|
elkurczako
Anciliae Posty: 70 Warszawa |
2009-05-17 22:55:13
A ja od niedawna mam Panasonica DMC-LZ8. Jak na aparacik za takie grosze wydaje się że to fajny sprzęt dla amatora. Żeby myśleć o czymś lepszym to trzeba się trochę nauczyć. Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz. |
||
|
Lothar
Primogen Posty: 18 Szczecin |
2009-06-23 14:30:40
Jeden z dobrych aparatów analogowych, zenitem uczyłem się robić zdjęcia. Obecnie Nikon D40 Nie ma niewinnych, są tylko różne poziomy winy... |
||
|
sielbermann
Bicz Posty: 8 ost/wro |
2009-07-09 12:19:00
sony alpha 350 + statyw + lampa |
||
|
TheSublime
Primogen Posty: 7 Poznań |
2009-07-22 19:05:26
Ja mam całą górę fantastycznego sprzętu, ale nie stać mnie na filmy i wywoływanie, zwłaszcza, że cena filmu średnioformatowego 6x6 do mojego Lubitela przekracza faktyczną wartość samego aparatu A co mam - Zorka 10, Smena 8, Lubitel (najstarsza wersja), Druh, co go zamiaruję przerobić na otworek, Zenity rzecz jasna ze dwa no i to, czym zdjęcia robię jednak najczęściej, czyli Canon 40D. "You may be as vicious about me as you please. You will only do me justice." [Richard Burton] "I value sense and nonsense alike. I favor nonsense, but that is a personal matter." [Kurt Schwitters] |
||
|
mara
Anciliae Posty: 511 Kotlina Kłodzka... |
2009-08-19 14:57:09
Ostatnio na lubińskiej giełdzie zaopatrzyłam w takie cudo :) Teraz fotografowanie zyskuje u mnie nowy, nieznany dotąd wymiar 8) Jeszcze doszła welta i sfatygowana ami66 z brakiem jedynej jej przysługującej soczewki8) I odeszła kochana alfa. "Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!" |
||