|
Giftmascherin
Bicz Posty: 123 Wrocław/Gór... |
2008-12-01 21:44:32
hmm...już telewizji o nich mowa...szczególnie o ich zainteresowaniu nekrofilią.Czytałam wpisy i wiele jest pozytywnych reakcji odnośnie tego co robią jak i ( ale to przecież nie nowość)wiele wulgarnych wyzwisk i bluźnierstw :evil: Generalnie na zachodzie jest to bardziej rozpowszechnione(śluby,pogrzeby)...kiedyś oglądałam program o ślubach i para zrobiła sobie sama gotycki ślub...genialnie to wyglądało.Taki to i ja mogłabym wziąść ;P . |
|
dzizusu
Bicz Posty: 1324 |
2008-12-02 10:02:44
ja pier... co za kraj jak juz tylko ktos troszke ''odstaje'' od innych to wielką sensacje kuzwa robią... |
|
DarkTom82
Anciliae Posty: 95 Gliwice |
2008-12-02 16:07:51
Czemu się dziwicie że budza takie kontrowersje? Ludzie przeraźliwie boją się wszystkiego co inne i odstające od normy. Taka jest mentalność naszego społeczenstwa o bardzo wąskim światopoglądzie. Małomiasteczkowa mentalność jest straszna, poznałem jej smak dosłownie. Kilka dobrych lat jeździłem w pewne miejsce, na miesiąc,dwa. Jedna z miejscowości turystycznych w woj.Lubuskim. Nikomu nie zawadzałem odpoczywałem,lowiłem ryby,fotografowałem....ale jeździłem sam!! Ojj jaki to bylem inny-bo taki bo owaki, "bo może pedał..."/// Znam kilka osób w tej miejscowości(tych normalnych) ,kiedy jeździ sie w jakieś miejsce wiele lat i spędzam się tam nawet 2 miesiące,to chcąc lub nie chcąc jest się rozpoznawanym. Przykre sa tylko oceny prymitywnych ludzi,kompletnie wyssane z palca. Jaka to była inność-to że sam przyjeżdzałem-zersztą poznalem tam trochę osob które też spędzały tam wolny czas. Kazdy nawet w inny spośób spędzający czas i mający na to kasę budzi kontrowersje wśród zawistnej społeczności malomaisteczkowej. Innośc bywa banalna-kwestia spędzania czasu wolnego.Jednak ludzie dorabiają do tego cuda. Ich wyobraźnia oraz postzreganie innych jest spłycone do granic możliwośći-a katalizatorem jest zawiść. Co się wiec dziwić podejściu ludzi oraz komentujących na portalu typu onet....wychodzi mentalnośc ograniczonych umysłów...Inny=zły! Tak w prymitywny spośób ludzie szufladkują często uinnych a jakie bajki jeszcze dopisują (sam jeździ= pedał) no litości....prymitywna łatwość w ocenianiu innych właściwie nie mając prawie o kimś zielonego pojęcia... "Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.." |
|
Rodzina_Adamsow
Primogen Posty: 9 Koszecin |
2008-12-05 14:26:23 Rodzina Adamsów
Witamy wszystkich. Dzięki za zainteresowanie tematem. Co do naszej rodziny - nie jesteśmy gotami, choć mamy wielu znajomych gotów, znamy kulture gotycką i trochę muzykę. Nasza fascynacja śmiercią, nekrofilią, pogrzebem i innymi powoduje, że wielu ludzi z grupy gotyckiej zbliża się do nas. M.in. stąd nasza propozycja ślubów i imprez gotyckich. Zainteresowanych zapraszamy na naszą oficjalną stronę www.pogrzebowy.trumna.pl i bloga www.sterben.wordpress.com . W kwestii mediów - same do nas dotarły i same robią hałas wokół czegoś co dla nas jest dniem codziennym. Sensacja to machina, której nie da się zatrzymać - wybaczcie polakom głupotę, ciemnotę i zacofanie. My nigdy nie zwracaliśmy na to uwagi - dlatego tak bardzo nas nienawidzą. Reakcja społeczeństwa umacnia nas w naszych racjach i wizjach. Tak, to my jeździliśmy czarnym karawanem Cadillac na ostatnim CP. Już wkrótce zaprosimy Was do oglądania największego dokumentu o polskim ruchu goth i śmierci. To właśnie na CP miały miejsce pierwsze zdjęcia - produkcja HBO. Szczegóły wkrótce. Pozdrawiamy wszystkich Użytkowników Dark Planet. Memento Mori |
|
Razorblade-Kiss
Primogen Posty: 204 Kraków |
2008-12-05 16:10:50
Bardzo ciekawa jestem tych nagrań z CP, które mnie ominęły, toteż sama dołączam do grona tych, którzy oczekują styczniowej premiery. :) PS. Wypadliście świetnie w wypowiedziach na onecie. Pozdrowienia z Krakowa jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna. |