|
Lupp
Primogen Posty: 392 Restinpeace |
2008-07-14 08:57:37 Alternatywna Twierdza 2008
Szukałem jakichś relacji, informacji w Necie na temat przebiegu, a raczej nie-biegu imprezy i jest ...zero.Ani na stronie electro-robota, ani na stronach Kłodzka, ani na dużych portalach typu wp, onet nie ma nic, To błąd, bo właśnie teraz jest na to czas. Zobaczymy co będzie za rok. Albo: 1.ekipa za rok zepnie się i zrobi imprezę zgodnie z planem, i mając profesjonalne zabezpieczenie jeśli chodzi o prąd(widać, że mają małe doświadczenie, bo w takich razach wynajmuje się po prostu samochód z generatorem i jest się niezależnym od jakichś skrzynek z prądem, które lokalny Józio może zepsuć, albo same po 63 latach zrobią kuku i się zwalą, bo Niemiec zrobił dywersję... ) 2.impreza padnie i zmarnowany zostanie kolejny, b. dobry pomysł - szkoda by była wielka :o Myśl i twórz - to wolność. |
||
|
Amneris
Primogen Posty: 208 Zgierz |
2008-07-14 09:14:19
W jakim my żyjemy kraju. Po prostu żenada ze strony bandy fanatyków... Współczuję tylko wszystkim tym, którzy wybrali się tam by dobrze się bawić ;/ :) |
||
|
Attack
Anciliae Posty: 734 Poznań |
2008-07-14 09:22:18
nie sądzę żeby za rok ktoś pojechał - nawet gdyby skład był na poziomie Mera Luny Kłodzko-Dewocko to złe miejsce na coś innego niż spotkania modlitewne |
||
|
Solitary
Bicz Posty: 263 |
2008-07-14 09:32:15
Całość da się streścić w kilku słowach: Moher Commando w akcji. :evil: Już nawet mniejsza o agregat, fakt że organizatorzy mogli się zabezpieczyć. Awarie się w końcu zdarzają. Co innego jednak siła wyższa typu burza, wybuch reaktora, apokalipsa czy inwazja kosmitów, a co innego przecinanie kabli po to tylko, by "zlot szatanistów" się nie odbył i ksiądz proboszcz mógł spać spokojnie. Skandal, wstyd, obciach, katastrofa. Najwięcej zysku z tego wszystkiego to miało chyba PKP. Po prostu to się w pale nie mieści. I prefer to remain silent |
||
|
Lupp
2008-07-14 09:38:36 Profesjonalizm vs spisek lokalny
Ten folklor to jedno, a profesjonalizm w organizacji imprezy, to drugie. Jeśli przyjeżdża 1000 ludzi z Polski i spoza, grać ma kilka na poziomie zespołów , to trzeba być przygotowanym do zajęć - to nie jest żadna filozofia.A wygląda to tak: przyjeżdża ciężarówka, koleżka odpala generator na diesla i miasto Kłodzko, z jego burmistrzem, beretami, podpisami, przewodami i zakładem energetycznym mogą się ... Zawsze pierwszy raz musi boleć, ale da się ten ból zmniejszyć, jeśli się skorzysta z doświadczeń innych.Jeśli nie, ...bardzo boli. :D Myśl i twórz - to wolność. |
||
|
Solitary
Bicz Posty: 263 |
2008-07-14 10:59:04
Pojawiło się już oficjalne oświadczenie organizatora: http://www.twierdza.electro-robot.com/2008.php?AT=7cabae03a90ff4a71d11a4513caea1c6 I prefer to remain silent |
||
|
Angelwing
Anciliae Posty: 993 Poznań |
2008-07-14 14:34:00
Wow no tego to sie nie spodziewala... Moze najlepiej zostawic to po prostu BEZ KOMENTARZA!!! Bad Girls Have More Fun ]:-> |
||
|
amorphous
Redaktor Posty: 4717 Poznań |
2008-07-14 17:00:50
Life is complex: it has both real and imaginary components |
||
|
Blackforever
Anciliae Posty: 45 Warszawa |
2008-07-14 17:34:08
A ja miałam nadzieję, że to tylko plotka, że to zwykły wandalizm, piorun...A to jednak przerażająca prawda. Wstyd! Po raz kolejny reputacja Polski i Polaków ucierpiała przez jakąś bandę oszołomów. Zdarzyło mi się być rozczarowaną przez odwołanie koncertu, na który tyle czekałam, ale ten powód i te okoliczności... Żenujące! Nie mam słów! |
||
|
Lupp
2008-07-14 18:15:35 Re Jezus a twierdza
Po głębokiej analizie teologicznej da się stwierdzić: 1."Jezus kocha Alternatywną Twierdzę!" 2. Jezus nie kocha tych, którzy zaklejają 3. W.w. jeśli nie odpokutują, pójdą do piekła, a tam będą im grali dzień i noc trash metal :D Amen... Myśl i twórz - to wolność. |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2008-07-14 18:41:44 Re: Re Jezus a twierdza
thrash :wink: Amen mam szczerą nadzieję, że Kłodzko nie jest zapizdowem do tego stopnia, iż osoby podejrzane o tę całą rozpierduchę na tle elektrycznym zostaną konkretnie ukarane chociażby finansowo :evil: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
Mscigniew
Bicz Posty: 127 Lacus Solitudinis |
2008-07-14 21:54:41
odpowiedzialnych za zablokowanie impry ,bojówkarzy rydzola do mamra i na okrągło ballady Gorgoroth,Immortal,Nercrophobic i Behemoth im ... w uszy. :twisted: Precz z zakłótymi łbami chowającymi sie za religią "miłosci" agrrrr :evil: Jest nikim ten, co nie ulepsza świata. |
||
|
Blackforever
Anciliae Posty: 45 Warszawa |
2008-07-14 22:31:04 Re: Re Jezus a twierdza
Gdybym była wierząca powiedziałabym - Od swoich nadgorliwych wyznawców ustrzeż nas Panie... |
||
|
Lupp
2008-07-14 22:43:16 Ustrzeże, ukarze...
Prawo karmy mówi, że prędzej, czy później dostaną tzw. zwrotnego gonga :D , chyba, że przemyślą nikczemność swych postępków i odpokutują z własnej woli, np. zgłaszając się za rok jako wolontariusze AT :) Myśl i twórz - to wolność. |
||
|
Lupp
2008-07-14 22:58:26 Last news
B. piękny tekst ... Adrian Hates o wydarzeniach w Kłodzku http://www.diaryofdreams.de/index2.php?lg=en Myśl i twórz - to wolność. |
||