Mroczne Plenery Cytadeli - strona 75

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Mroczne Plenery Cytadeli - strona 75
Aeg
Primogen
Aeg
Poznań

2008-04-14 09:41:21
dr_Faustus Napisał:
. Poza tym jesli chodzi o kurhany to sprawdzilem na mapie. W jedna strone jest okolo 80km.

Dlatego, się zachowały :)

Zacytuj:

No ale, jest jeszcze jedna kwestia. nie wiem czy jest sens cos planowac na wieksza skale skoro poki co to widze, ze chetny jest Uze i Aeg. Wiec moze zacznijmy od tego kto wogole by sie pisal, bo jesli cos organizowac to warto by bylo wiedziec na ile osob.

Słuszna uwaga, jednak by to sprawdzić polecał bym założenie oddzielnego topicu, dla wielu Plener - Cytadela to zamkniety rozdział i nie zagladają tu. (Może jacyś trójmiastowi autochtoni się zgłoszą). Czasu już niewiele trzeba przedstawić konkretny termin plan dopiąc all na ostatni guzik i czekać na chętnych Jak się zgłoszą to zrealizujemy projekt jak nie to sie bedzie kombinować inaczej.

Co do marsz route to dla mnie bomba, wiele ciekawych miejsc + kreatywność Tenorów/a i sukces gwarantowany :)
Sic itur ad astra !

agnessa
Anciliae
agnessa
Poznań

2008-04-15 22:03:38
Lepiej późno niż wcale.
Dodałam przed chwilą swoje zdjęcia z naszego mrocznego pleneru na Cytadeli.
Są w galerii w moim profilu.

Zapraszam!
I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears

Aeg
Primogen
Aeg
Poznań

2008-04-15 22:43:16
No opłacało się czekać ! Jak dla mnie najlepsze foty z pleneru :) Zapraszamy na plener trójmiasto ! :)
Sic itur ad astra !

CHMK
Primogen
CHMK
pzn/zgora

2008-05-13 17:35:17
Kilka fotek w mojej galerii. Rekord prędkości chyba pobity, ale kliszowcowi możecie wybaczyć
Umiesz liczyć -nie licz na siebie!

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2008-05-14 22:19:44
Pobijam rekord prędkości

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=4341

Koło 130 fot - enjoy
Life is complex: it has both real and imaginary components

Dyskusja na temat artykułu: Mroczne Plenery Cytadeli - strona 75
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Następna
Forum : Imprezy