|
Aeg
Primogen Posty: 88 Poznań |
2008-04-14 09:41:21
Dlatego, się zachowały :)
Słuszna uwaga, jednak by to sprawdzić polecał bym założenie oddzielnego topicu, dla wielu Plener - Cytadela to zamkniety rozdział i nie zagladają tu. (Może jacyś trójmiastowi autochtoni się zgłoszą). Czasu już niewiele trzeba przedstawić konkretny termin plan dopiąc all na ostatni guzik i czekać na chętnych Jak się zgłoszą to zrealizujemy projekt jak nie to sie bedzie kombinować inaczej. Co do marsz route to dla mnie bomba, wiele ciekawych miejsc + kreatywność Tenorów/a i sukces gwarantowany :) Sic itur ad astra ! |
||||
|
agnessa
Anciliae Posty: 37 Poznań |
2008-04-15 22:03:38
Lepiej późno niż wcale. Dodałam przed chwilą swoje zdjęcia z naszego mrocznego pleneru na Cytadeli. Są w galerii w moim profilu. Zapraszam! I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears |
||||
|
Aeg
Primogen Posty: 88 Poznań |
2008-04-15 22:43:16
No opłacało się czekać ! Jak dla mnie najlepsze foty z pleneru :) Zapraszamy na plener trójmiasto ! :) Sic itur ad astra ! |
||||
|
CHMK
Primogen Posty: 423 pzn/zgora |
2008-05-13 17:35:17
Kilka fotek w mojej galerii. Rekord prędkości chyba pobity, ale kliszowcowi możecie wybaczyć Umiesz liczyć -nie licz na siebie! |
||||
|
amorphous
Redaktor Posty: 4717 Poznań |
2008-05-14 22:19:44
Pobijam rekord prędkości
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=4341 Koło 130 fot - enjoy Life is complex: it has both real and imaginary components |
||||