artykuly - strona 15

Help
Forum : Problemy techniczne
1 | 2 Następna
Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2011-08-29 07:41:28
miacoco Napisał:
witam
Od wczoraj próbuje wysłać jeden artykuł i nic się nie pojawia, w momencie kiedy klikam "wyślij" otwiera się momentalnie strona główna, zero jakiejkolwiek informacji o tym czy został wysłany do redakcji czy co się z nim dzieje. Czy tak się powinno dziać ?

Czeka na zatwierdzenie przez redakcję. Standardowa procedura.

Pozdrower

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2011-08-29 11:09:42
Benjamin_Breeg Napisał:
miacoco Napisał:
witam
Od wczoraj próbuje wysłać jeden artykuł i nic się nie pojawia, w momencie kiedy klikam "wyślij" otwiera się momentalnie strona główna, zero jakiejkolwiek informacji o tym czy został wysłany do redakcji czy co się z nim dzieje. Czy tak się powinno dziać ?

Czeka na zatwierdzenie przez redakcję. Standardowa procedura.

Pozdrower

Widzę, że artykuł doszedł. Mimo wszystko po wysłaniu powinna sie pojawiać informacja, ze artykuł został wysłany.
Life is complex: it has both real and imaginary components

Aira_94
Matuzalem
Aira_94
Lądek-Zdrój /...

2012-05-05 20:22:01
Niedawno zamieściłam artykuł w dziale "imprezy", na temat festiwalu Thanks Jimi (http://www.darkplanet.pl/Thanks-Jimi-Festival-2012-rekord-pobity-44675.html). Jak go jakiś czas później odnalazłam, okazało się, że wylądował w dziale... blogi. Podobnie stało się jakiś czas temu z moim opowiadaniem "Aira's Dream", zamieszczony jako "opowiadanie", a pojawił się jako wpis do bloga. Co jest nie tak?
Z góry dziękuję za pomoc :)

Aira_94
Matuzalem
Aira_94
Lądek-Zdrój /...

2012-05-05 20:31:41
Ach i jeszcze jedno odnośnie artykułu o Thanks Jimi - wkleiłam link do zdjęcia, o którym pisałam, linku nie ma :)

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2012-05-08 20:35:20
Podeślij proszę zdjęcie - dodam do artykułu. Napisz na priv.
Life is complex: it has both real and imaginary components

1 | 2 Następna
Forum : Problemy techniczne