|
Ariien
Primogen Posty: 107 Toruń / Gdańs... |
2009-02-24 18:10:59
Sen ów przyszedł w zupełnie normalną noc, w najzwyklejszych okolicznościach. I przyznam, że nie był on najdziwniejszym z moich snów :P "Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie można go pokonać." |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-04-03 00:47:14
jeszcze prze de mną ten sen.... :P Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-04-04 22:10:54
We śnie mój facet mnie zgwałcił przy kumplach akurat wtedy, kiedy nie chciałam :P Uciekłam w ramiona matki byłego. Katastrofa! "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||
|
Ariien
Primogen Posty: 107 Toruń / Gdańs... |
2009-04-12 08:59:50
No to nieźle;] kiedyś śniło mi się, że jadłam trupa. Do dzisiaj pamiętam jego smak. "Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie można go pokonać." |
||
|
Natasss
Anciliae Posty: 40 Legnica/ gdzie mni... |
2009-04-29 16:54:14
no... mi się śniło jakoś ostatnio, że trawa oplątała moje kończyny i trzymała przy ziemi bardzo mocno, sztywno, tak bym się nie mogła ruszyć. i nagle zaczęły mi z nosa wychodzić węże... później zapadłam się w ziemię (chyba o to chodziło, że trawa tak mnie wciągnęła- nie załapałam do końca o co chodziło), ta przysypała mnie i obudziłam się w nocy nie mogąc znów później zasnąć... ale ja w sumie często miewam tego typu sny... niektóre opisuję w książce. |
||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-05-02 08:54:11
Śniło mi się, że tańczyłam z moim polonistą jeszcze z czasów LO :) Śniło mi się też, że patrzyłam na samolot, który leciał bardzo nisko i obawiałam się, czy nie zerwie dachu z domu babci. Na koniec śnił mój się ukochany zmarły przed rokiem 13-letni pers. Wołałam go, a on wyskoczył z jakihś zarośli. A taki był zadowolony... :) Może się zreinkarnował. :D "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-05-02 16:56:34
odwieczny koszmar: śniło mi się, że znów chodzę do liceum i musze uczyć się matematyki i geografii Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Infidel
Primogen Posty: 119 Bydgoszcz |
2009-05-27 09:10:51
Piaskowy Wampir: Ubrany w garnitur człowiek prowadził mnie po pustyni, gdzie z nim szedłem to nie wiem, miałem wykonać jakieś zadanie a przedstawił się jako Piaskowy Wampir :D:D:D:D Pelikany: The Best of :D moją szkołę podstawową zaatakowało stado morderczych pelikanów :D:D:D Building the future and keeping the past alive are one and the same thing |
||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-05-27 11:33:07
śniło mi się nieraz, że...rzuca się na mnie kilku facetów na raz z wiadomym zamiarem :? Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2009-05-27 12:01:19
A sen się skończył na samym fakcie rzucenia się, czy było coś więcej ? :D Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||