Carcass zagra w Polsce

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Carcass zagra w Polsce
Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-02-25 17:47:52 Carcass zagra w Polsce
Wybiera sie ktoś posłuchać rzygowin ?
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-02-25 20:06:08
Dla mnie Carcass to w ogóle kapitalny, prorozwojowy zespół. Ja akutat bardziej lubie trzecia i czwartą, ale pierwsze 2 tez lubie pojawie sie obowiązkowo

Morgan555
Anciliae
Morgan555
Gorzów Wlkp.

2009-02-25 21:32:49
Tak w ich przypadku rozwoj wyszedl na dobre,nie bylo kaszany! :D
PAIN IS CAUSER BY PLEASURE

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-02-25 21:57:37
Kurcze, kazda płyta (oprócz "Swansong") była jakimś wyznacznikiem w swoim czasie ...

OskarOskar
Bicz
OskarOskar
Warszawa

2009-02-25 22:34:52
Harlequin Napisał:
Kurcze, kazda płyta (oprócz "Swansong") była jakimś wyznacznikiem w swoim czasie ...
Kurna ostatnio legendy death metalu przyjezdzaja do warszawy Morbid angel, Napalm death teraz Carcass jeszcze tylko zeby Death zagral.
Pieniądze rosną na drzewach wystarczy się po nie schylić.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-02-25 22:42:40
OskarOskar Napisał:
jeszcze tylko zeby Death zagral.

rotfl
pozamieniałam się z amebą na rozum.

Morgan555
Anciliae
Morgan555
Gorzów Wlkp.

2009-02-25 22:43:36
Tak z pewnoscia...........

Morgan555
Anciliae
Morgan555
Gorzów Wlkp.

2009-02-25 22:46:47
Mi pisal o listopadzie.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-02-25 22:47:23
Kapitan_Mineta Napisał:
OskarOskar Napisał:
Harlequin Napisał:
Kurna ostatnio legendy death metalu przyjezdzaja do warszawy Morbid angel, Napalm death teraz Carcass jeszcze tylko zeby Death zagral.

zagra, wczoraj Schuldiner mi napisał maila że mają zagrac jakoś we wrześniu

rozumiem, że telegram przyszedł z piekła666

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-02-25 22:50:31
Kapitanie - nie chciał Ci po prostu powiedzieć, że to już koniec no...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-02-26 08:25:32
hahahhahhahahaha, taaa Chuck skompletował skład - na drugiej gitarze Dimabag Darrell - własnie na www.pódełek.pl napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Summoned
Bicz
Summoned
Poznań

2009-02-26 16:27:02
grali na wacken 2008

przyznam ze zagrali troche z dupy. byly ich najwieksze hity, ale brzmieli tak se, energii w tym nie bylo, nawet Angela Gossow nie uratowala imprezy. skzoda byloby mi jeszcze raz isc na takie show. byly nudy. mimo ze to carcass
Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?"

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-02-26 16:39:35
ekhem... na Brutal Assault jak Carcass zagrał to wszyscy się cieszyli jak dzieci, nawet Owen wyryczał coś do mikrofonu - tu chodzi raczej o to, że w ubiegłym roku oni się koncertowo docierali, przy czym był fun, optymizm i zajebista radocha z grania, bez żadnej napinki i gwiazdorzenia - i oto chodzi - podobne odczucia miałam na koncercie Biohazard, gdzie było czuć totalnie wyluzowaną atmosferę, ale zajebisty kontakt z publiką i nic na odwal się tylko totalna wyluzowana radosna profeska - nie wiem jak było na Wacken, na Brutalu może ciut brzmienie kulało, ale chyba nikomu to nie przeszkadzało

Summoned
Bicz
Summoned
Poznań

2009-02-26 17:53:04
na wacken wlasnie atmosferka byla srednia.

pozniej wszedl jeszcze na chwile owen za perkusje, pogral krzywo kilka beat-ow, wszystkim troche kiepskawy nastroj sie udzielil bo owen kiepso wygladal i kiepsko chodzil. no ale i tak wszyscy byli szczesliwi ze uslyszeli stare dobre carcass.
Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?"

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-02-26 19:02:12
No bo kiepsko chodzi i kiepso gra. Ale ja widząc go na scenie nawet w takim stanie podziwiam go ze chce wrócić do jako takiej sprawnosci. Poza tym na brutalu zaczeli troche niemrawo, ale z kazdym kawałkiem sie rozkręcali

Dyskusja na temat artykułu: Carcass zagra w Polsce
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne