Homo Cyberneticus

Help
Forum : Imprezy
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Homo Cyberneticus
Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2009-02-16 10:16:02 Homo Cyberneticus
Jak dotrzeć?

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Dworcowa,+Pozna%C5%84,+Pozna%C5%84,+Wielkopolskie,+Polska&daddr=ratajczaka+26,+pozna%C5%84&hl=pl&geocode=&mra=pe&mrcr=0&sll=52.404499,16.918613&sspn=0.013641,0.038624&ie=UTF8&z=16

Moi drodzy potraktujcie tą imprezę jako nieco spóźniony bal karnawałowy Jest to wydarzenie, w którym bardzo wiele będzie zależało od Was samych. Nie powtarzalny klimat cyberpunka stworzycie Wy i Wasze stroje! Pytania? Wątpliwości? IEM jest do Waszej dyspozycji
"Tonight's the night..."

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2009-02-24 23:54:12
Witam,

Chciałbym poinformować, że impreza HOMO CYBERNETICUS odbędzie się nie jak planowano 7 marca, a 6 marca w tym samym miejscu.

Za utrudnienia przepraszamy.

Pozdrawiam
Phantom
"Tonight's the night..."

krax
Bicz
krax
Poznań

2009-03-03 22:24:53
Mimo, że karnawał już podobno się skończył(chociaż moim zdaniem to tylko plotki), przebrania w klimacie lub inspirowane mile widziane :)))

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2009-03-04 21:05:26
Ja mam tylko taką cichą i skrytą nadzieje na może XotoX-a (PSI) albo cokolwiek szybkiego i ostrego....
Taaak taaak wiem phantom że nie mam na Ciebie liczyć w tych sprawach ;]
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Grim_demon
Primogen
Grim_demon
Poznań

2009-03-04 21:53:56
No ludziska, zakladac tony kabli na siebie i jedziemy :D
Adnistral nie zanudzaj tym XotoXem, Phantom napisal, ze beda brudne industrialne dzwieki, to po co Ci jeszcze rabanie pila mechaniczna po betonie?
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2009-03-05 22:08:27
Bo to muzyka która mnie satysfakcjonuje ;] ...
Wiesz ja mogę przestać ale tu chodzi o wyższy stan świadomości osiągalny przy muzyce..
Wiesz może być jakiś Terrorcore :P
No w najgorszym przypadku showtek xD
Bo wiesz jeżeli muzyka szybsza tym szybsze ruchy...
A jeżeli chcesz argument na koniec to piłą mechaniczną się tnie a nie rąbie...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Grim_demon
Primogen
Grim_demon
Poznań

2009-03-06 00:12:07
Tobie w świadomości i tak już się wystarczająco miesza XD

Oki, rozumiem, ze zależy Ci na sieczce, ale nie tylko sieczką goth żyje.

Poza tym ta impreza to nie typowe gothic electronic jakich wiele, tylko cos nietypowego i jak dla mnie to spadaj z terrorcore'em i hardstyle'em, zachowaj trochę tolerancji dla cyber punku...

Piłą mechaniczną betonu nie potniesz, za to na pewno możesz nia rąbać o wspomnianą nawierzchnię.

Koniec offtopu!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2009-03-06 09:36:11
To już dziś
"Tonight's the night..."

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-03-06 14:39:06
zesrajcie się hehe :lol:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2009-03-07 20:22:38
PIERWSZE SŁOWA SĄ KIEROWANE DO CIEBIE GRIM-
Jak chcesz się wymądrzać to ok. ale drewno sie rąbie siekierą :P :D
Po 2 nie jestem ani gothem ani mhokiem ani metalem czy kij wie kim ale jestem uwaga teraz zabłysnę sobą...

Po 3 impreza bardzo dobra tyle że dwóch pierwszych Dj-ów trochę za wolno grało..
W sumie może bawił bym się lepiej i odezwał gdyby mnie brzuch tak nie bolał...

Aha i kiedy będą zdjęcia które były robione na Homo Cyberneticus??...

P.S. Szkoda Grim też że uważasz mnie za ignoranta który ma problemy z czytaniem...

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2009-03-08 03:37:18
Adnistral Napisał:

Po 3 impreza bardzo dobra tyle że dwóch pierwszych Dj-ów trochę za wolno grało..
W sumie może bawił bym się lepiej i odezwał gdyby mnie brzuch tak nie bolał...

Tak, bylo wolniej niz zwykle i inny repertuar, ale tez chodzilo o inny klimat, troche industrialnego brudu, troche srednioszybkich rzeczy itd. Wiekszosc utworow jesli nie muza to "warstwa liryczna" czy ogolnie klimatem nawiazywala do tematu, czyli cyberpunka.
Poczatkowo bylo to zgrane z wizualkami, ale potem ktos wszedl w kabel od telewizora i synchronizacja sie zerwala :D

Ale generalnie dziekujemy wszystkim ktorzy przyszli i sie bawili (takze tym ktorzy przyszli i sie nie bawili ), wszystkim "tanczącym z foliami" i innym. Osoby ktore z roznych wzgledow nie mogly odebrac nagrod rzeczowych dostana je poczta.

CHMK
Primogen
CHMK
pzn/zgora

2009-03-08 14:11:30
A jakieś zdjęcia będą? Bo mi się niestety nie udało dotrzeć
Umiesz liczyć -nie licz na siebie!

Adnistral
Anciliae
Adnistral
Gniezno/Połzen

2009-03-08 18:11:54
Z tego co wiem Grim coś tam świecił aparatem i pewna kobieta w latexach pstryka też coś...

Dyskusja na temat artykułu: Homo Cyberneticus
Poprzednia Następna
Forum : Imprezy