|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-10-03 19:54:58
Popracuj także nad ortografią w postach i estetyką postów. Musiałeś czy chciałeś przerwać tę przyjaźń? Czy może przerwales tak bo zacząles uwazac kobiety za dziwki, o czym już kiedys pisales? Zastanawiam się, ile masz lat. Bo w Twoim gadaniu jest wbrew pozorom wiele infantylizmu. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Vika
2010-10-03 19:55:31
Popracuj także nad ortografią w postach i estetyką postów. Musiałeś czy chciałeś przerwać tę przyjaźń? Czy może przerwales tak bo zacząles uwazac kobiety za dziwki, o czym już kiedys pisales? Zastanawiam się, ile masz lat. Bo w Twoim gadaniu jest wbrew pozorom wiele infantylizmu. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
corpsex
Anciliae Posty: 135 Słubice |
2010-10-03 20:12:28
Calkiem mozliwa jest przyjazn miedzy dwojka ludzi o przeciwnej plci jesli : Obie osoby maja inna orientacje seksualna np przyjazn lesbijki z gejem albo sa juz dawno po zwiazku i zostali dobrymi znajomymi. Tzn chodzi mi o to ze jesli nie ma pociagu seksualnego to mozna miec z dziewczynami zdrowy i przyjacielski kontakt. W innym wypadku zawsze jest ta ciekawosc i jakis pociag do "przyjaciolki" :P Znam z autopsji Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
Vika
2010-10-03 21:03:46
a uklady przyjaźn + sex? Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Coyote
Bicz Posty: 67 |
2010-10-04 01:21:18
jesli jest sex, to nie ma przyjaźni. prawdziwa przyjaźń nie ma płci. Don't try to show them, how much above them you are |
||
|
Rudson
Bicz Posty: 225 Helheim |
2010-10-04 06:11:25
Może popracuję... Postanowiłem że dam szansę kilku dziewczyną, niech się nacieszą z przyjazni ze mną... Nie będe az taki wredny tak jak to Vika napisała....może sobie podymam Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych |
||
|
Vika
2010-10-04 15:56:27
uważaj, żeby ktoś Ciebie nie wydymał. Coyote ja wiem z doświadczenia, że mogą istnieć układy przyjaźń + sex, bo sama mialam takie w życiu. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
corpsex
Anciliae Posty: 135 Słubice |
2010-10-04 17:17:06
Przyjazn+sex=ZWIAZEK a to juz nie jest zwykla przyjazn hehe zawsze ktoras ze stron moze byc bardziej zaangazowana lub zazdrosna bo nie wierze w takie super-otwarte uklady... Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
Vika
2010-10-04 20:05:30
Nie wierzysz bo nie doświadczyłeś. I tyle. Tak jak czytam posty niektórych ludzi tutaj to jestem troszeczkę zdezorientowana, zeby nie powiedzieć: przerażona, gdyż: 1. Cześć ludzi rozdziela drastycznie związek, przyjaźń i milosc, jakby wlasny partner nie mogl być przyjacielem. Tak odnoszę czasem trochę przykre wrazenie, że niektorzy uważają, iż od przyjazni są osoby tej samej płci, a od milosci czy tez od samego sexu ludzie plci przeciwnej. Sorry, ja mam inne podejscie. 2. Część ludzi myśli dość wąskotorowo, próbuje narzucić swój punkt widzenia i ukazać go jako jedyny możliwy, a paradoksalnie często są to osoby, ktore po prostu nie doświadczyly takich czy innych sytuacji czy układów. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Violanta
Matuzalem Posty: 189 zachodniopomors... |
2010-10-08 19:50:21
Nie no, tutaj to się zgodzę. Better to be hated for who you are than loved for who you are not. |
||
|
Nuta
Primogen Posty: 643 Brzeg |
2010-10-08 22:25:02
Przyjażń z facetem jest możliwa,ale wtedy gdy w grę nie wchodzą głębsze uczucia.Jak jedna ze stron się zakocha,a druga nie to wtedy jest przerąbane. Jestem zdania,że jak jest seks to nie ma przyjażni-przecież przyjaciel nie całuje,nie przytula i nie pieprzy się z nim.No chyba,że obydwie strony ze sobą to wszystko uzgadniają i idą na to[ale mym zdaniem to nie jest to do końca tak dobry układ i może na tym póżniej ucierpieć relacja]. I mam podobnie co Vika,lepiej się dogaduję z facetami jak z kobietami.Facet lepiej zrozumie,wesprze niż kobieta i nie zrobi kłótni za lepsze ciuchy czy o lepsze powodzenie. I to zazwyczaj kobiety są bardziej zawistne,zazdrosne i łatwiej zrywają kontakt niż faceci. Niestety zdążyłam odczuć tą ostatnią różnicę,ale mówi się trudno-lajf is brutal. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
||
|
TatumiMorgan
Anciliae Posty: 528 Zielona Wyspa |
2010-10-08 22:34:18
...A ja tam sądzę że ilu ludzi tyle opcji i tyle. Kto ma prawo ogłaszać: to jest przyjaźń a to już nie, a to jeszcze nie... Dla jednych jest, dla innych nie, na różnych zasadach. "psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie" |
||