Nadwrażliwość na oceny i komentarze - strona 150

Help
Forum : Wędrówki myśli
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Następna
Estel
Primogen
Estel
Częstochowa

2008-11-06 11:34:01
Nie jestem pewna czy wszyscy panowie stosują Pronto... Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją
If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-14 20:38:26 ...
Dasstin Napisał:
Lizanie dupy... czemu nie? Stawiam oceny tylko tam gdzie rece nie opadaja, a reszte pomijam brakiem komentarza. Stawiam tylko 5.

Co do opcji kasowania komentarzy (ocen) to oczywiscie taka funkcja dla szaraczkow istniec nie powinna

Nie nazwałabym tego lizaniem dupy... To taka wyrozumiałość w stosunku do osób, być może nadwrażliwych. 8) A sam sposób bardzo pozytywny! :D
Kuyamitakunai Yo Umareta Koto

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-14 20:39:28
Estel Napisał:
Nie jestem pewna czy wszyscy panowie stosują Pronto... Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją

Hehe! Dobre! :wink:

Erzsebeth
Bicz
Erzsebeth
Wrocław

2008-11-14 20:49:02
a ja zapomniałam napisać, że używania Pronto do laptopa nauczyłam się od Faceta :lol:
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-11-14 22:53:12
Estel napisał(a):

*** Nie jestem pewna czy wszyscy panowie stosują Pronto... Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją :)***

Nonono :P :wink: mój monitor i komp lśni jak lustereczko :D a do czyszczenia obudowy monitora i obudowy kompa używam roztworu mydlanego, ten patent sprzedał mi kiedyś zajefajny elektronik :wink: a do czxyszczenia matrycy monitora używam odpowiednich do tego celu płynów więc Nononono :D :D :D :D ^_^ hehehe...^^ z tym *** Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją *** Nononono^^ ostrożnie ^^ z takimi stwierdzeniami ^_^ hehehe...pozdrowionka ^^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

kalasznikowa
Bicz
kalasznikowa
Kraków

2008-11-15 00:04:40
a ja nie myje monitora i już są brudne efekty ;/

Estel
Primogen
Estel
Częstochowa

2008-11-15 10:25:14
HardKill Napisał:
Estel napisał(a):

*** Nie jestem pewna czy wszyscy panowie stosują Pronto... Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją :)***

Nonono :P :wink: mój monitor i komp lśni jak lustereczko :D a do czyszczenia obudowy monitora i obudowy kompa używam roztworu mydlanego, ten patent sprzedał mi kiedyś zajefajny elektronik :wink: a do czxyszczenia matrycy monitora używam odpowiednich do tego celu płynów więc Nononono :D :D :D :D ^_^ hehehe...^^ z tym *** Możliwe, że ich monitory są szare od kurzu (twierdzenie poparte obserwacją *** Nononono^^ ostrożnie ^^ z takimi stwierdzeniami ^_^ hehehe...pozdrowionka ^^

Pokornie proszę i wybaczenie
If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-16 22:00:38
Erzsebeth Napisał:
a ja zapomniałam napisać, że używania Pronto do laptopa nauczyłam się od Faceta :lol:

Gratuluje moja droga!!! :D

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-16 22:04:36
HardKill Napisał:
Estel napisał(a):

Ale w każdym razie tacy złoci mężczyźni jak Pan ( Czy jak kto woli Ty ) są dosyć żadko spotykani. :wink: Miło widzieć kogoś innego od stereotypowego faceta... :D 8) :D

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-11-16 22:10:40
eeej... :wink: no myślę że nie jest aż tak żle z tymi stereotypowymi facetami 8) :wink:

:D 8) :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Ostatnio zmieniany: 2008-11-17 17:14:52

Azazella
Matuzalem
Azazella
Zakopane/Częs...

2008-11-17 07:36:57
patrząc na ten obrazek przypomina mi się klip do Word Up Korna:D
Don't talk to the weasel!

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-11-17 10:25:23
Temat troszkę zjechał z drogi i wypieprzył się dziadek na rowerze gdzieś w rowie

Czy nie uważa ktoś, że klamka na drzwiach tegoż tematu jest po to aby go zamknąć?
Zielona najlepsza.

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-17 14:53:18
...No dobra HardKill... :) Niech Ci będzie. :wink:

Dark_Degenerate
Anciliae
Dark_Degenerate
Ostróda

2008-11-17 15:05:43 Koniec tematu
Allanon23 Napisał:
Temat troszkę zjechał z drogi i wypieprzył się dziadek na rowerze gdzieś w rowie

Czy nie uważa ktoś, że klamka na drzwiach tegoż tematu jest po to aby go zamknąć?

Masz rację. Amen...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Następna
Forum : Wędrówki myśli