|
Nemezis666
Primogen Posty: 51 Bydgoszcz / Toru... |
2008-05-28 00:16:06 Masters of Rock 2008
Przyznaję, że od samego patrzenia na skład tegorocznej edycji Masters Of Rock dostaję wypieków Zapowiada się naprawdę rewelacyjny festiwal :D Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką biletu i mam nadzieję, że nie tylko ja spośród ekipy DP wybieram się do Czech. Byłoby super, gdybyśmy mogli spotkać się w Vizovicach i pobawić w większym gronie, dlatego mam prośbę do wszystkich, którzy się tam wybierają, żeby odezwali się na forum, to jakoś się umówimy :) If life is a dream be afraid to wake up... You would wish to sleep again |
||||
|
RhythmOfDragonheart
Bicz Posty: 16 Poznań |
2008-05-28 00:24:29
Najlepsza impreza w Europie Srodkowej - bede tam na 100% :twisted: |
||||
|
Summoned
Bicz Posty: 306 Poznań |
2008-05-28 01:18:01
taki trochę skład biesiadny w tym roku :] Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?" |
||||
|
SheIsTheDark
Bicz Posty: 42 |
2008-05-28 05:39:27
spora część jest mi obojętna, jednakże ze względu na kilka kapel Muszę jechać, bilet już od dość dawna w szufladzie spoczywa . a miesiąc później -mam nadzieję- Brutal . do zobaczenia u pepitków :twisted: :D |
||||
|
perun_m
Bicz Posty: 63 Wroclaw |
2008-05-28 07:45:21
W tamtym roku tez obiecywales,a zdaje sie,ze Cie nie bylo:) "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
perun_m
2008-05-28 07:48:31 Re: Masters of Rock 2008
To juz bedzie moj 4 wyjazd ze znajomymi na ta impreze. Klimat jest niepowtarzalny!Mysle,ze juz mozemy sie spotakc w czwartek, pod glownym namiotem Pilsnera,oczywiscie przy Pilsnerze albo przy beczce ze sliwowica "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
RhythmOfDragonheart
Bicz Posty: 16 Poznań |
2008-05-28 14:28:48
Jak nie bylem, jak bylem :twisted: |
||||
|
perun_m
2008-06-04 11:53:30
Na stronie festiwalu pojawil sie juz rozklad jazdy:) http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?view=83 Niestety w tym roku akcentow polskich wsrod kapel brak "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
perun_m
2008-06-04 12:05:58
Moze chociaz Sabaton zagra 40-1:) "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
SheIsTheDark
2008-06-15 19:30:31
jedzie ktoś ze Śląska ? znajomi nawalili, bez komentarza.., a ja nie mam zamiaru rezygnować. przy czym nie chcę się zagubić w dziczy pogańskich Czech x) .. mh ? |
||||
|
perun_m
2008-06-16 08:22:36
Jedzie,ale z Dolnego:) "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
SheIsTheDark
2008-06-16 19:51:04
heh.. :lol: jeszcze wyjdzie na to że bd musiała odsprzedać bilet .. bossko. :evil: |
||||
|
Nemezis666
Primogen Posty: 51 Bydgoszcz / Toru... |
2008-06-16 23:03:59
My będziemy pewnie jechać przez Śląsk Po co zaraz rezygnować, możemy się przecież spotkać na miejscu :) If life is a dream be afraid to wake up... You would wish to sleep again |
||||
|
perun_m
2008-07-07 11:58:01
2 miejsca w samochodzie z Wrocka, wyjazd o 6 rano w czwartek:) "Każdy bóg sprowadza na swych wyznawców własny rodzaj szaleństwa" P.Hine |
||||
|
SheIsTheDark
2008-07-15 09:50:22
No i po imprezie . Co do muzyki/koncertów. Podobało się najbardziej [wymieniając chronologicznie] Korpiklaani (świetny kontakt z publiką), Avantasia (choć chwilami zbyt pozersko pod dvd), Engel (nie znałam wcześniej), Haggard (mmm...), Moonspell (piękny występ), (do soboty wrócę za chwilę), Sonata Arctica (po prostu), Within Temptation (dobre kawałki i wokalistka w świetnej formie). Rozczarowała niestety Tristania i Sirenia. Oomph śmieszył. Die Apocalyptischen Reiter sobie odpuściłam, gdyż organizm nadmiernie domagał się snu, a niemiecka nazwa nie zachęcała, jednakże podczas usypiania przy nich ^^ - nie było źle przyznac muszę, hm. Na koniec pozostawie wieczór na który czekałam najbardziej - maraton Arakain -> Amon Amarth -> Apocalyptica -> My Dying Bride. Czyli coś nie do zapomnienia, dodając masowe oberwanie chmury, stanie przemoczonym maksymalnie pod sceną tak, by co sił w przepychaniu dojść w końcu pod same barierki, no i ta jedność ludzi przy kazdym kto miał coś do okrycia się, heh. Ale usłysałam co chciałam usłyszeć i jestem zadowolna jak najbardziej! Dwa ostatnie zespoły grały tak krótko.. ale no cóż, ważne że nie zostali odwołani i mogłam ich usłyszeć mimo wszystko, a występy treściwe oj treściwe - i to się liczy :) . Jeśli przyszłoroczny skład będzie chociazby równie godzien uwagi, to z pewnością chętnie się wybiorę. Pierwszy raz oceniam jako udany =) . Mi osobiście podobało się bardzo. :) Klimat panujący na terenie festu, na mieście, na polu. Wiadomo, że jak wszędzie musiały być jakieś makamenty, np. brak bieżącej wody, cholerny upał na przemian z ulewami, czy krótko otwarty Albert, ale nic nie może być idealne, ogółem było very very ok :) . Pominę posobotnie przeziębienie i gorączkę .
Mimo początkowych obaw, jakoże jechałam tam nikogo nie znając, rozwój wydarzeń sprawił, że było jak najbardziej pozytywnie - począwszy od tego, iż ludzie z którymi się przybrałam (weterani festiwalowi) byli bardzo mili weseli i zorientowani , a i że nie musiałam się martwić o miejsce na polu namiotowym - dzięki Aniu za zajęcie dla mnie skrawka przestrzeni . Itd itd . Pozdrawiam ! . A u Was - Jak wrażenia ? |
||||