|
Depeche_Mona
Anciliae Posty: 53 Bielsko-Biała |
2008-11-23 15:21:32 Darmowy remiks od Recoil
Jakoś nie przypadła mi do gustu muzyka Alana.Jeszcze może z tego pierwszego albumu Blood Line utworek Freeze,ale reszta do mnie nie wchodzi.Wiem,że są fani Depeche(oprócz mnie),którzy interesują się muzyką byłego członka tegoż zespołu-tylko zastanawia mnie czy słuchają tego ze względu na Wildera,czy czy dlatego że się im to podoba.Oczywiście -nie krytykuję. Moje motto: WORLD IN MY EYES. Depeche Mona |
||
|
Poltergeist
Anciliae Posty: 189 Aggressive Techn... |
2008-11-23 16:01:29
A ja mysle ze wieszosc fanow depeche mode slucha tylko i wylacznie dla tego solowych projektow Alana Wildera bo to poprostu znakomita i orginalna muzyka dla wielu nie osiagalna ,a poza tym Al to chyba najlepszy muzyk w dziejach depeche mode co do tego juz nie mam zadnych watlpliwosci!!! Z solowych projektow najwyzej cenie Unsound Metods i ostatni znakomity subHuman :) :) Motto jest dla Decybeli........... |
||
|
verdammt
Redaktor Posty: 129 |
2008-11-23 16:30:12 Darmowy remiks od Recoil
Powiem szczerze, że gdyby nie Depeche Mode o projekcie Alana - Recoil chyba jeszcze długo bym nie usłyszała. Jednak muzyka broni się sama, mimo ciągnącego się za Wilderem etatu w Depeche Mode. Wilder do nudnej i chłodnej elektroniki wprowadził elementy trip-hopu, jazzu, soulu, bluesa a nawet gospelu łamiąc pewne standardy. Właśnie to jest fenomen tego projektu. Poznać warto. Mnie osobiście z jego twórczości urzeka album "Liquid" i ostatnia płyta "subHuman". Płyty z pewnym przesłaniem, konceptem i doskonale wyprodukowane. Każda z kompozycji jest wypełniona do granic możliwości imponującym bogactwem muzycznych pomysłów. |
||