|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2009-02-14 14:37:12
Mi też się nie otwiera :/ Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2009-02-14 20:31:24
lol znajdzcie sobie jakiś SWF Player, co za problem poszukać takiego czegoś :?: większość tego typu programów to freeware :idea: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
Sylwisa
Anciliae Posty: 23 Warszawa |
2009-02-16 22:44:19
Obejrzałam. Pod Adobe Flash przez Internet Explorera. Ciekawe. Ale czy to całość?? Chyba nie. Nie powiem, że wybrane przykłady ekstremalne i przerysowane. Ładny mi film z Wytwórni Filmów Edukacyjnych... Żyjąc wiecznie - możesz błądzić w nieskończoność. |
||||
|
Wainamoinen
Anciliae Posty: 332 Poznań |
2009-02-17 00:36:25
True, wyskakuje mi ten sam błąd. Próbuję coś zrobić z oryginalnym plikiem, ale mhroczno to widzę :/. Ma ktoś kontakt z autorami? Może pokuszą się o kolejną kompresję? Rule 11: All your carefully picked arguments can easily be ignored. |
||||
|
manson
Primogen Posty: 34 Rumia |
2009-03-07 11:08:06
trochę trwa nim się odpali (ściągnąłem jakiś pierwszy lepszy swf player) ale potem już jest ok, dźwięk faktycznie do dupy ale wieczorem zobaczę co jest wart ten dokument Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve |
||||
|
Razorblade-Kiss
Primogen Posty: 204 Kraków |
2009-10-04 23:43:59
Trochę odświeżę temat, dla tych, którzy jeszcze nie widzieli. HBO wznowiło emisję - http://www.hbo.pl/TitleDetail.aspx?TitleId=-64686 Ponadto zapraszam na PW osoby, które chciałyby obejrzeć pełną wersję w jakimś ludzkim formacie divx jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna. |
||||
|
VinoDeMesa
Fae Posty: 2 |
2010-02-24 20:46:06
Obejrzałam i jednak jestem trochę wkurzona. Film robiony pod sensację i kładący nacisk na sprawy ekstremalne. To trochę tak, jakby zrobić film o jakiejś placówce zdrowia i skupić się tylko na przypadkach śmiertelnych wynikłych z winy lekarzy. To kto by tam potem poszedł się leczyć??? Uważam, że już bliższa prawdy jest ta książka o festiwalu "Castle Party. Muzyka, ludzie, zjawisko". Tam jakoś festiwal jest ukazany bardziej przyjaźnie. |
||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2010-02-25 09:44:17
Tyle, że to nie jest film o festiwalu tylko o kilku 'osobistościach', które przy okazji na ten festiwal przybywają. Festiwal był użyty jedynie jako tło. Zwyczajnie zwabia także takie 'ekstremalne' osoby, przez to reżyser miał łatwiej - praktycznie wszyscy w jednym miejscu Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||