Behemoth - At The Left Hand of God

Help
Forum : Film
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Behemoth - At The Left Hand of God
BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2008-04-29 16:45:01 Behemoth - At The Left Hand of God
"Ten klip to bluźnierstwo w najczystszej postaci. Dzięki niemu Behemoth wykonał kolejny krok ku umocnieniu swojej pozycji jako jednego z najbardziej bezkomprowisowych i niebezpiecznych zespołów w gatunku."

bez przesady... szału nie ma jest dobry, ale i tak lepiej posłuchac, a obraz samemu dorobić
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2008-04-29 16:58:35
jak dla mnie bomba, o wiele lepszy niż Prometherion, który był według mnie dosyć kiepski

a co do opisu z oficjalnej no to wiadomo, propaganda musi być :wink:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Ignor
Redaktor
Ignor
Pabianice/Łód...

2008-04-29 17:08:17
raczej bomba , chociaż ma małe zastrzeżenie znów darcie jakiś ksiąg , po co to komu to ja nie wiem
...and music? Well, it's just entertainment folks.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2008-04-29 20:51:57
Ignor Napisał:
raczej bomba , chociaż ma małe zastrzeżenie znów darcie jakiś ksiąg , po co to komu to ja nie wiem

oj no musi być zło i niedobro przecie
pozamieniałam się z amebą na rozum.

slatanic
Bicz
slatanic

2008-04-29 21:07:59
czyli jednak czyste, antykrajstowe, dekadenckie, niczeańskie zuuooooo sesesesese jestem zawiedziony chociaż na pewno nie jest tak obciachowo jak w wypadku Prometherion. spodziewałem się czegoś na miarę Untill It Sleeps :wink:

Summoned
Bicz
Summoned
Poznań

2008-05-02 10:13:58
a mnie sie teledysk wyjatkowo nie podoba

behemoth idzie w strone kiczu. ogladam ten teledysk, pelny fajerwerkow, ognia, kobiet, krwi i mam przed oczami dimmu borgir. nie wiem co darkiemu odpierdolilo ale zdecydowanie stylizowanie sie na burgera wychodzi nie tylko kiczowato ale przedewszystkim nie przystoi zespolowi ktory niegdys byl uosobieniem undergroundowego black metalu.

z zalem sie patrzy na zespol ktory starcza sie w medialna przepasc
Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?"

morda
Anciliae
morda
Gdańsk

2008-05-03 13:54:41 Behemoth
kolejny rewelacyjny kawałek !!!polecam
A kto umarł ten nie żyje

Dyskusja na temat artykułu: Behemoth - At The Left Hand of God
Poprzednia Następna
Forum : Film