Vento - strona 15

Help
Forum : Lokale, kluby
1 | 2 Następna
Alcybiades586
Anciliae
Alcybiades586
Toruń

2010-10-09 14:18:01
Osobiście zwiedziłem ten bar. Klimat jest bardzo interesujący. Już samo umiejscowienie baru w piwnicy niedaleko murów daje mu ciekawy klimat. Wnętrze swym wystrojem cieszy oko, nie ma jakiś przesadnych dekoracji lecz wyglądem przypomina stare bary z czasów XVIII/XIX wieku. Muzyka jaka jest puszczana to w dużej mierze szeroko pojęty metal. Myślę iż dużym atutem tego baru jest to że nie zachodzi tam dużo ludzi, jest spokojnie, klimatycznie gdzie ludzie dyskutują, czytają książki tudzież grają w różnego rodzaju gry towarzyskie. Piwo studenckie 4.00zł, normalne 4,50zł. Myślę, iż nie można przejść koło tego lokalu obojętnie.
Każdy jest kowalem swojego losu.

CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2010-10-29 12:22:30
może i wymarła, a może poprostu jej nie widać, jako nieco wiekowa już osoba wiem, że większość ludzi lubiących gotyckie klimaty w pewnym momencie przechodzi do "cywila", co sprawia, że trudno ich znaleźć, z drugiej strony nie znam nikogo kto by to lubił...
mru mru:)

Tenal
Matuzalem
Tenal
Warszawa

2011-01-25 19:06:15
Co do lokali, to w Toruniu na gotha można wpaść jeszcze w Bunkrze :) Ale to też zazwyczaj przy okazji imprez tematycznych (czyt. koncertów bądź jakimś electro party)

Cóż, widocznie klimatyczne miejsca w Thorn nie sprzedają się dobrze.
Męża szukam! :P

PaniMroku
Fae
PaniMroku
Toruń

2012-04-13 17:36:46
Ja czasem bywam w vento. Prawda ludzi tam mało..., a szkoda. Ludzi w klimatach w Toruniu tez raczej nie widuje chyba, ze czasem na jakims koncercie. Zawiodlam sie na tych studiach i Toruniu ... gdzie sa ludzie?!

1 | 2 Następna
Forum : Lokale, kluby