|
Akwena
Anciliae Posty: 20 Minas Morgul (Sv... |
2008-11-02 21:37:36 Nowy teledysk Behemoth
Jakiś taki dziwny ten teledysk.. Nie wiem po co udział w nim wzięli Panowie z zespołu, skoro ich role były zaledwie 4 sekundowe.. Została pokazana jakaś historyjka o miłosnym cierpieniu i tak powstał kolejny teledysk.. Albo się nie postarali odwalając taką chałę albo nie wiedzieli do końca co robią. A najbardziej podejrzewam że to zupełnie nie był ich pomysł.. Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy. |
||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2008-11-03 07:06:31 Re: Nowy teledysk Behemoth
reżyser się postarał i dobrze, że to on wiedział co robi 8) według mnie ten teledysk to doskonała odskocznia od utartego schematu grającej, umejkapowanej i EVIL kapelki :wink: - wystarczy już, że mamy sporą sieć restauracji Dimmu Burger :idea: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
Borderline
Primogen Posty: 110 Grodzisk Wlkp. |
2008-11-04 20:02:52
Podoba mi się motyw pustego kościoła, btw. ciekawe czyjego dziadka namówili do zagrania w tym teledysku- mój by na to nie poszedł :wink: "Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka" |
||||
|
Summoned
Bicz Posty: 306 Poznań |
2008-11-09 02:09:13 Re: Nowy teledysk Behemoth
Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?" |
||||
|
SolitaryAngel
Bicz Posty: 551 Zachodniopomprs... |
2008-12-27 19:11:04
Po obejrzeniu po raz pierwszy tego teledysku, nie powiedziałbym, że jest oficjalnym, równie dobrze pod to samo wideo można by można nagrać zupełnie inną ścieżkę dźwiękową :? Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat |
||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2008-12-27 19:27:14
pewnie musiał być amatorskim skoro w obrazie występują członkowie zespołu :wink: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. Ostatnio zmieniany: 2008-12-27 22:43:47 |
||||