
Redaktor Posty: 474 Pabianice/Łód... |
2009-03-02 16:05:16
Niekiedy dołuje,niekiedy zagra coś na styl ostatniej płyty Red Hotów,smyczki też sie znajdą,ale przeważnie melancholijnie. Serio lubisz? :lol: ...and music? Well, it's just entertainment folks. |
||||
|
Harlequin
2009-03-02 17:58:01
Zaczyna sie ciekawie robić Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2009-03-02 18:39:31
z tego co pamiętam do "frószczianti" nawet nie bardzo śpiewać umiał i fałszował niemiłosiernie onegdaj... aż z ciekawosci bede musiala sie zapoznac z nowym materialem Make Foch Not War |
||||
|
Harlequin
2009-03-02 19:19:56
Nie no albumik bardzo przyjemny :) i ten bas :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||
|
Poltergeist
Anciliae Posty: 189 Aggressive Techn... |
2009-03-03 11:16:32
Jak dla mnie albumem miesiaca jest nowe wydawnictwo The Prodigy ktore jest niczym innym jak dopelnieniem kultowej trylogii z lat-90: Experience, Music For The Jilted Generation no i The Fat Of The Land. Po tej dekadzie ze strony Prodigy przynajmniej dla mnie nie wydarzylo nic interesujacego no moze poza singlem Spitfire. Tak wiec Invaders Must Die to zaskakujaco udane dzielo z mnostwem wbijajacych w parkiet kawalkow typu: Thunder, Omen, Take Me To The Hospital ,Warriors Dance , Stand Up pozostaje tylko czekac na kolejny koncert w Polsce a oto moja dziesiatka ELECTRO lutego: 1.The Prodigy-Invaders Must Die 2.Project Pitchfork- Dream Tiresias! 3.Noisuf-X- Voodoo Ritual 4.Synapscape- Again 5.[X]-RX- Stage 2 6.Proyecto Crisis- Made In Chile 7.Blutengel-Schwarzeis Eis 8.NolongerHuman-Antipathy 9.Wumpscut- DJ Dwarf Nine 1o.EisenFunk-Schmerzfrequenz Motto jest dla Decybeli........... |
||||
|
Harlequin
2009-03-04 10:47:46
Z przykroscią musze jednak stwierdzić, że żaden album nie zasłużył na lepszą ocenę niż "Bardzo dobry" nic mnie nie zabiło, do kazdego wydawnictwa, które słyszałem mam jakieś wąty Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||
|
verdammt
Redaktor Posty: 129 |
2009-03-04 11:58:45
Słaby miesiąc, zarówno w metalu jak i elektronice. Z przyjemnością wracam tylko do czterech płyt. Project Pitchfork "Dream, Tiresias!" przesłuchałam 6 razy, Seabound "When Black Beats Blue" - 4 razy, Stendeck "Sonnambula" i Synapscape "Again" - 2 razy. Reszcie wystarczył jeden odsłuch i płyty rzuciłam w kąt. |
||||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2009-03-04 18:09:04
przesłuchałam frószcziantego i nie bardzo podzielam twój pogląd - neistsety, rpzez lata wokal Janka sie nie zmienił na lepsze, dalej mnie drażni... jedynie co to lepsze aranżacje kawałków Make Foch Not War |
||||
|
mefir
Redaktor Posty: 175 Poznań |
2009-03-04 19:22:23
płyta 'tego' słabego miesiąca: Ensoph - Rex Mundi X-Ile (Cruz Del Sur Music) dobre: Infernal War - Conflagrator mega kupą zostaje: Funeral Mist - Maranatha nie miewam dobrych nastrojów ! |
||||