Deadsoul Tribe

Help
Forum : Encyklopedia
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Deadsoul Tribe
Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-08-10 22:13:49 Deadsoul Tribe
Zajebista kapelka, poznałem ich nie dawno, ale ich styl muzyczny po prostu powala mnie na kolana. Szczególnie ta perkusja która brzmi u nich plemiennie Coś niesamowitego, bardzo rzadko spotykam taki styl :) Kurcze, mogliby zawitać w końcu w Polsce :]
Zielona najlepsza.

Samurai
Primogen
Samurai
Dąbrowa Gór...

2008-08-10 22:20:46
owszem fajnie grają :) poznalem ich ze 3 lata temu i bylem pod sporym wrazeniem... procz plemiennej perkusji wyroznia sie tez dobry bass... na dluzszą mete męczy wokal ale ogolnie good

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-08-10 22:32:43
Samurai Napisał:
owszem fajnie grają :) poznalem ich ze 3 lata temu i bylem pod sporym wrazeniem... procz plemiennej perkusji wyroznia sie tez dobry bass... na dluzszą mete męczy wokal ale ogolnie good

No na razie jestem na etapie płyty "The January Tree". Wokal tutaj ma mocne strony moim zdaniem :) nie wiem jak na innych płytach, ale zwrócę na to szczególną uwagę :)
Zielona najlepsza.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2008-08-11 07:39:43
Wokalista Devon Graves vel Buddy Lackey śpiewał kiedys wlegendarnym Psychotic Waltz - kapelce o wiele ciekawszej niż DST. osobiscie DST męczy mnie, za dużo w tych dzwiekach Black Sabbath, a brakuje mi tego liryzm PW
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Procella
Anciliae
Procella
L-Space

2009-03-03 10:21:54
Mnie z kolej Deadsoul Tribe podoba się znacznie bardziej niż Psychotic Waltz - prawdę mówiąc ten drugi zespół nie zrobił na mnie większego wrażenia.

Dyskusja na temat artykułu: Deadsoul Tribe
Poprzednia Następna
Forum : Encyklopedia