|
PaniMroku
Fae Posty: 5 Toruń |
2012-04-13 17:57:08
Wznawiajac temat graja 3 koncerty w najblizszym czasie : kwi 24 Zero Częstochowa, POLAND - 19:00 kwi 25 Progresja Warsaw, PL - 19:00 kwi 26 Pod Minoga Poznan, PL - 19:00 Ja cenie ich za caloksztalt sa plyty, ktore lubie mniej i bardziej. Chce ich zobaczyc na zywo, bo podobno warto. |
||
|
amaranth4ever
Fae Posty: 4 Łódź |
2012-04-13 21:44:51
Mnie się Theatre des Vampires szalenie podobają. Jak pierwszy raz usłyszałam f. ex.la danse macabre du vampire, od razu chciałam więcej.! |
||
|
Narcissa
Matuzalem Posty: 52 Tychy |
2012-04-13 22:11:04
Ja wybieram się na koncert do Częstochowy, ale szczerze mówiąc mam pewne obawy. O ile wersje studyjne ich piosenek bardzo mi się podobają, o tyle to co wyprawia na scenie Sonya Scarlett jest niesmaczne. Piszę to oczywiście na podstawie paru filmików z youtube, bo na żywo dopiero się przekonam. "Powiadam wam: trzeba mieć chaos w sobie by narodzić tańczącą gwiazdę" - Fryderyk Nietzsche |
||
|
AssaLIN
Matuzalem Posty: 54 Żywiec |
2012-04-21 21:41:43
dokładnie, mam nadzieję, że się osobiście pomyliłam. Już już kupowałam bilety właśnie na koncert do Częstochowy, ale te filmiki z you tube mnie ostatecznie zniechęciły. ostatecznie chyba wolę posłuchac płyty niż oglądać ich na żywo. Rozwalił mnie psychicznie film jak dwie laski niby tańczą - ani ruszać się ani w rytm ani ładne i zbyt to wszystko kiczowate było. Nawet jak dla mnie było to zbyt wulgarne i tak jak piszesz niesmaczne
Mimo wszystko, życzę Ci świetnej imprezy :) P.S. sorry za powtórzenia i składnie, ale bardzo lubię wino ;P Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach. Ostatnio zmieniany: 2012-04-21 21:43:04 |
||