Gdybym wygrał w totolotka - strona 45

Help
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Nuta
Primogen
Nuta
Brzeg

2010-05-10 12:51:28
Hm,gdybym rzeczywiście tyle wygrała,to wtedy byłoby co planować i gdybać.A tak to mniej-więcej mój plan wygląda tak:
-zamienić mieszkanie na większe,w razie potrzeby wyremontować wg.własnego gustu i metrażu owego mieszkania[prawdziwe marzenie? mieć swój domek na wsi położonej zaledwie kilka kilometrów od miasta]
-wysłać mojego chłopaka na zrobienie prawka na motor i auto,przy czym fundnąć mu samochód[ile pula wygranej pozwoli,to nawet i na chopera się zrzucę].Przynajmniej bym miała 'prywatnego szofera' :P
-reszta na tzw.czarną godzinę[zależy kiedy moi starsi będą potrzebować mej pomocy finansowej,chociażby minimalnej]
-całkowicie reszta na swoje wydatki typu ciuchy,kosmetyki,impry itp.
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Nozdormu
Matuzalem
Nozdormu
Gorzanów/Opo...

2010-05-11 19:55:01
Jakąś część kasy dałbym na konto, żeby pieniądze urosły, część zostawił na własne wydatki, a za resztę kupiłbym swoją wioskę i zbierał podatki od mieszkańców, dzięki czemu mamona cały czas by rosła Ewentualnie gdyby z tą wioską nie wyszło kupiłbym hotel albo sieć sklepów i ustawił się na całe życie
"Zesraj się, a nie daj się"

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2010-08-02 19:32:51
może kupiłabym sobie mieszkanie:)
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Blood_Cherry
Primogen
Blood_Cherry
Kwidzyn/Toruń

2010-08-02 19:36:50
Ja bym kupił zamek i w nim zamieszkał ^^ Robiłbym bym tam mega,klimatyczne libacje :D Za pozostałą część kupiłbym jakąś spółkę paliwową i się bogacił z roku na rok.
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-08-02 19:40:51
Kupiłbym mieszkanie w Poznaniu :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

humanity_failed
Bicz
humanity_failed
Sansepolcro (IT) /...

2010-08-02 19:41:38
upiłbym się na śmierć
All life ends

gothcure
Anciliae
gothcure
Szczecinek

2010-08-02 19:42:56
wyjechal bym z Polski do USA
Chwytac chwile ?

Tom1977
Anciliae
Tom1977
Zombieland

2010-08-02 19:45:29 :)
Ja bym sprzedał ten dom co mam. I kupił większa działkę i jeszcze większą chałupę postawił. Poszedł i na emeryturę :D
Ale musiała być dobra kumulacja... tak koło 10 mln.
A robię co chcę ! No, prawie co chce :)

Destrukcja
Bicz
Destrukcja
Nowy Sacz

2010-08-02 19:45:29
Pojechałabym na wyprawę dookoła świata, albo poleciałabym w kosmos. Część pieniędzy dałabym rodzicom, część zostawiła na czarną godzinę. A resztę bym sprzeniewierzyła na uciechy ziemskie :D
Tasting death.

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura