Dobre miejsce do spotkań w Trójmieście

Help
Forum : Trójmiasto
1 | 2 | 3 Następna
LadyKaren
Anciliae
LadyKaren
Rumia

2008-10-04 21:41:49
Dakota Napisał:
Teraz ja troche odswieze ten temat. Za dwa tygodnie sprowadzam sie do Gdanska i pytanie brzmi, gdzie na chwile obecna najlepiej sie wybrac na sam poczatek? Prosze o dokladne wskazowki bo przyznam, ze w topografii miasta jestem calkowicie zielona

wiesz jezeli chodzi o imprezy typowo gotyckie ale nie electro to jedyne robi Alkor, najblizsza w Anawie w Gdyni 1.11.2008
A tak to niestety ale Trojmiasto nie ma nic do zaoferowania, no chyba ze akurat organizuja TOGa

Z tego co pamietam w klubach studenckich czasami sa imprezy rockowo-metalowe itp

Mysle poprostu ze najlepiej bedzie jak dorwiesz kontakt ( mozesz przeze mnie) do Alkora on wie wszystko
Mysle ze cos tu napisze ale teraz mi sie nie chce, zapytaj tak bedzie najprosciej

Dakota
Bicz
Dakota
Elbląg / Zabrze

2008-10-15 19:17:14
LadyKaren Napisał:

Mysle poprostu ze najlepiej bedzie jak dorwiesz kontakt ( mozesz przeze mnie) do Alkora on wie wszystko

Electro tez mi nie przeszkadza chociaz wole cos bardziej klimatycznego. To co LadyKaren, podzielisz sie tymi kontaktami? Bo tak dziwnie jak siedze tutaj juz 3. tydzien a nie mialam jeszcze okazji zobaczyc czegos ciekawszego.

Hipotermia
Bicz
Hipotermia
Gotenhafen

2008-11-08 16:34:06
usłużnie informuję:

12.12.2008 10-lecie TOG.
Gdynia ucho g.21.00 wjazdy pewnuie jak zawsze dychę.

prawie w każdą sobotę jest jeszcze Indie night. (independent... itp, moja kumpela mowiła że zajebiste, ale ja jakoś nie miałam okazji jeszczy być.) panie 5 zł, panowie: 8. g.21 albo 22.

Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-02-26 22:15:34
28.02 w klubie Siouxie jest DM party, jeśli ktoś reflektuje, to zapraszam
http://www.altergothic.pl - ZAPRASZAMY!!!

Celebriwen
Bicz
Celebriwen
Gdańsk

2009-03-20 11:53:04
Nie zauwazylam, zeby ktos wspomnial o malym klubiku w centrum Gdanska- Patio. Tuż przy zieleniaku. Często odbywają się tam imprezy w gotyckich klimatach, ale i nie tylko. Bywają i imprezy tematyczne, albo poswiecone konkretnym zespolom. Często jest Depeche Mode party, ostatnio byłam na imprezie poswieconej Diary of Dreams i Dioramie. Polecam
Negatyw i Orbital też oczywiście miewają fajne imprezy; nie wspominając już o Uchu.
A z tego co widze, wiekszosc mniejszych klubow zostalo juz poleconych... pozdrawiam

CheisYang
Anciliae
CheisYang
Gdańsk

2011-01-31 15:31:42
Odkopuje ten tamat,jakoże jestem z Gdanska centralnego i Mnie od dotyczy.Na 3 stronach topicu odnalazłem 6 klubów.Ludzie,czy aby to nie troche mało? Zważywszy,że temat ostatni raz był aktualizowany ponad rok temu i napewno pare klubów przybyło i jest godnych wpisania tutaj.Apeluje do Juserów z Gdańska o uaktualnienie listy wartych do odwiedzenia miejsc.Pozdrawiam pana nawigatora.Twoje pytanie o co chodziło z baniem się,moge wytłumaczyć.Otóż dwa razy w swoich wypowiedziach podkreśłałeś,że szukasz miejsca,gdzie nie oberwiesz od łysych dresów.Dlatego inny użytkownik potraktował to jako słabość i zadrwił z Ciebie.Nie wiem ile ma lat,ale nie bylo to na miejscu,bo nie dziwie się,że pytasz o kluby do których nie jest wpuszczane dresiarskie bydło.Bo to nie miłe,jak wracasz z kilkumiesięcznego kursu i chcesz się odprężyć a tu lipa bo trzeba miec się cały czas na bacznośći.
Wódka najlepszym doradcą

Haarhus
Bicz
Haarhus
Danzig/Thorn

2011-10-28 21:03:17
Również podbijam temat i pytanie do ludzi z Gdańska: Czy jest jakieś miejsce godne odwiedzenia lub spotkania "pokrewnych dusz" w Gdańsku poza RockOut'em (Troll) i Szafą?
Kiedyś była Piwnica Krugera, ale chyba już zamknięta?

myszabella
Anciliae
myszabella
Gdańsk

2011-11-24 01:49:19
Istnieje prawdopodobieństwo dobrego towarzystwa w Igreku. Niby studencka spelunka, a jednak.

A tak to trzeba raczej liczyć na spędy... pardon, imprezy w danym klimacie. Electrauma, Dark Entries, TOG, imprezy tematycznie związane z danym gatunkiem lub daną grupą odbywają się w różnych miejscach. W Mechaniku ma być jutro wieczór z TOOLem czy jakoś tak. Plakaty są na mieście.

Haarhus
Bicz
Haarhus
Danzig/Thorn

2011-12-03 15:52:32
@myszabella

Dzięki za info.

Ygreka znam, chociaż rzadko tam bywam (ostatni raz chyba po panelu o Ulverze na UG rok temu).
Wyszedłem z zapytaniem, bo w RockOucie (Trollu) coraz częściej wieje stypą, brak nowych ludzi jakoś...

No nic, poszukam, popatrzę...
Może ktoś jeszcze coś ma do polecenia? Małe knajpki pojawiają się i znikają cały czas.

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2011-12-03 16:23:53
Kawiarnia-księgarnia "Fikcja" na ul. Grunwaldzkiej (nad dawną Newską, koło DarlesDance).

Smacznie i sympatycznie. Można też przynieść książki na "book-crossing", czyli wymienić sobie swoją na inną.

Niegotycko. Ale kotycko
ONE LIFE. LIVE IT.
Ostatnio zmieniany: 2011-12-03 16:24:20

1 | 2 | 3 Następna
Forum : Trójmiasto