Tytuł nowej płyty VNV Nation ujawniony

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Tytuł nowej płyty VNV Nation ujawniony
Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-12-18 00:05:39 Tytuł nowej płyty VNV Nation ujawniony
Zacytuj:
ak donosi lider niemieckiej formacji

chciałbym poinformować, że błąd się wkradł w tekst

VNV Nation jest formacją brytyjską
Zielona najlepsza.

verdammt
Redaktor
verdammt

2008-12-18 11:32:56
Oczywiście Alu masz rację. Ehh, ten pośpiech...

Poltergeist
Anciliae
Poltergeist
Aggressive Techn...

2008-12-18 12:21:53
Tak Tak Tak pospiech , predzej brak doswiadczenia :D :D :D :D
Motto jest dla Decybeli...........

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2008-12-18 12:53:06
Poltergeist Napisał:

nie wiem skąd taki osąd ;>
Make Foch Not War

Void
Redaktor
Void
Radom, Warszaw...

2008-12-18 13:25:26
Poltergeist Napisał:

Uwielbiam takie konstruktywne opinie ludzi, którzy sami nie piszą artykułów a swoimi postami reprezentują poziom poniżej przeciętnego (wystarczy spojrzeć na jakąkolwiek twoją wypowiedź na forum).

Po drugie zawsze Poltergeist (vel. nie mam żadnej wątpliwości) możesz napisać artykuł samemu, zapraszam serdecznie.
Nothing is perfect so perfect is nothing

Poltergeist
Anciliae
Poltergeist
Aggressive Techn...

2008-12-18 13:47:47
Tak oczywiscie prezentuje poziom ponizej przecietnego ,Void wie wszystko najlepiej i Z Void nie ma co dyskutowac bo wziela w obrone swoja sisotre i mam juz przechlapane!!!!! A tak odnosne pisania recenzji ,wiadomosci na temat muzyki to mnie to w ogole nie interesuje (ja zajmuje sie jej tworzeniem ) i mysle ze jasno sie wyrazilem :wink: :wink: :wink:

Void
Redaktor
Void
Radom, Warszaw...

2008-12-18 14:37:12
Poltergeist Napisał:
bo wziela w obrone swoja sisotre

no patrz, nie wiedziałam

Nie widzę powodu dla kórego miałabym ją bronić (czy jest czemuś winna),zareagowałam jedynie na twoją wypowiedź (kolejna do kolekcji irytujących postów roku).

Poltergeist Napisał:
A tak odnosne pisania recenzji ,wiadomosci na temat muzyki to mnie to w ogole nie interesuje (ja zajmuje sie jej tworzeniem ) i mysle ze jasno sie wyrazilem :wink: :wink: :wink:

Jeśli nie czytasz o muzyce to w takim razie co tu robisz? Nie marnuj człowieku swojego cennego czasu na czytanie artykułów autorstwa niedoświadczonych użytkowników. Nie poświęcaj się tak artysto. Twórz muzykę :lol: Wszyscy czekamy z niecierpliwością na twoje płody.

Na koniec zwracam uwagę Poltergeist, że temat dotyczy zespołu VNV Nation. O nim tu się rozmawia, nie o twoich kompleksach. Jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat grupy, skończ dyskusję. Koniec offtopu.
Nothing is perfect so perfect is nothing

Poltergeist
Anciliae
Poltergeist
Aggressive Techn...

2008-12-18 14:58:43
Nie widze ze by toczyla sie dyskusja na temat VNV Nation!!! Narazie pani Void próbuje cos tam udowadniac sobie, ze pisze irytujace posty!!!!! naprawde mam to gdzies !!! A to ze twoja sisotra ma brak doswiadczenia to jest oczywiste i kazdy go ma bez wzgledu na to co robi a szczegolnie gdy jest jeszcze mlody , mysle ze pojelas w koncu o co chodzi i dasz mi tzw.Swiety Spokoj ,bo nie ma ochoty na dyskusje a tym bardziej z Toba! :D

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2008-12-18 15:29:49
Poltegriest, proszę jeśli masz coś do zarzucenia innym osobom pisz privy i nie zaśmiecaj forum.
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

Dyskusja na temat artykułu: Tytuł nowej płyty VNV Nation ujawniony
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne