|
BehemotKot
Anciliae Posty: 32 głowa Wolanda |
2008-12-16 17:32:02
Zbawiać? Chyba troszkę przeceniasz swoje możliwości :wink: Z takim podejściem nie zbawisz nawet kota :twisted: Ale możesz ułatwić dzieciom chociaż w niewielkim stopniu żywot na ziemskim padole, wystarczy chcieć :wink: Dobry Kot - martwy Kot |
||
|
Lucyferianka
Anciliae Posty: 76 Legnica |
2008-12-16 19:11:34
no coż jakoś mi sie nie pali żeby pomagac...no ale w sumie zlotowke moge dac Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane |
||
|
Kaili
Bicz Posty: 21 |
2009-04-05 08:21:23
Robię co mogę. Akcje charytatywne, zbiórki żywności, smsy itp. Wiem że to niewiele, ale jednak może pomóc. Tak więc z czystym sumieniem stwierdzam, że obchodzi mnie to. Nie zwykłam pozostawać obojętna na NIEZASŁUŻONE cierpienie. Bo co innego gdy ktoś sam sobie zasłuży, a co innego gdy jedynym jego 'przewinieniem' jest fakt, że urodził się tam/w takiej rodzinie, a nie innej... |
||
|
Helllish
Primogen Posty: 173 Zakopane |
2009-05-04 19:03:15
Kilkam codziennie na brzuszek pajacyka... To raczej niewiele... :roll: http://www.pajacyk.pl/ Paint it black |
||
|
Lehti
Anciliae Posty: 49 Krotoszyn/ milicz/... |
2009-05-04 19:33:07
Nie tylko kliknąć pajacyka...:) jeśli chodzi o głód w naszym kraju owszem bardziej się udzielam - choćby w akcjach wolątariatu. Zbierając żywność robiąc paczki i dostarczajać je do konkrenych osób... A co do tych w afryce... owszem, wysyłam smsy, jeśli są akcje w stylu kup produkt a zaszczepimyu dziecko- poświęce parę groszy więcej... ale prawda jest taka że ile byśmy nie zrobili zawsze będzie - za mało! Odi profanum vulgus et arceo.. |
||