|
DemOlka
Anciliae Posty: 66 Rzeszów |
2009-01-28 12:17:38
Ahh "Via The End" ^^ Śliczny kawałek ^^ "It is so deep, it is so cold..." Słucham tej płytki teraz na okrągło ;D Nawet w nocy przez nią nie spałam hehehe ;D "Nadała sobie imię 'Wolność' i było jej z tym tak dobrze..." |
|
Blood_Tear
Bicz Posty: 26 Kraków |
2009-02-22 16:45:32
hmm a mnie nowa płytka trochę zawiodła wolę poprzednie. choć i tak ich lubię |
|
DemOlka
2009-02-22 19:23:52
Teraz kiedy już "ochłonęłam", to muszę stwierdzić, że to niestety najsłabsza płytka. Dwie poprzednie brzmiały jakoś tak potężniej, potrafiły mnie porwać. A ta? No fajna, ale tak jak na poprzednich płytach uwielbiam absolutnie wszystkie numery, tak na tej tylko kilka... Z ciekawością będę śledzić dalsze losy Deathstarsów, zobaczymy co będzie dalej :-) "Nadała sobie imię 'Wolność' i było jej z tym tak dobrze..." |
|
gerogoth
Anciliae Posty: 466 Szczecinek |
2009-02-22 21:13:58
Jednak uwazam ze to jednak II LIGA ,bo muzyka po paru przesluchaniach sie nudzi i jest monotonna wole stare plyt Rammsteina w tych klimatach ,a oni od nich rzna Ciemno wszedzie glucho wszedzie uwaga Dracula przybedzie.Nosferatu |
|
Danietta
Anciliae Posty: 92 Toruń |
2009-02-22 21:17:34
jak dla mnie to dość inna bajka niż rammstein a czy rżną każdy od kogoś rżnie ale każdy potrzebuje też następcy:) a płyta może być ale żadną rewelacją nie jest poprzednie są o wiele lepsze. wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka... |
|
DemOlka
2009-02-22 21:35:10
I też często do MM są porównywani, a to przecież jest zupełnie co innego, tak jak i z Rammsteinem. Ten kto słuchał - potwierdzi... :wink: "Nadała sobie imię 'Wolność' i było jej z tym tak dobrze..." |
|
Vammp
Matuzalem Posty: 812 Wszedzie i nigdzie |
2009-05-26 11:00:00
mialem taki okres w swej egzystencji ze sluchalem Deathstars na okraglo w dzien i w nocy, dosc czesto i dlugo slucham. Dosc dobry zespol, polecam. Czasami warto uciec od zycia... |