|
Nuta
Primogen Posty: 645 Brzeg |
2010-05-10 12:51:28
Hm,gdybym rzeczywiście tyle wygrała,to wtedy byłoby co planować i gdybać.A tak to mniej-więcej mój plan wygląda tak: -zamienić mieszkanie na większe,w razie potrzeby wyremontować wg.własnego gustu i metrażu owego mieszkania[prawdziwe marzenie? mieć swój domek na wsi położonej zaledwie kilka kilometrów od miasta] -wysłać mojego chłopaka na zrobienie prawka na motor i auto,przy czym fundnąć mu samochód[ile pula wygranej pozwoli,to nawet i na chopera się zrzucę].Przynajmniej bym miała 'prywatnego szofera' :P -reszta na tzw.czarną godzinę[zależy kiedy moi starsi będą potrzebować mej pomocy finansowej,chociażby minimalnej] -całkowicie reszta na swoje wydatki typu ciuchy,kosmetyki,impry itp. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
|
Nozdormu
Matuzalem Posty: 393 Gorzanów/Opo... |
2010-05-11 19:55:01
Jakąś część kasy dałbym na konto, żeby pieniądze urosły, część zostawił na własne wydatki, a za resztę kupiłbym swoją wioskę i zbierał podatki od mieszkańców, dzięki czemu mamona cały czas by rosła Ewentualnie gdyby z tą wioską nie wyszło kupiłbym hotel albo sieć sklepów i ustawił się na całe życie "Zesraj się, a nie daj się" |
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-08-02 19:32:51
może kupiłabym sobie mieszkanie:) Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
|
Blood_Cherry
Primogen Posty: 125 Kwidzyn/Toruń |
2010-08-02 19:36:50
Ja bym kupił zamek i w nim zamieszkał ^^ Robiłbym bym tam mega,klimatyczne libacje :D Za pozostałą część kupiłbym jakąś spółkę paliwową i się bogacił z roku na rok. Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2010-08-02 19:40:51
Kupiłbym mieszkanie w Poznaniu :) Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
humanity_failed
Bicz Posty: 57 Sansepolcro (IT) /... |
2010-08-02 19:41:38
upiłbym się na śmierć All life ends |
|
gothcure
Anciliae Posty: 1027 Szczecinek |
2010-08-02 19:42:56
wyjechal bym z Polski do USA Chwytac chwile ? |
|
Tom1977
Anciliae Posty: 190 Zombieland |
2010-08-02 19:45:29 :)
Ja bym sprzedał ten dom co mam. I kupił większa działkę i jeszcze większą chałupę postawił. Poszedł i na emeryturę :D Ale musiała być dobra kumulacja... tak koło 10 mln. A robię co chcę ! No, prawie co chce :) |
|
Destrukcja
Bicz Posty: 148 Nowy Sacz |
2010-08-02 19:45:29
Pojechałabym na wyprawę dookoła świata, albo poleciałabym w kosmos. Część pieniędzy dałabym rodzicom, część zostawiła na czarną godzinę. A resztę bym sprzeniewierzyła na uciechy ziemskie :D Tasting death. |