Single z wyboru - strona 225

Help
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Następna
Ice
Bicz
Ice
Poznań

2007-12-31 09:30:21
Wampgirl kwestia ekspozycji i „sprzedania” swojej osoby to już sprawa pewności siebie etc. i jasne jest, że nie każdemu jest to równo dane. Każdy jednak ma atrakcyjne cech. Natomiast kwestia znalezienia partnera… cóż jak spojrzałem z perspektywy dla mnie była to kwestia gotowości podjęcia takiej roli, ale podkreślam, że to tylko mój pogląd

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2008-01-01 19:20:02
Mam nieco inny pogląd w tej sprawie. Gotowa sobie mogę być. Cóż z tego, jeśli nie widzę obok żadnego potencjalnego kandydata na to stanowisko? Na podstawie tylko wyglądu kogoś nie jestem w stanie dokonać nawet ewentualnej selekcji. Bardziej pociąga mnie wnętrze, a przecież ludzie nie mają na czołach napisów "jestem wrażliwy i głęboki". Nie uznaję pojęcia miłości od pierwszego wejrzenia. Nie wiem, czy wierzę w miłość. W każdym razie każde uczucie wg. mnie rodzi się na drodze wzajemnego poznawania się.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

gothic_girl
Anciliae
gothic_girl
Skierniewice/War...

2008-01-02 00:33:58
Inermis Napisał:

Dlaczego tyle czasu? Bo lepiej byś samemu niż być z byle kim :> kręciło się trochę tego i owego... ale mam cholernie wysublimowany gust :P

po czasie stwierdzam, że bycie singlem jest dobre... ale na krótką metę... niby sa znajomi, imprezy, zainteresowania które pogłębiasz, a jednak- czegoś brakuje... zawsze będzie jakaś pustka i chociaż będziesz może starał/ starała się czymś ją zapełnić.. to jednak mimo wszytsko cały czas to będzie ta sama PUSTKA a jedynie czymś zapełniona...

nieraz wracałam rankiem z imprezy, gdzie przecież bawiłam się genialnie, wokół było pełno znajomych... a jednak... wracając czułam się cholernie źle...

cudownie jest mieć taką najlbiższą osobę... myslisz o czymś i ta osoba jest pierwszą, z którą chciałbyś/ chciałabyś podzielić się tą myślą... :)

Święte słowa:) Czasami nastaje taki czas, że czujesz jakiś brak, pustke, nagle znajomi mają swoje sprawy, swoje życie, swoich partnerów, zaczyna im brakować czasu dla Ciebie i wtedy uświadamiasz sobie, ża potrzebujesz kogoś, kto bedzie z tobą w chwilach radości i smutku, zrozumie, przytuli, pocieszy..:)
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Następna
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura