Inspiracje - strona 60

Help
Forum : Klimaty
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Masterdeath
Bicz
Masterdeath
Poznań

2011-09-17 21:39:43
bibunia Napisał:
Jeśli mam patrze cpod tym katem jaki masz na myśli to wiesz... w każdej epoce znajdziemy "ciemnotę " i bezsens..,ale to nie ten temat wiec nie róbmy offów Zatrzymajmy się na tym,ze w starożytności i później było wiele "nowości" dla nas ,które możemy teraz wykorzystac do tego,aby zainspirowac naszą wyobraźnie:) Jeśli powstanie temat przekroju epok i co sie z tym wiąże to chętnie sie udzielę :)

Co nie zmienia faktu że epoke w której zaczęly sie rozwijać wszystkie dziedziny nauki nazywasz ciemną- co jest dla mnie nie logiczne....
"Tak długo jak istnieje miłość , będzie też istnieć nienawiść"

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-09-17 21:51:06
Dlaczego? Każda z dawnych epok,zresztą współczesnych takze ma tyle samo cech pozytywnych co negatywnych nie ma "idealnej" epoki,która niosłaby tylko wiedzę i pokój
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

Masterdeath
Bicz
Masterdeath
Poznań

2011-09-17 22:03:14
bibunia Napisał:
Dlaczego? Każda z dawnych epok,zresztą współczesnych takze ma tyle samo cech pozytywnych co negatywnych nie ma "idealnej" epoki,która niosłaby tylko wiedzę i pokój

co nie zmienia faktu że starożytność nie jest, epoką ciemną - gdyż historycy takie miano nadali średniowieczu tzw - "wieki ciemne " Poza tym jakby na to nie spojrzeć starozytnosc to nie ciemnota, wady tak ma kazda epoka ale akurat starozytnosc to rozwoj, nie zacofanie a wiec nei ciemnota...
"Tak długo jak istnieje miłość , będzie też istnieć nienawiść"

bibunia
Matuzalem
bibunia
Wschowa

2011-09-17 22:08:19
Oczywiście wiesz o co mi chodzi.. :) Nie przekonarzaj się bez powodu :) Wiadomo,ze rozwój,ale i ciemnota pozostańmy przy tym.
Jestem jak biel i czerń,które stale przeplatając się nigdy nie tworzą szarości...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Klimaty