Witajcie w mroku - strona 60

Help
Forum : Film
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2009-02-14 14:37:12
Mi też się nie otwiera :/
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-02-14 20:31:24
lol znajdzcie sobie jakiś SWF Player, co za problem poszukać takiego czegoś :?: większość tego typu programów to freeware :idea:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Sylwisa
Anciliae
Sylwisa
Warszawa

2009-02-16 22:44:19
Obejrzałam. Pod Adobe Flash przez Internet Explorera. Ciekawe. Ale czy to całość?? Chyba nie.
Nie powiem, że wybrane przykłady ekstremalne i przerysowane. Ładny mi film z Wytwórni Filmów Edukacyjnych...
Żyjąc wiecznie - możesz błądzić w nieskończoność.

Wainamoinen
Anciliae
Wainamoinen
Poznań

2009-02-17 00:36:25
Nadrin Napisał:
Kod:
masterm@hellgate:~/www/html/files$ ffmpeg -i witajcie_w_mroku.swf -sameq witajcie_w_mroku.avi
[swf @ 0x60ec68]Compressed SWF format not supported
witajcie_w_mroku.swf: I/O error occured
Usually that means that input file is truncated and/or corrupted.
Chyba rzeczywiście coś z tym filmem jest nie tak. Poza tym to muszę go obejrzeć wreszcie bo jeszcze nie miałem okazji. :P

True, wyskakuje mi ten sam błąd. Próbuję coś zrobić z oryginalnym plikiem, ale mhroczno to widzę :/. Ma ktoś kontakt z autorami? Może pokuszą się o kolejną kompresję?
Rule 11: All your carefully picked arguments can easily be ignored.

manson
Primogen
manson
Rumia

2009-03-07 11:08:06
trochę trwa nim się odpali (ściągnąłem jakiś pierwszy lepszy swf player) ale potem już jest ok, dźwięk faktycznie do dupy ale wieczorem zobaczę co jest wart ten dokument
Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve

Razorblade-Kiss
Primogen
Razorblade-Kiss
Kraków

2009-10-04 23:43:59
Trochę odświeżę temat, dla tych, którzy jeszcze nie widzieli. HBO wznowiło emisję - http://www.hbo.pl/TitleDetail.aspx?TitleId=-64686
Ponadto zapraszam na PW osoby, które chciałyby obejrzeć pełną wersję w jakimś ludzkim formacie divx
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

VinoDeMesa
Fae
VinoDeMesa

2010-02-24 20:46:06
Obejrzałam i jednak jestem trochę wkurzona. Film robiony pod sensację i kładący nacisk na sprawy ekstremalne. To trochę tak, jakby zrobić film o jakiejś placówce zdrowia i skupić się tylko na przypadkach śmiertelnych wynikłych z winy lekarzy. To kto by tam potem poszedł się leczyć??? Uważam, że już bliższa prawdy jest ta książka o festiwalu "Castle Party. Muzyka, ludzie, zjawisko". Tam jakoś festiwal jest ukazany bardziej przyjaźnie.

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-25 09:44:17
Tyle, że to nie jest film o festiwalu tylko o kilku 'osobistościach', które przy okazji na ten festiwal przybywają. Festiwal był użyty jedynie jako tło. Zwyczajnie zwabia także takie 'ekstremalne' osoby, przez to reżyser miał łatwiej - praktycznie wszyscy w jednym miejscu
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Film