|
Borderline
Primogen Posty: 110 Grodzisk Wlkp. |
2009-02-13 20:49:02 organizacja o charakterze magicznym
Jeśli ktoś interesuje się magia to piszcie, co myślicie o stworzeniu convenu złożonego z rożnych tradycji. Byłaby to luźna organizacja, gdzie ludzie z rożnych środowisk wymienialiby się doświadczeniami. Z góry mówię, ze pomysł nie jest mój. po prostu poproszono mnie o wybadanie gruntu. Sama tez jestem ciekawa co na to powiecie :) "Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka" |
|
Lehti
Anciliae Posty: 49 Krotoszyn/ milicz/... |
2009-02-18 11:02:52
pomysl ciekawy ale ciężkko stwierdzić czy dałoby się podobną organizację stworzyć... Choćby dlatego że nie opisałaś dokładnie na jakich zasadach miałoby to funkcjonować... ciężko przecież podobnym organizacjom funkcjjonować tylko iwyłącznie w interneci.. Odi profanum vulgus et arceo.. |
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-02-28 19:07:31
hmmm jak dla mnie pomysł bardzo dobry Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2009-03-02 09:54:09
Mógłby ktoś rozwinąć temat? Za bardzo nie mam wyobrażenia, jakby to miało funkcjonować. Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
|
Driada
Anciliae Posty: 76 Bytom |
2009-05-27 18:49:34
przydałoby się coś jednolitego, ale co byłoby neutralnym gruntem - a to chyba zależy od celów i zasad. Podstawową ideą jest przezwyciężyć samego siebie. Ze sobą walka jest najtrudniejsza. |
|
amorphous
Redaktor Posty: 4717 Poznań |
2009-05-28 06:57:00
Ja też nie rozumiem o jaka organizację chodzi i jakie doswiadczenia. Life is complex: it has both real and imaginary components |
|
Heautoskop
Bicz Posty: 63 Katowice |
2009-05-28 17:03:20
W Polsce i tak funkcjonuje juz dużo zakonów i ugrupowań różnego rodzaju. Tworzenie nowych niewiele wnosi. Z resztą obecnie istniejące w dużej mierze skupiają się na sprzeczkach między sobą. Bardziej już chyba sprawdza się lokalna integracja środowiskowa :) ja na taką zwykle jestem otwarty. Wszystkim, którzy nie mogą myśleć nie myśląc zarazem, czym jest człowiek, który myśli, tym wszystkim lewicowym i lewackim formom refleksji można przeciwstawić tylko filozoficzny śmiech - to znaczy, po części przynajmniej, milczący. (Foucault) |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-06-01 16:03:25
:D hehehehe a ja chcę nowe Porsche o takie :arrow:
I jak da się to dla mnie wyczarować :wink: xD Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-06-01 18:10:53
huhehehe a ja myslalam, ze to na kobiecie by Ci bardziej zalezalo, niż na aucie i ze wolisz miec wyczarowana wlasna Anne Kurnikovą :lol: Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-06-01 19:02:37
Dobra w sumie czemu nie :D to magicy :arrow: poproszę jeszcze o Annę Kurnikową oki :lol: no i to Porsche oczywiście :wink: Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
amorphous
Redaktor Posty: 4717 Poznań |
2009-06-04 14:25:23
Przeciez to wóz Pana Tomasza Life is complex: it has both real and imaginary components |