Mroczne Plenery Trójmiasta ;) - strona 15

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 Następna
odrade
Anciliae
odrade
Gdynia/Reda

2008-05-05 18:31:09
Aeg Napisał:
Dobra słuchajcie godzina 0 się zbliża a tutaj nic... Konkretne info potrzebne jedziemy nie jedziemy co ? jak ? Myśle, że trzeba się w koncu zdecydować. Pozdrawiam.

Właśnie. Gdzie są ci chętni? Czy jest już gotowa lista, zapisy były u kolegi Uza. Nie wiem czy rezerwować miejsca czy nie?
In meiner Badewanne bin ich Kapitän.

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2008-05-06 09:05:31
Aeg Napisał:
Dobra słuchajcie godzina 0 się zbliża a tutaj nic... Konkretne info potrzebne jedziemy nie jedziemy co ? jak ? Myśle, że trzeba się w koncu zdecydować. Pozdrawiam.

Witaj Aegu - prosze kontaktuj sie z Uze i Odrade w tej sprawie. Oni sa wtajemniczeni w pewne sprawy dotyczace mnie. Wiec wszelkie info w kwestii plenerow uzyskasz u Nich wlasnie.

Pozdrawiam

Dottore

:arrow: Uze i Odrade - dzis wieczorem tak jak obiecalem, powiadomie Was w mojej sprawie.

odrade
Anciliae
odrade
Gdynia/Reda

2008-05-06 14:09:39
Jakimś cudem jak jestem w pracy moje pw nie dochodzą, więc, Uze:
Prowadzić, może moja koleżanka, także z tym nie ma problemu. Samochód można wynająć na 7 osób.
Daj jeszcze znać kiedy przyjeżdżacie: dzień/godzina i od kiedy do kiedy rezerwować. Rezerwację robię jutro.
Acha i czy chcecie być w jednym pokoju, czy osobno dziewczynki, osobno chłopcy, czy jak?
Wybrałam schronisko na Wałowej, jest bliżej centrum, Starówki i dworca.
Jeśli chodzi o odbiór z dworca to jeszcze się zgadamy.
Będę w domu dopiero około 22.00, można mnie wtedy łapać na gg.

Aeg
Primogen
Aeg
Poznań

2008-05-06 15:16:48
Kurcze mnie dziś zasypali robotą na wczoraj ale postaram się coś wykombinować... będe Was łapać Via GG.
Sic itur ad astra !

uzekamanzi
Primogen
uzekamanzi
Poznań

2008-05-12 06:51:41
Plenery zakończone, mimo małej frekwencji, uważam za bardzo udane.

Przede wszystkim wielkie podziękowanie dla Odrade, która była dzielnym i przygotowanym na każdą okazję przewodnikiem. W jej towarzystwie zwiedzać 3miasto to prawdziwa przyjemność :)

Cieszę się także, że Dottore znalazł chwilkę i mimo komplikacji udało nam się z nim zobaczyć.

Więcej dzisiaj nie napiszę, bo padam z nóg :)

PS. no i oczywiście dziękuję pozostałym uczestniczkom, że nie zawiodły i przyjechały na weekendowy plener :)
Fuck you dude!

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2008-05-12 07:06:13
Ciesze sie Uze, ze Wam sie podobalo i jestescie zadowoleni. Bardzo tez zaluje, ze przez to co sie mi przytrafilo nie moglem dotrzymac Wam kroku. Mam nadzieje, ze jeszcze spotkamy sie ponownie w Trojmiescie i nadrobimy to czego nie udalo sie zrealizowac tym razem.

Ja ze swojej strony rowniez skladam gorace podziekowania dla Odi, za ogromna pomoc i przejecie organizacji plenerow. Dziekuje ODI i raz jeszcze gratuluje :) (Ty Odi wiesz czego)

:arrow: Hari - ucaluj ode mnie Foresta
:arrow: Siri - dziekuje za foto-prezent

odrade
Anciliae
odrade
Gdynia/Reda

2008-05-12 09:28:58
Miło mi że wam się podobało :)
Choć główną atrakcją było chyba moczenie zmęczonych nóżek :wink:
Mam nadzieję że udało wam się zrobić parę dobrych fot, czekam na jakąś galeryjkę 8)
Serdeczne pozdrowienia dla uczestników i tych którzy nie dojechali :wink:

gebbeth
Primogen
gebbeth
poznań

2008-05-12 10:55:25
a też się do pozdrowień i podziękowań dorzucam (:
do następnego wypadu (;

dr_Faustus Napisał:
Hari - ucaluj ode mnie Foresta

Forest pozdrawia (;
I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. agnieszkaignaszak.pl

uzekamanzi
Primogen
uzekamanzi
Poznań

2008-05-12 15:36:52
Jak dojdę do siebie, to przejrzę zdjęcia, może powstanie jakaś fotorelacja
Fuck you dude!

Frost
Anciliae
Frost
Gdynia

2008-05-12 20:27:32
Jasna cholera ,rzesz to przespałem! Ciągle szukam jakichś okazji aby się spotkać z ludziami a tu taki fajny wypad był. Kurde no! Nie planujecie może kolejnej takiej wycieczki ,albo spotkania ,majówki ,czy coś w tym stylu?? Ja bym się pisał, bo dużo wolnego czasu mam :D Albo jakieś ognisko nad jeziorkiem lub pod lasem?? He? He? Co wy na to?? :D
"Now I see, life is an opened book.. written in a foreign language." Krasimir Krumov

gebbeth
Primogen
gebbeth
poznań

2008-05-14 07:35:28
uzekamanzi Napisał:
do autoryzacji proszę (;
I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. agnieszkaignaszak.pl

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2008-05-14 08:15:17
uzekamanzi Napisał:

A ja poprosze ladny foto-pack bez cenzury, szczegolnie te ze mna w roli glownej Odbiore osobiscie na imprezie Kapelutowej, albo na Panzernachcie :)

Pozdrawiam serdecznie uczestnikow plenerow trojmiejskich i...

Foresta

1 | 2 Następna
Forum : Imprezy