|
Mortalis
Anciliae Posty: 16 Bydgoszcz |
2010-05-05 20:03:11
Sisters Of Mercy "Floodland" Fields Of The Nephilim "Dawnrazor", "Mourning Sun" Suicide Commando "Implements of Hell" Combichrist "Today we are all demons" Hocico "Memorias Atras" Delerium - całość Pride and Fall - całość Covenant - "Northern Light", "Skyshaper" ...to jednak kilka z całości Refuse/Resist |
||||
|
Terhenetar
Bicz Posty: 7 |
2010-05-23 16:09:46 Te najlepsze
1. Rotting Christ- Theogonia 2. Slayer- South Of Heaven 3. Tenhi-Väre 4. Wardruna- Runaljod - Gap Var Ginnunga 5. Closterkeller- Scarlet 6. Crowbar-Odd Fellows Rest 7. Dimmu Borgir-Stormblast 8. Equlibrium- Sagas 9. Kat- koncertowy Jarocin 92 10. KYPCK- Cherno Im dalej w las, tym ciemniej. |
||||
|
MrGoregrind
Primogen Posty: 38 Świnoujście/T... |
2010-07-24 12:20:07
1. Morbid Angel - Domination / Covenant/ Gateways to Annihilation ( ciężko jest wybrać tą jedyną zatem podaje trzy na podium :D) 2. Severe Torture - Fall of the Despised 3. Zyklon - Aeon 4. Wormed - Planisphaerium 5. Joy Division - Unknown Pleasures 6. Led Zepellin - Wszystko 7. Last Days Of Humanity - Wszystko ! 8. Nile - In Their Darkened Shrines Alleluja i do przodu. |
||||
|
Rudson
Bicz Posty: 225 Helheim |
2010-07-24 18:09:05
Wymienie te które mi się najbardziej podobały i znam: Moonspell-Under Satanae Burzum-Burzum Burzum-Det Son Engang Var Old Funeral-The Older Ones Vader-Impressions in Blood Marilyn Manson-Antichrist Superstar Dragonlord-Black Wings of Destiny Armagedda-Only True Believers Zyklon-Aeon Gorgoroth-Under The Sign Of Hell Samael-Passage Satanic Warmaster-Strength i Honour Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych |
||||
|
Yngwie
Matuzalem Posty: 751 Wrocław / Czę... |
2010-07-25 17:51:18
01. Yngwie Malmsteen - Fire and Ice (apogeum możliwości) 02. CoB - Hatebreeder (pomysłowość, chwytliwość riffów, nikt wtedy nie mieszał melodeathu z heavy i blackiem na takim poziomie) 03. Dream Theater - Six Degrees ov Inner Turbulence (koncept, spójność, perfekcyjne wykonanie) 04. Sonata Arctica - Silence (miód, zimowo zawsze do tego wracam) 05. Iron Maiden - Fear ov the Dark (klasyka) 06. Symphony X - The Odyssey (koncept, kunszt, technika) 07. In Flames - R2R (bo mi się podoba) 08. Stratovarius - Fourth Dimension (tu się panowie na dobre dograli, po czym zaczęli potarzać) 09. Nightwish - Angels Falls First (od początku wiedzieli o co im chodzi) 10. ARK - Burn the Sun (przyczyny osobiste) 11. Behemoth - Evangelion (potwór rósł z płyty na płytę) 12. Therion - Secret ov the Runes (zwięzła kwintesencja nordyckiej mitologii) 13. HSB - Antigone (przyczyny osobiste) 14. Time Requiem - The Inner Circle ov Reality (kunszt, technika, virtuozeria i Voulez Vous) 15. Last Tribe - The Uncrowned (przebojowo, ale z pazurem) 16. Annihilator - Set the World on Fire (klasyka) 17. Rammstein - Mutter (trudno wyróżnić coś R+, ale Mutter miażdży) 18. Masterplan - Masterplan (pitu-pitu, ale z klasą) 19. Amorphis - Elegy (za My Kantele) 20. Kamelot - Black Halo (każda płyta coraz lepsza, i tak w nieskończoność?) od czasu do czasu warto wrócić do źródła |
||||
|
Raven99
Anciliae Posty: 259 Poznań |
2010-07-27 15:47:40
Ragnarok - Collectors Of The King Behexen - My Soul For His Glory Burzum - Filosofem i Det Som Engang Var Dark Funeral - The Secrets of the Black Arts Dissection - The Sobmerlain Drudkh - Forgotten Legends Gorgoroth - Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt Hate Forest - Blood And Fire Ritual Nie chce mi się wymieniać więcej W dupie mam motto ;p |
||||
|
Mandraghora
Primogen Posty: 383 Glogau / Breslau |
2010-07-27 16:57:42
Emilie Autumn - Opheliac The Dresden Dolls - The Dresden Dolls Theatres des Vampires - Anima Noir Blue Foundation - Life of a Ghost The Flushbulb - Arboreal Lao Che - Powstanie warszawskie Jonathan Davis - Alone I play "[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe." |
||||
|
little_kathiana
Anciliae Posty: 3 Stolica |
2010-07-30 03:16:20 ;]
burzum-nachfjell kreator-pleasure to kill necrophobic-hrimthursum sodom-agent orange slayer-reign in blood bathory-hammerheart entombed-wolverine blues emperor-in the nightside eclipse infernal war-terrorfront kolejność przypadkowa "A o cokolwiek chodzi, nie bierz tego tak poważnie. Bardzo rzadko jakaś rzecz jest długo poważna. Naprawdę. Szczególnie nocą. Noc przesadza." |
||||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1047 Poznań |
2010-07-30 10:07:27
Ciężko byłoby pisać w tym temacie o zespołach muzycznych których nie znasz, i których dokonania artystyczne się Tobie nie podobają. |
||||
|
little_kathiana
2010-07-30 11:26:18
Spoglądając na strone pana Rudsona nie zgadzam sie z tobą-w kwestii znajomości. Z pewnością wiele by sie znalazło jeżeli chodzi o te których nie zna ale w stosunku co do upodobań i preferencji muzycznych fakt znaleźć takie które ów do gustu by nie przypadły mogło by być problemem ... "A o cokolwiek chodzi, nie bierz tego tak poważnie. Bardzo rzadko jakaś rzecz jest długo poważna. Naprawdę. Szczególnie nocą. Noc przesadza." |
||||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1047 Poznań |
2010-07-30 11:32:37
Fakt, trochę źle napisałem, przez co zdanie jest niezrozumiałe. Miałem na myśli wypisywanie albumów tych zespołów, które nie są Użytkownikowi znane (wtedy byłaby to niezła pozerka), jak również wypisywanie albumów muzycznych tych zespołów, które ów Użytkownik zna i lubi, lecz albumy te, nie podobają mu się. Lepiej? Już jest zrozumiale napisane? Ostatnio zmieniany: 2010-07-30 12:03:32 |
||||
|
little_kathiana
2010-07-30 12:18:58
Zrozumiale
"A o cokolwiek chodzi, nie bierz tego tak poważnie. Bardzo rzadko jakaś rzecz jest długo poważna. Naprawdę. Szczególnie nocą. Noc przesadza." |
||||
|
Phenex
Anciliae Posty: 7 Świecie |
2010-08-05 19:42:50 666
UnderOATH - "Cries of the past" Children of Bodom - "Follow the Reaper" Seether - "Disclaimer II" System of a Down - "Mezmerize" i "Hypnotize" Wszyscy jesteśmy pojebani, ale niektórzy bardziej. |
||||
|
TheSerpent
Anciliae Posty: 16 Warszawa |
2010-10-03 13:27:35
Black Funeral - Az-i-Dahak Black Funeral - Waters of Weeping Behexen/Horna split Satanic Corpse - Morbitorium Besatt - Czarci Majestat Thy Serpent - Christcrusher "Lepiej być władcą w Piekle niż sługą w niebiosach" |
||||
|
Rudson
Bicz Posty: 225 Helheim |
2010-10-03 16:00:33
Cradle of Filth- Thornography Cradle of Filth- Dusk...and Her Embrace Theatres des Vampires- The Vampire Chronicles Theatres des Vampires- Bloody Lunatic Asylum Moonspell- Irreligious Moonspell- Memorial Marilyn Manson- Antichrist Superstar Lamia Antitheus- Amongst Profound Portraits... And Her Silent Deceit Nocturnal Depression- Reflections Of A Sad Soul Nortt- Gudsforladt Theatre of Tragedy- Velvet Darkness They Fear Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych |
||||