Dzieła - strona 30

Help
Forum : Fotografia
1 | 2 | 3 Następna
Lothar
Primogen
Lothar
Szczecin

2009-07-18 08:58:58
Człowiek cały czas się uczy a ja nie jestem wyjątkiem...
otwarty jestem na wszelkie porady...
Nie ma niewinnych, są tylko różne poziomy winy...

humanic
Anciliae
humanic
Wrocław

2011-03-12 18:53:07
www.summoned.digart.pl

zapraszam!

P.S. również do współpracy;]
"I am ridint the wind that has no name, the fire that burns without a flame caught by the spell on which all depends, all life ends"
Ostatnio zmieniany: 2011-03-12 18:54:26

Ceiphied
Anciliae
Ceiphied
Nowa Sól

2011-03-14 20:07:13
humanic Napisał:
www.summoned.digart.pl

zapraszam!

P.S. również do współpracy;]

Znane i lubiane ! ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2011-03-16 10:48:14
Koty. Tak, lubię fotografować koty

Właściwie to chyba wszystkiego po trochu. Trochę przyrodę, trochę cmentarze, trochę architekturę.

Staram się chwytać nietuzinkowo, ale to jak każdy próbujący swych sił w fotografii

Mam trochę zdjęć tu, na DP, więc jak ktoś jest zainteresowany, może obejrzeć.
ONE LIFE. LIVE IT.

ladyinblack
Matuzalem
ladyinblack
Wrocław

2011-03-16 14:04:23
Krajobrazy. Uwielbiam zatrzymywać na zdjęciach wschody jak i zachody słońca. Próbuje swoich sił z fotografią makro, lecz na razie zbyt owocnych efektów nie mam. Zdarza się fotografować ludzi, jednak reportaże to nie jest mój konik. :)
Cykam co wpadnie w oko
Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe ...

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2011-03-16 20:15:56
A dla mnie obsesją stało się dokumentowanie chwil spędzonych z rodziną i przyjaciółmi. Mało portretów, a dużo szerokich ujęć ukazujących kontekst chwili. Choć już mnie wszyscy przeganiają, gdy widzą mnie z aparatem.

Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

ladyinblack
Matuzalem
ladyinblack
Wrocław

2011-03-31 14:48:31
CrommCruaich Napisał:
Choć już mnie wszyscy przeganiają, gdy widzą mnie z aparatem.

Skąd ja to znam... Ale nie dawaj się i rób to co lubisz.
Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe ...

ado
Primogen
ado
Warszawa

2011-04-04 21:26:32
ruiny, ruiny, ruiny i cmentarze, a czasami ludzie, czasem nawet nie prześwietlę :P
http://adomystic.digart.pl/
"Bóg tworząc człowieka, przecenił swoje zdolności"

tralalala
Anciliae
tralalala
wawa

2011-10-19 15:22:34
a ja lubię różne rzeczy uwieczniać sobie
łatwiej mi mówić czego nie lubię
nie lubię ograniczeń do "trzymania się zasad kompozycji" (generalnie nie lubię naśladownictwa, niby wzorców, niby autorytetów, lubię fun i przyjemność a nie napinanie się), nie lubię ingerencji zbyt fotoszopowej,
to znaczy wiem, że niektórzy tworzą dzieła sztuki ze zdjęć, niektórzy nazywają foto to co ja nazywam już grafiką
ja lubię fotografię zatrzymaną jak w czasach Zenita, bez specjalnych obróbek
czasem obrabiam, ale to jak chcę uzyskać abstrakcję albo jak balans bieli trzeba poprawić

mi moje zdjęcia dają przyjemność, innym niekoniecznie, ale najważniejsze jest własne szczęście z tego co się zrobiło

gust mieć swój, nie cudzy :D
na wielu forach foto spotykam wiele osób "ograniczonych" do naśladownictwa "znanych fotografów" oraz robiących "grafikę" i nazywających to zdjęciem

ja robiłem fotki Zenitem, Smieną, Łomo
cyfrę mam od kilku lat i w zasadzie używam jej podobnie tylko z lepszym efektem (autofocus, makro, lampa z ruchomym palnikiem)

jest też coś co mnie w fotografii nie interesuje - ludzie
na 20 lat zabaw aparatem ludzi robię jak muszę (czyjeś wesele itp.)
nie tykam się klimatu portretu/sztuki, choć cudze prace czasem oglądam

https://picasaweb.google.com/112160154631302983944
:] liczy się przyjemność z tego co się robi, nie próba zadowolenia innych , mnie np. zadowalają zdjęcia gór, kotów, pojazdów, minerałów
w sumie to głównie robię sobie pamiątki na stare lata ;] kiedyś myślałem o "Sztuce" ale przestałem, do tego trzeba mieć "duszę" :]

Femonoe
Anciliae
Femonoe
Szczecin

2011-10-26 21:43:00
Na razie próbuję swoich sił w robieniu zdjęć raczej przyrodniczych, trochę makro, trochę architektury. Portrety - sporadycznie.
Staram się robić zdjęcia świadomie, żeby nie były "bezduszne", a to wymaga jeszcze sporo nauki. I właśnie to jest pasjonujące:-)
Na drzewie milczenia rośnie jego owoc: spokój.

1 | 2 | 3 Następna
Forum : Fotografia