Ginekolog - strona 60

Help
Forum : Sex
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-11-10 15:28:04
Wiedzma_Aguila Napisał:
wiem ze to dla was chore ze tak uwazam.
dla mnie chora jest sama koncepcja wpajania nastolatkom, dziewczynkom, kobietom ze facet / baba któy grzebie wam w pochwie jest ok

To nie jest chore, tylko niedojrzałe po prostu.
Jeśli tak uważasz, to seksu też nie powinnaś uprawiać, bo jesteś nań nie gotowa emocjonalnie.

A może Ty się po prostu boisz?
Nie ma czego, naprawdę.
Zresztą wyobraź sobie (teoretycznie), że ten strach, który czujesz teraz, jest tysiąc razy mniejszy, od tego, kiedy się dowiesz, że z powodu zaniedbania zostało Ci kilka miesięcy życia, bo nie wykryto na czas raka.
Oczywiście nie życzę takiego scenariusza, ale biorąc pod uwagę coraz większą liczbę nowych zachorowań, to całkiem prawdopodobne.
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2010-11-11 18:36:41
Grunt, żeby lekarz był kompetentny. Przypadek z mojej miejscowości: pewna kobieta (notabene niestety paląca, nawet w ciąży i niezbyt dbająca o swe zdrowie) chodziła do kobiety ginekologa podczas ciąży, zaczęła skarżyć się na silne bóle podbrzusza. A lekarka na to: "A co pani myslała, że w ciąży panią nic boleć nie będzie?" Dziecko urodziło sie z zespołem Downa. Drugi dziwny przypadek, tym razem był to pan lekarz z Poznania: 17letnia dziewica idzie z silnym bolem podbrzusza do ginekologa. Lekarz mimo to twierdził, iż dziewczyna jest w 7mym tygodniu ciąży. Natomiast inna lekarka postawiła słuszną diagnozę: przemieszczenie jajnika. Jak widać, nie o płeć chodzi, tylko o umiejętności lekarza.
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2010-11-11 20:09:54
Jeśli chodzi o ginekologa..u mnie w mieście też był dobry agent,nawet w ''Uwadze'' widziałam kiedyś o tym mały reportaż, nie wiem czy jeszcze zajmuje się kobietami...pewnie nie. Usuwał ciąże , które nie istniały ! Zbierał tylko pieniądze a kobietom niszczył psychikę na całe życie. Szczególnie wtedy, gdy prawda wyszła na jaw.
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Ostatnio zmieniany: 2010-11-11 20:12:13

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-11-16 14:54:47
Któraś z Poznania była może u doktora Bohuna?
Odradzam kolesia, bo to cham, prostak i szowinistyczna świnia.
Która u niego była, to wie o czym mówię.
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Sex