pierwsze oficjalne wideo Diary Of Dreams.

Help
Forum : Gothic
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: pierwsze oficjalne wideo Diary Of Dreams.
riffgoth
Primogen
riffgoth
Maków Podhala...

2009-02-20 11:42:29 pierwsze oficjalne wideo Diary Of Dreams.
w serwisie YT można zobaczyć oficjalne wideo DoD będące zapowiedzią nowego albumu.
Co o nim sadzicie?

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=7Nd4ETfrqeo
"istnieją dwaj znani bogowie Orków, Gork i Mork. Jeden z nich to cwany bóg brutalności, drugi zaś to brutalny bóg cwaniactwa. Różnią się tym że jeden Wali w łeb gdy się na niego patrzy, a drugi wali po łbie jak się na niego nie patrzy"

Arantasar
Anciliae
Arantasar
Toruń

2009-02-20 12:01:24
Muzyka mi się podoba, ale ci panowie powinni zająć się raczej robieniem muzyki, niż teledysków
On and on we keep growing inside, hopefully for a long, long time...

-adalbert-
Primogen
-adalbert-
Poznań

2009-02-20 12:09:58
teledysk jest ok. prosty i dobrze zmontowany. klip jakich wiele, ale nie razi.
http://www.altergothic.pl

gerogoth
Anciliae
gerogoth
Szczecinek

2009-02-20 13:08:59
Dobry clip i dosyc cikawa mroczna niewiasta nimalze z horroru , a muzyka dosyc ciekawa zobaczymy jaka bedzie cala plyta :roll:
Ciemno wszedzie glucho wszedzie uwaga Dracula przybedzie.Nosferatu

ewkamarchewka
Primogen
ewkamarchewka
Wrocław

2009-02-20 18:47:11
Muzyka mi się bardzo podoba :D Klip może nie powalający,ale jak dla mnie wystarczający :) Z niecierpliwością wyczekuję na nową płytę :D
Everyone leaves in the end...no matter how hard you hold on...

janciovodnik
Primogen
janciovodnik
Gniezno

2009-02-20 22:03:34
Co prawda szału nie ma... ale klimacik ogólnie jest.
Jam cłek wolny, lec ślebodny :)

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2009-02-22 09:21:33
W związku z tym, iż od dłuższego czasu marzyło mi się, aby Adrian Hates nagrał w końcu swój pierwszy oficjalny teledysk, mogę rzec iż tamtego dnia (tj 17.02) sprawił mi przez to "prezent urodzinowy" :)
Zielona najlepsza.

sums
Primogen
sums
Grodzisk Wlkp./Po...

2009-02-22 10:37:19
Najbardziej lubię w Diary f Dreams to .. ze wogóle się nie zmieniają. Wszystkie piosenki są do siebie podobne ale o dziwo żadna ich płyta mnie nie znudziła :) A teledysk całkiem sympatyczny 8)
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Mary_Rose
Primogen
Mary_Rose
Poznań

2009-02-22 10:38:24
Teledysk szału nie robi, ale podoba mi się^^ Pierwsze koty za płoty. Świetna ta pani szalona.
No risk no fun

Blackforever
Anciliae
Blackforever
Warszawa

2009-02-22 10:50:55
Piosenka świetna a video tendencyjne, zrobione profesjonalnie, aczkolwiek mało oryginalne. Piękne kolory, ale całość jakaś cukierkowa, nie oddaje klimatu piosenki. Trochę razi gra aktorska wszystkich tam występujących. Adrian ładny ale troszkę bez wyrazu. Reżyserowi nie udało się z niego wydobyć tego, co udało się fotografom, zwłaszcza Silke Johum (mam nadzieję,że nie przekręciłam jej nazwiska)- jego niesamowitych spojrzeń i gestów. Nie jest źle, ale żadna rewelacja, Spodziewałam się czegoś więcej, a zobaczyłam kolejny klip, jakich wiele. Taki na potrzeby MTV i Vivy.

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2009-02-22 11:18:46
Wielu z Was mowi, ze spodziewalo sie czego innego/ czegos wiecej od tego clipu. Postawie zatem pytanie: czego sie spodziewaliscie?
"Tonight's the night..."

kontragekon
Bicz
kontragekon

2009-02-22 11:18:55
Allanon23 Napisał:
W związku z tym, iż od dłuższego czasu marzyło mi się, aby Adrian Hates nagrał w końcu swój pierwszy oficjalny teledysk, mogę rzec iż tamtego dnia (tj 17.02) sprawił mi przez to "prezent urodzinowy" :)

Widze, Alu, że masz jakieś szczególne znajomości, bo video pojawiło się 19-ego i ani godziny wczesniej Ale życzę Ci wszystkiego najlepszego, mój drogi - spóźnione, ale serdeczne.

Filmik profesjonalny, ale ze słabą siłą wyrazu (w mojej opinii niemal żadną). Za to piosenka genialna i bynajmniej nie taka sama jak wszystkie. Klimat może i jak starych utworów, ale liczy się też produkcja. Która z płyty na płytę jest lepsza!

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2009-02-22 11:35:46
kontragekon Napisał:
Allanon23 Napisał:

Widze, Alu, że masz jakieś szczególne znajomości, bo video pojawiło się 19-ego i ani godziny wczesniej Ale życzę Ci wszystkiego najlepszego, mój drogi - spóźnione, ale serdeczne.

Znajomości żadnych, ale z obserwacji wynika moich, że 17.02. Filmik był dodany na Myspace tego dnia(gdzie ta data jest zresztą podana powyżej videoclipu : http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52505671. Istnieje także informacja na stronie oficjalnej DOD, która mówi, iż video ma premierę 19.02.

Dziękuję za życzenia.
Zielona najlepsza.
Ostatnio zmieniany: 2009-02-22 11:46:14

-adalbert-
Primogen
-adalbert-
Poznań

2009-02-22 11:40:10
Phantom Napisał:
Wielu z Was mowi, ze spodziewalo sie czego innego/ czegos wiecej od tego clipu. Postawie zatem pytanie: czego sie spodziewaliscie?
otóż to. dla mnie jest świetnie i porównajcie go z ogólnym poziomem klipów sceny dark independent. a nawet z klipami zespołów z dużym budżetem...
http://www.altergothic.pl

kontragekon
Bicz
kontragekon

2009-02-22 12:01:37
Allanon23 Napisał:

Dziękuję za życzenia.

Mam nadzieje, ze nie wziales moich slow za zlosliwe, bo jakos tak to napisalam.. przepraszam. Po prostu nie chcialam mieszac ludziom w glowach z data :-) Film byl na stronie 19-ego, przeciez wiesz, ze jestesmy z Blackforever maniaczkami DoD i wchodzimy na ich myspace'a codziennie

I tak jak napisal moj przedmowca - moze nic odkrywczego, ale profesjonalizm i zaangazowanie tworcow jest dobrze widoczne.

Osobiscie wole jednak klipy w stylu "Synthesize me" Dioramy - mniej formy, wiecej podskornej tresci.

Dyskusja na temat artykułu: pierwsze oficjalne wideo Diary Of Dreams.
Poprzednia 1 | 2
Forum : Gothic