|
black_gothic
Anciliae Posty: 661 Lublin w pobliżu... |
2010-03-18 20:41:44
Ja swoją chałastrę przerzuciłam na suchą karmę.Aga- je wszystko, niedługo pokrywki z garnków nauczy się podnosić, Stelunia i Pusi drobno pokrojone kawałeczki wędlinki, Pusi śmietanka do kawy ,Taurusowi zje co znajdzie, Ursus- jogurty, tylko Krasnystaw .i tylko z mojej miski jak się odwrócę. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||
|
HardKill
Moderator Posty: 7816 Szczecin |
2010-03-20 19:14:36
Youtube
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Gotthorm
Bicz Posty: 182 |
2010-03-22 14:20:29
Koty to bardzo intrygujące stworzenia. Sam kota nigdy nie miałem i mieć nie chcę. U mojej babci za to zawsze było mnóstwo kotów, nie sposób było tam wejść żeby się na jakiegoś nie natknąć. Na podstawie obserwacji tych babcinych kotów doszedłem do wniosku że kota nie można mieć, to za duży indywidualista, kot sam sobie wybiera właściciela. Często całymi tygodniami to jeden to drugi wałęsał się poza domem i zdarzało się że babcia spisywała delikwenta na straty, chowała jego miskę, po czym zjawiał się, mocno niezadowolony z zaistniałej sytuacji, zaginiony. Najdziwniejsza rzecz zdarzyła się kiedy babcia zmarła. Miała wtedy już tylko jednego kota. Kot jakby wiedział co się stało, zjawił się w pokoju, wskoczył na łóżko na którym leżała, polizał ją po twarzy, po czym wyszedł z domu i nigdy już nie wrócił... |
||||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-03-22 15:47:33
Jeeeezu... Co się temu kotu stało z pyszczkiem? ROTFL "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." Ostatnio zmieniany: 2010-03-22 15:48:41 |
||||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2010-03-22 15:55:58
Koty zaczynają mi się zlatywać w stodole - będzie trzeba wiatrówkę skombinować Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||
|
sphinxia
2010-03-23 13:31:29
Chyba się na Ciebie pogniewam. Jak to tak do kotów strzelać? :-/ "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2010-03-23 13:36:29
Strzelać w celu wypłoszenia - nie zabicia
Starczy, że kura mi zdechła. Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||
|
HardKill
2010-03-23 19:24:57
noo to masz na rosołek
||||
|
sphinxia
2010-04-03 21:17:21
Youtube "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||
|
HardKill
2010-04-03 22:02:07
a moja kicia Victoria ma znowu swoje złe dni czy to nie za często
||||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 661 Lublin w pobliżu... |
2010-04-05 08:57:29
Czy już wykastrowałeś Wiktorię? Pamiętaj , że nigdy nie zostaniesz jej kochankiem a nie chcesz chyba, zeby Cię opuściła gdy hormony dadzą znak o sobie! Wolisz w stodole szczury czy koty ? U mnie na wsi to szczury są wielkie jak koty. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||||
|
HardKill
2010-04-05 09:34:11
jeszcze nie,jadę z Victorią na sterylizację w tym miesiącu czekam właśnie na kasiorkę bo jak wiesz taki zabieg troszkę kosztuje.
||||
|
sphinxia
2010-04-06 14:46:47
Moja miała rujkę co dwa tygodnie!!! A po sterylizacji - ulga, wreszcie można było spać po nocach
A w tej chwili mój sierściuszek wygrzewa się na słoneczku "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||||
|
HardKill
2010-04-06 18:01:07
no moja ostatnio ma rujkę co miesiąc,w nocy nie jest żle śpi w zasadzie normalnie,w ciągu dnia za to nie podchodż zła jest wtedy jak osa,syczy warczy i gryzie jak szalona hehehe ,oczywiście robi te swoje mizgalskie wywijasy i zaczepki wobec mojej osoby hehehe ale dla jej dobra i zdrowia wolę ją wysterylizować.
Mam pytanko....czy kotki po sterylizacji tyją...? Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
bastet666
Primogen Posty: 1057 Czestochowa/Wr... |
2010-04-06 19:09:55
Moje(obie juz swietej pamieci)nie utyly-jedna byla wychodzaca ze tak powiem druga nie,nir utyla zadna,kwestia karmienia i ruchu
a tak prz okazji.... slodyczki
Youtube Jakby sie tak czlowiek darl to bym zdzielila..ale na takiego slodziaka sie nie sposb zloscic "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " Ostatnio zmieniany: 2010-04-06 19:18:47 |
||||