Sąd Ostateczny: Luty 2009

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Luty 2009
Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-03-02 12:37:11 Sąd Ostateczny: Luty 2009
To są nasze SUBIEKTYWNE typy. Wybierajcie Wasz album miesiąca. Z założenia miała być ankieta, ale okazuje się, że nasza lista jest na tyle szeroka, że stworzenie takiej ankiety jest niemożliwe. Dlatego piszcie - co się Wam w tym miesiącu podobało najbardziej i dlaczego z góry prosze o nie kłócenie sie o szufladki :) Enjoy :)
Cycki, Flaki i Szatan !!!

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2009-03-02 12:56:57
Mój typ to Cannibal Corpse - Evisceration Plague. Za pozytywne zaskoczenie. Nie spodziewałem się, że album jakoś specjalnie wpadnie mi w ucho :)
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Ignor
Redaktor
Ignor
Pabianice/Łód...

2009-03-02 15:51:38
Kolejny bardzo słaby miesiąc, a już myślałem ze nie może być gorzej niż w styczniu – a tu się zdziwić idzie. Dwie dotkliwe porażki - sam nie wiem nawet która gorsza - Ephel Duath i Pure Reason Revolution

Na pewno na wyróżnienie zasługuję zespół Sholi - bardzo ciekawy i obiecujący debiut. Zobaczymy co pokarzą dalej, bo predyspozycje i zmysł komponowania to oni mają.

Album miesiąca? John Frusciante „The_Empyrean” - po prostu przepiękna, cudowna, bajkowa to płyta. Zawiera muzykę nie z tej ziemi.
...and music? Well, it's just entertainment folks.

leprosy
Bicz
leprosy
Kraków

2009-03-02 16:00:28
Ignor Napisał:
John Frusciante „The_Empyrean” - po prostu przepiękna, cudowna, bajkowa to płyta. Zawiera muzykę nie z tej ziemi.

o kurde wydał płytę? a ja przeoczyłem 8O :? tak samo dołująca jak poprzednie?

Ignor
Redaktor
Ignor
Pabianice/Łód...

2009-03-02 16:05:16
Niekiedy dołuje,niekiedy zagra coś na styl ostatniej płyty Red Hotów,smyczki też sie znajdą,ale przeważnie melancholijnie. Serio lubisz? :lol:
...and music? Well, it's just entertainment folks.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-03-02 17:58:01
Zaczyna sie ciekawie robić

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-03-02 18:39:31
leprosy Napisał:
Ignor Napisał:
John Frusciante „The_Empyrean” - po prostu przepiękna, cudowna, bajkowa to płyta. Zawiera muzykę nie z tej ziemi.

o kurde wydał płytę? a ja przeoczyłem 8O :? tak samo dołująca jak poprzednie?

z tego co pamiętam do "frószczianti" nawet nie bardzo śpiewać umiał i fałszował niemiłosiernie onegdaj... aż z ciekawosci bede musiala sie zapoznac z nowym materialem
Make Foch Not War

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-03-02 19:19:56
Nie no albumik bardzo przyjemny :) i ten bas :)

Poltergeist
Anciliae
Poltergeist
Aggressive Techn...

2009-03-03 11:16:32
Jak dla mnie albumem miesiaca jest nowe wydawnictwo The Prodigy ktore jest niczym innym jak dopelnieniem kultowej trylogii z lat-90: Experience, Music For The Jilted Generation no i The Fat Of The Land. Po tej dekadzie ze strony Prodigy przynajmniej dla mnie nie wydarzylo nic interesujacego no moze poza singlem Spitfire. Tak wiec Invaders Must Die to zaskakujaco udane dzielo z mnostwem wbijajacych w parkiet kawalkow typu: Thunder, Omen, Take Me To The Hospital ,Warriors Dance , Stand Up pozostaje tylko czekac na kolejny koncert w Polsce a oto moja dziesiatka ELECTRO lutego:

1.The Prodigy-Invaders Must Die
2.Project Pitchfork- Dream Tiresias!
3.Noisuf-X- Voodoo Ritual
4.Synapscape- Again
5.[X]-RX- Stage 2
6.Proyecto Crisis- Made In Chile
7.Blutengel-Schwarzeis Eis
8.NolongerHuman-Antipathy
9.Wumpscut- DJ Dwarf Nine
1o.EisenFunk-Schmerzfrequenz
Motto jest dla Decybeli...........

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-03-04 10:47:46
Z przykroscią musze jednak stwierdzić, że żaden album nie zasłużył na lepszą ocenę niż "Bardzo dobry" nic mnie nie zabiło, do kazdego wydawnictwa, które słyszałem mam jakieś wąty

verdammt
Redaktor
verdammt

2009-03-04 11:58:45
Słaby miesiąc, zarówno w metalu jak i elektronice. Z przyjemnością wracam tylko do czterech płyt. Project Pitchfork "Dream, Tiresias!" przesłuchałam 6 razy, Seabound "When Black Beats Blue" - 4 razy, Stendeck "Sonnambula" i Synapscape "Again" - 2 razy. Reszcie wystarczył jeden odsłuch i płyty rzuciłam w kąt.

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-03-04 18:09:04
Harlequin Napisał:
Nie no albumik bardzo przyjemny :) i ten bas :)

przesłuchałam frószcziantego i nie bardzo podzielam twój pogląd - neistsety, rpzez lata wokal Janka sie nie zmienił na lepsze, dalej mnie drażni... jedynie co to lepsze aranżacje kawałków
Make Foch Not War

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2009-03-04 19:22:23
płyta 'tego' słabego miesiąca: Ensoph - Rex Mundi X-Ile (Cruz Del Sur Music)

dobre: Infernal War - Conflagrator

mega kupą zostaje: Funeral Mist - Maranatha
nie miewam dobrych nastrojów !

Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Luty 2009
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje