Cradle Of Fith - Godspeed On The Devil's Thunder

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Cradle Of Fith - Godspeed On The Devil's Thunder
Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-07-23 11:39:53 Cradle Of Fith - Godspeed On The Devil's Thunder
Ciekaw jestem ich tworu, szczególności, że mają grać stylem jakim grali w starszych dokonaniach, a to mi bardzo pasi . Nie mówiąc już o tym, że dokonania tegoż zespołu, którzy rozczochrali mój umysł krainą Midian, śledzę z zainteresowaniem :D
Zielona najlepsza.

kalasznikowa
Bicz
kalasznikowa
Kraków

2008-07-23 12:21:11
Pajacują. Stare chłopy i o pedofilach śpiewać im się zachciewa. Jestem fanką muzyki, ale nie ich tekstów niestety.

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2008-07-23 12:46:26
kalasznikowa Napisał:
Pajacują. Stare chłopy i o pedofilach śpiewać im się zachciewa. Jestem fanką muzyki, ale nie ich tekstów niestety.

Cóż kto co lubi Założę się, że wielu takich "pajaców" jest w Twojej playliście
Zielona najlepsza.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2008-07-23 14:34:42
omg. znowu Ci... na BA z pewnością opuszczę.
pozamieniałam się z amebą na rozum.

Akwena
Anciliae
Akwena
Minas Morgul (Sv...

2008-07-23 21:02:29 Ha
Bardzo dobrze że nagrania w starszym typie.. tych nowych brzdęków nie da się słuchac.. Teksty tekstami-kazdy ma swoje potrzeby i niech spiewa o czym chce-ja słucham tylko i wyłącznie muzyki-a głos traktuje jako dodatkowy, unikalny, zajebisty instument.
Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.

Wild_Child
Anciliae
Wild_Child
Wyobraźnia ;)

2008-07-23 21:24:34
Bardzo pocieszna wiadomość, że mają grać w starym dobrym stylu^^ Kolejnego Thornography bym nie usłuchał, a tu pewnie się skuszę :D
Życie człowieka jest jak pieśń... sztuką jest się weń wsłuchać, miast zagłuszać...

Borderline
Primogen
Borderline
Grodzisk Wlkp.

2008-07-23 22:18:30
nie moge się doczekać
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2008-07-23 23:53:03
oby na BA nie dojechali,
nie miewam dobrych nastrojów !

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2008-07-24 08:30:37
cross-bow Napisał:

Spoko Kusz, wezme Twoje stringi, zrobie z nich proce i bede czosnkiem napiedalał też planuje ominąć Kredki na BA. w ogóle nie wiem o co tyle szumu z tymi Kredkami, jeśli ktos spodziewa sie, ze po dobrych 8 latach grania popelimy będzie powrót do korzeni, to musi byc niepoprawnym optymistą ...
Cycki, Flaki i Szatan !!!

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2008-07-24 09:49:05
Harlequin Napisał:
cross-bow Napisał:

Spoko Kusz, wezme Twoje stringi, zrobie z nich proce i bede czosnkiem napiedalał też planuje ominąć Kredki na BA. w ogóle nie wiem o co tyle szumu z tymi Kredkami, jeśli ktos spodziewa sie, ze po dobrych 8 latach grania popelimy będzie powrót do korzeni, to musi byc niepoprawnym optymistą ...

prawda, nie wiem na ile elastyczne są stringi ale i tak musisz precyzyjnie strzelać, wszem wiadomo, że ciężko jest trafić w coś wielkości snopka bądź pacynki - kicającej na scenie /mowa o wokaliście/ z autopsji wizualnej 'wiem' ; że skacze jak opętany

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2008-08-04 09:42:07
aj pierdolicie jak stare baby 8)

ja tam lubiłem ich od samego początku (może pomijając demówki) a co do "powrotu do korzeni" to mi to obojętne aby tylko sound i produkcja nie była z tamtych czasów :wink:

ogólnie uwielbiam muzę tych zajebistych biznesmenów 8) przynajmniej zawsze jest dopracowana, przemyślana i dopieszczona co raczej nieczęsto spotkać można przy blackowych pierdach z piwnic i leśnych chatek różnorakich pseudopogańskich borostworów :wink:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Saskia
Anciliae
Saskia
Kraków

2008-08-04 21:58:49
a ja ich lubie i ciesze sie na nadchodzacy krazek,mimo ze ostatnia plyta byla dosc zabawna :wink:
"Ostrożnie stawiaj kroki Bo w sobie masz swój Hades I w sobie cień głęboki I bezład razem z ładem" J.Kaczmarski

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2008-08-04 23:26:35
poczekamy i ocenimy, choć w tym temacie dobre słowa to mi się skończyły 8)

pierd z piwnicy w leśnej chatce :)

shamankha
Anciliae
shamankha
Zasiedmiogórog...

2008-08-05 19:06:32
Ciekawe ciekawe, czasami mimo bardzo dobrej znajomości języka staram sie tekstów nie słuchać, zwłaszcza,że za wokalem (piskiem) w ogóle nie przepadam, ale maja kilka dobrych kawałków, więc wypadałoby ich przesłuchać :P
"somewhere between sacred silence and sleep, disorder, disorder..." "voices in the darkness scream away my mental health...can i ask a question?help me save me from myself..."

sums
Primogen
sums
Grodzisk Wlkp./Po...

2008-08-09 17:26:37
Duchu lasu spraw aby nie zrobili drugiego "Thornography". Może jestem naiwny ale cały czas mam nadzieję że wykombinują coś zajebistego. Chociażby żeby trzymało poziom "Midian" i nic więcej do szczęścia nie trza. Bo na drugie "Cruelty..." niema co liczyć niestety x( Tak czy siak wyczekuję z niecierpliwością.
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Dyskusja na temat artykułu: Cradle Of Fith - Godspeed On The Devil's Thunder
Poprzednia 1 | 2
Forum : Muzyka - rożne