Call Of Duty - World At War - strona 150

Help
Forum : Gry
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Następna
HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-03-04 19:50:44 Call Of Duty & Medal Of Honor
Poczekaj Alpha-Sco ,aż przyjdzie zmierzyć się tobie z bossami w Wolfensteinie

Youtube

Na filmiku wygląda to na łatwiznę :) ale nie tak łatwo pójdzie z tym gościem hehe

COD przechodzi się z zamkniętymi oczami,bo nie ma w nim bossów hehehe,przyznaję że niektórzy bossowie w Wolfensteinie są dosyć upierdliwi,a finałowy boss doprowadzał mnie do szału,no i nie ma w nowym Wolfensteinie mojego ulubionego powiedzonka z Return To Castle Wolfenstein,a mianowicie "Achtung intruder" a co do Return to Castle Wolfenstein,to zupełnie inna bajka ,która nie podlega dyskusji

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Ostatnio zmieniany: 2012-05-03 22:28:59

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2012-03-04 20:43:46
Jak na razie mam problem nawet z niebossami

Ale spoko, wytrenuję się
ONE LIFE. LIVE IT.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-03-04 21:54:49 Call Of Duty & Medal Of Honor
Nie wątpię :)

Ostatnio zmieniany: 2012-05-03 22:28:45

Fejzi
Bicz
Fejzi
Poznań

2012-03-05 18:38:34
No co Wy, przecież w Wolfensteinie korzysta się z super mocy, z którymi łatwiej mordować! :) A w COD co chwila granatami obrywałam. :P Cholerne granaty. :) Ten końcowy boss w Wolfensteinie- za pierwszym razem musiałam obejrzeć filmik, jak go przejść, ale nie jest źle. W ogóle nie lubię bossów w grach, bo przeważnie jest kiszka z nimi.
Chrzanić multi

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-03-06 21:17:02 Call Of Duty & Medal Of Honor
Bossy w Wolfensteinie,toż to profanacja kultu poprzednich dwóch części,a przejście CoD czy MoH,to bułka z masłem :)

Medal of Honor Warfighter

Youtube

W nowym Medlu do akcji wkroczy Polski elitarny oddział GROM

Ostatnio zmieniany: 2012-05-03 22:28:34

Fejzi
Bicz
Fejzi
Poznań

2012-03-07 22:58:18
HardKill Napisał:
przejście CoD czy MoH,to bułka z masłem :)

Może dlatego, że nie jestem przyzwyczajona do gier typowo "żołnierzykowych". :)

HardKill Napisał:
W nowym Medlu do akcji wkroczy Polski elitarny oddział GROM

Fajnie! Ale czad!

A co do bossów w Wolfensteinie, to w Return to Castle był Ubersoldat. :) No i zmartwychwstały książę na końcu. Aha, i ten misiu w kościele. :)
Chrzanić multi

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-04-23 18:40:13 Call Of Duty & Medal Of Honor
Medal of Honor: Warfighter > premiera 23 Października 2012 roku !!!

Youtube

Oficjalna zapowiedz kolejnej odsłony z serii Call of Duty: Black Ops 2 nastąpi 1 maja,a tą datą jest prawdopodobnie 13 listopada 2012 roku 13 listopada jest drugim wtorkiem miesiąca, a właśnie wtedy na rynku debiutowała większość z poprzednich części cyklu

Ostatnio zmieniany: 2012-05-03 22:28:20

xAlia
Bicz
xAlia
Wrocław

2012-04-24 14:41:04
Już kolejna część CODa? Przecież dopiero co MW3 wyszło... Oo

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-05-03 09:55:35 Call Of Duty & Medal Of Honor
Na oficjalnej stronie serii Call of Duty pojawił się film,prezentujący futurystycznego drona, który ma pojawić się w najnowszej grze koncernu Activision.Czy akcja gry zostanie przeniesiona w przyszłość?

Więcej info > TU <

Futurystyczna wojna w Call of Duty: Black Ops 2

Więcej info > TU <

Jutro nastąpi oficjalna zapowoiedż kolejnej części cyklu Call of Duty czyli Call of Duty: Black Ops 2

Z tej okazji mały ranking,które gry z serii CoD najbardziej zapadły wam w pamięć.Jeśli chodzi o mnie są to:

01. Call of Duty + United Offensive
02. Call of Duty 2
03. Call of Duty 3
04. Call of Duty: World at War
05. Call of Duty 4: Modern Warfare
06. Call of Duty: Black Ops
07. Call of Duty: Modern Warfare 2
08. Call of Duty: Modern Warfare 3
09. Call of Duty: Black Ops 2...?

Call of Duty 3 niestety nie wyszło na PC,znam je jedynie z youtube

no tak to u mnie wygląda,chyba nie zapomniałem o niczym hehe jak widać zdecydowanie preferuję w serii CoD klimaty II wojny światowej.Sami zobaczcie co różni CoD'a w klimatach II wojny światowej,od współczesnych konfliktów zimnowojennych.Zdecydowanie klimaty II wojny światowej wychodzą na korzyść serii CoD.

Youtube

Marzy mi się Call Of Duty 3 na PC

W którą stronę powinna rozwijać się dalej seria CoD:

A. konflikty współczesne są strzałem w dziesiątkę
B. Seria powinna być kojarzona przede wszystkim z II wojną światową

Tu rzeczą oczywistą jest dla mnie że seria CoD
powinna być kojarzona przede wszystkim z II wojną światową,to samo tyczy się serii MoH,ale o tej serii przy innej okazji,którą będzie Medal of Honor Warfighter

I wszystko jest już jasne,Call of Duty: Black Ops 2,kolejna odsłona serii pojawi się na sklepowych półkach 13 listopada,platformy sprzętowe: Xbox 360, PlayStation 3, PC

Więcej info > TU <

Jedno mnie tylko martwi,czy Call of Duty: Black Ops 2 wyjdzie również na XP...? ale o tym dowiemy się zapewne już niedługo.

Call of Duty: Black Ops II – pierwszy zwiastun!

Youtube

Zaczyna mnie powoli przerażać ten Future w grach,a tym bardziej w CoD czy MoH,ten zwiastun bardziej przypomina Battlefield 2142,niż miałby cokolwiek wspólnego z całą serią Call Of Duty.Żądam powrotu serii CoD do okresu II wojny światowej !!!! mechy w CoD łooo....matko,jestem rozczarowany nowym Callem,nie tego się spodziewałem,miałem cichą nadzieję że będzie to jednak kontynuacja wątku z pierwszej części CoD: Black Ops,a tu dupa zrobili jakieś pieprzone Science Fiction.

Oficialna strona Call of Duty: Black Ops 2 > TU <

Call of Duty: Black Ops II – najważniejsze informacje o grze

Jedno wydaje się być raczej pewne > W pecetowej wersji CoD: Black Ops II producent zamierza wykorzystać możliwości DirectX 11.Wnioskuję zatem że po Battlefield 3 oraz Medal of Honor: Warfighter nie przyjdzie mi zagrać również w CoD: Black Ops II...? bo tam gdzie jest DirectX 11,nie ma miejsca dla XP,ale mogę się mylić,wszak CoD: Black Ops II wyjdzie na "usprawnionym" silniku bodajże już 7mio letnim,który pamięta jeszcze CoD 2
,więc w zasadzie nie powinienem martwić się o to czy pójdzie na XP pod DX9.Mimo to,ten future pomysł w CoD całkowicie mi się nie podoba,zdecydowanie nie podoba.Ale nie zagrać w to,choćby z ciekawości było by grzechem hehehe

Więcej na ten temat > TU <

Call of Duty: Black Ops II z "ulepszonym" silnikiem i wsparciem dla DirectX 11

Więcej na ten temat > TU <

Brytyjski Amazon poinformował, że liczba zamówień przedpremierowych złożonych na produkcję w zaledwie 36 godzin od oficjalnej zapowiedzi trzykrotnie przewyższyła wynik pre-orderów pierwszego Black Opsa.

Ostatnio zmieniany: 2012-05-04 17:12:38

xAlia
Bicz
xAlia
Wrocław

2012-05-04 15:00:09
HardKill, muszę Ci podziękować, jesteś cudownym źródłem informacji xD Już nawet nie wchodzę na inne strony, żeby zobaczyć nowości o CODzie, tylko od razu na DP :)

Osobiście nie grałam w żadną grę future, więc ciężko mi oceniać. Ale może akurat im wyjdzie świetna gra. W każdym razie to się okaże. xP
Najbardziej mnie ciekawi czemu nazwali to Black OPS 2, będzie jakieś nawiązanie do 1 cz. ? To chyba będzie trudne.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2012-05-04 16:29:27 Call Of Duty & Medal Of Honor
Staram się jak mogę xAlia

Z tego co wiem w nie będzie żadnego nawiązania Call of Duty: Black Ops II,do części pierwszej,jedyne co będzie łączyć obydwie części to dwie postacie z jedynki,pierwsza to Alex Mason (w scenach z lat 80-tych) oraz Frank Woods ,który w Black Ops II,już w nie co zaawansowanym wieku będzie narratorem opowieści.Widzimy go na początku pierwszego zwiastuna z Black Ops II.Z tego co pamiętam cudem przeżył konfrontację z Kravchenko w pierwszym Black Ops.

Call of Duty: Black Ops - Frank Woods

Youtube

Jak wiadomo nad CoD:Black Ops II pracuje studio Treyarch,które stworzyło wcześniej > Call of Duty: United Offensive, Call of Duty 3, Call of Duty: World at War oraz Call of Duty:Black Ops.Oczywiście w CoD:Black Ops II nie zabraknie trybu zombi.Łooo...matko jeszcze spodoba mi się ten nowy science fiction Call a to ci dopiero checa by była hehehe...

Ostatnio zmieniany: 2012-05-04 23:43:54

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 Następna
Forum : Gry