organizacja o charakterze magicznym

Help
Forum : Śmietnik
Poprzednia Następna
Borderline
Primogen
Borderline
Grodzisk Wlkp.

2009-02-13 20:49:02 organizacja o charakterze magicznym
Jeśli ktoś interesuje się magia to piszcie, co myślicie o stworzeniu convenu złożonego z rożnych tradycji.
Byłaby to luźna organizacja, gdzie ludzie z rożnych środowisk wymienialiby się doświadczeniami.

Z góry mówię, ze pomysł nie jest mój. po prostu poproszono mnie o wybadanie gruntu. Sama tez jestem ciekawa co na to powiecie :)
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"

Lehti
Anciliae
Lehti
Krotoszyn/ milicz/...

2009-02-18 11:02:52
pomysl ciekawy ale ciężkko stwierdzić czy dałoby się podobną organizację stworzyć...
Choćby dlatego że nie opisałaś dokładnie na jakich zasadach miałoby to funkcjonować...
ciężko przecież podobnym organizacjom funkcjjonować tylko iwyłącznie w interneci..
Odi profanum vulgus et arceo..

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-02-28 19:07:31
hmmm jak dla mnie pomysł bardzo dobry
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2009-03-02 09:54:09
Mógłby ktoś rozwinąć temat? Za bardzo nie mam wyobrażenia, jakby to miało funkcjonować.
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Driada
Anciliae
Driada
Bytom

2009-05-27 18:49:34
przydałoby się coś jednolitego, ale co byłoby neutralnym gruntem - a to chyba zależy od celów i zasad.
Podstawową ideą jest przezwyciężyć samego siebie. Ze sobą walka jest najtrudniejsza.

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2009-05-28 06:57:00
Ja też nie rozumiem o jaka organizację chodzi i jakie doswiadczenia.
Life is complex: it has both real and imaginary components

Heautoskop
Bicz
Heautoskop
Katowice

2009-05-28 17:03:20
W Polsce i tak funkcjonuje juz dużo zakonów i ugrupowań różnego rodzaju. Tworzenie nowych niewiele wnosi. Z resztą obecnie istniejące w dużej mierze skupiają się na sprzeczkach między sobą.

Bardziej już chyba sprawdza się lokalna integracja środowiskowa :) ja na taką zwykle jestem otwarty.
Wszystkim, którzy nie mogą myśleć nie myśląc zarazem, czym jest człowiek, który myśli, tym wszystkim lewicowym i lewackim formom refleksji można przeciwstawić tylko filozoficzny śmiech - to znaczy, po części przynajmniej, milczący. (Foucault)

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-06-01 16:03:25
:D hehehehe a ja chcę nowe Porsche o takie
:arrow:

I jak da się to dla mnie wyczarować :wink: xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-06-01 18:10:53
huhehehe a ja myslalam, ze to na kobiecie by Ci bardziej zalezalo, niż na aucie i ze wolisz miec wyczarowana wlasna Anne Kurnikovą

:lol:
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-06-01 19:02:37
Dobra w sumie czemu nie :D to magicy :arrow: poproszę jeszcze o Annę Kurnikową oki :lol: no i to Porsche oczywiście :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2009-06-04 14:25:23
Przeciez to wóz Pana Tomasza
Life is complex: it has both real and imaginary components

Poprzednia Następna
Forum : Śmietnik