|
raffal777
Anciliae Posty: 14 wiosna nie ma jak... |
2012-01-15 03:26:26
Sex analny zwany przez starożytnych Tylną Bramą Rozkoszy. U mężczyzn inaczej niż u kobiet punkt doznań G znajduje się w dupci hahaha i nie ma co szczekać w jedną czy drugą stronę silna strefa doznań. Cóż małą lewatywkę się zaleca gdyż wewnętrzna część odbytu jest bardzo delikatna bardziej niż wnętrze pochwy po prostu zachowanie higieny 'trzeba' ,chronić przed zakażeniem i obtarciami przez nawilżenie'trzeba'.Dziwne by było, by w kraju zdominowanym przez Świętą Inkwizycje i postacie pokroju Kaczyńskich [pokoleniami [to pól prawdy]] strefą zakazaną nie był anal,[drugie pól] to postęp cywilizacyjny no kurwa chyba każdy ma łazienkę, może to nie których zmartwi ale odsetek ludzi uprawiających sex analny szybko wzrasta ,-cały czas pisze o hetero żeby było jasne [dobry gej martwy gej który umarł w cierpieniach 'Niech mu ziemia ciężką będzie''Amen'- dominujący w tym są osobniki za oceanu .Mnie osobiście to kręci i to bardzo ,swego czasu miałem niepokorną i ciekawska dziewczyn, szybko stwierdziła nie odkrywasz nie żyjesz ,opisywać czego się dopuściła nie mam zamiaru, ale też nie powiem że wszystkich ma anal podniecać,wybór własny . Na samotność nie skazujemy się sami, na samotność skazuja nas inni. Samotność to świat idealny,tam nikt nikogo nie krzywdzi. Samotność rozlicza za wszystkie błędy Ostatnio zmieniany: 2012-01-15 03:28:22 |
||||||||
|
angel999
Fae Posty: 34 Kraków |
2012-04-13 11:53:25
Moim zdaniem wiele zależy od Kobiety(choć facet też musi umieć się zabrać do rzeczy), od jej wcześniejszych doświadczeń. U jednej pupcia otwiera się sama po chwili pieszczot czy klasycznego sexu a u innych jest blokada i moim zdaniem nic się na to nie poradzi niestety. Kwestia wprawy i doświadczenie nie pomoże bo jeżeli problem leży w umyśle Kobiety to nie rozluźni się na tyle aby było to dla niej przyjemne a tym bardziej aby miała orgazm! Uważam że na początek warto potestować Kobietę paluszkiem i zobaczyć jej reakcję. Samo dotykanie odbytu jest mocno stymulujące :) Wszystkim chętnym życzę powodzenia a tym którzy umieją się z tego cieszyć nic tylko zazdrościć! \m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/ |
||||||||
|
Devon
Fae Posty: 82 |
2012-04-13 19:51:20
Lubię, aczkolwiek nie wszyscy moi byli partnerzy to lubili, więc w sumie rzadko uprawiałam anal. |
||||||||
|
angel999
2012-04-13 20:51:47
Sprytna odpowiedź gdyż nie piszesz wprost czy aktualnie uprawiasz analny sex oraz czy masz partnera zachęcając tym samym potencjalnych kandydatów \m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/ |
||||||||
|
angel999
2012-04-13 20:55:07
Dla mnie widok penisa znikającego w tyłeczku Kobiety jest bezcenny! Zawsze zresztą można jeszcze włożyć wibrator lub paluszki do szparki a to tylko potęguje doznania lub partnerka może sama się pieścić co też jest super! Ech rozmarzyłem się a fantazję mam wyjątkowo wybujałą więc pora kończyć to pisanie... hehe \m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/ |
||||||||
|
Devon
2012-04-14 09:57:03
ad. 1. Aktualnie zerwałam z facetem. ad. 2. Aktualnie nie uprawiam seksu analnego. Zaspokoiłam Twoją ciekawość? |
||||||||
|
angel999
2012-04-14 12:12:10
Ja po prostu pociągnąłem Cię za język \m/ STILL HARD \m/ STILL HEAVY \m/ METAL FOREVER! \m/ |
||||||||
|
Devon
2012-04-14 14:17:26
OK. to napisz do mnie na priva jak chcesz. |
||||||||