Manifest II

Help
Forum : Felietony
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Manifest II
Selene69
Bicz
Selene69

2008-02-21 13:06:00 Manifest II
Cholernie mi sie podoba takie ujecie DP, sie z nim zgadzam w wiekszosci, chociaz nie do konca:
Zacytuj:
[...]Ludzie tworzący DarkPlanet cierpią. Cierpią na nadmiar wolnego czasu, nadmiar pomysłów, zainteresowań i chęć tworzenia czegoś nowego.

Moze i checi i pomysły sa, ale jakos za specjalnie nie widze odzwierciedlenia... No, moze w kosmetycznych poprawkach graficznych... :wink:
Pozdrawiam

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2008-02-23 12:32:02
Zatem zapraszam na forum "Uwagi Merytoryczne". Tam można
pomarudzić lub zaproponować to czego sie nie widzi a chce zobaczyć. Nie doszliśmy jeszcze do etapu czytania w myślach choć intensywnie pracujemy nad tym
Life is complex: it has both real and imaginary components

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2008-02-23 14:19:37
Zacytuj:
DarkPlanet nie jest portalem internetowym. Darkplanet nie jest serwisem społecznościowym. Darkplanet nie jest też czasopismem muzycznym.

DarkPlanet to DarkPlanet.

Darkplanet nie zajmuje się gotykiem. Darkplanet nie zajmuje się metalem ani muzyką alternatywna, Darkplanet nie zajmuje się również muzyką elektroniczną.
DarkPlanet nie zajmuje się promocja polskiej muzyki. Darkplanet nie zajmuje się promocja młodych zespołów. Darkplanet nie zajmuje się promocja zespołów nieznanych. DarkPlanet nie jest portalem niezależnym. Nie wierzymy w muzykę komercyjna i alternatywna. Wierzymy, ze muzyka jest dobra albo kiepska.

OK, czyli zgodnie z tym nalezaloby wywalic 3/4 dotychczasowego forum, he he.... Bo czytajac posty to DP wlasnie JEST tym wszystkim, czym ma nie byc

freya_blathin
Bicz
freya_blathin
Poznań

2008-02-23 14:25:35
No, ale chyba nie o tego rodzaju dosłowność chodziło :wink:

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2008-02-23 15:53:17
No nie bedzięmy sie tu bawić w tautologie. Powiedzmy ze: DP moze byc kazdym z elementow wymienionego zbioru pod warynkiem ze nie jest tylko i wyłącznie jedynym elementem z wymienionego zbioru. Lepiej?
Life is complex: it has both real and imaginary components

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2008-02-23 17:35:46
amorphous Napisał:
No nie bedzięmy sie tu bawić w tautologie. Powiedzmy ze: DP moze byc kazdym z elementow wymienionego zbioru pod warynkiem ze nie jest tylko i wyłącznie jedynym elementem z wymienionego zbioru. Lepiej?

Duzo lepiej! :)

P.S Tautologie to nie metodologia jeno logika formalna

Lupp
Primogen
Lupp
Restinpeace

2008-02-23 18:27:01 Tauto/metodo/loggia
Tekst b. dobry - może dzięki niemu nie powstanie jakaś kolejna ortodoksja...
Do not quote - think for yourself

freya_blathin
Bicz
freya_blathin
Poznań

2008-02-24 12:14:00
Tym, których posty zostały usunięte przypominam, że wątek, w którym się znajdują to dyskusja do felietonu "Manifest II"

kamilus
Anciliae
kamilus
Stara Wies

2008-03-12 12:43:41
mnie ten tekst tez sie poba
Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2008-07-17 20:56:51
Od Stycznia 2008 do końca Czerwca nie miałem internetu to jakby nie patrzeć pół roku :cry: i muszę szczerze przyznać,że strasznie brakowało mi Dark Planet :cry: jestem jednak od 1 Lipca ponownie i strasznie się z tego cieszę o :D :D :D :D Tekst jest oky zgadzam się z nim może nie do końca , ale jest dobrze :)
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

black_heart
Primogen
black_heart
Gdańsk

2009-12-29 00:09:43
coś w tym jest
carpe diem

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2009-12-29 00:21:59
O - odświeżyłaś coś ciekawego.
Tak - do DP zawsze się już będzie wracać - to racja.

Ale zauważyłam, że Admin nasz, do którego owy wpis należy pisze o DP jak o czymś ukochanym, o czymś... Nie wiem jak to nazwać, ale jakby mi się facet oświadczał i tak słowa dobierał to bym się nawet zgodziła :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-12-29 09:08:36
Może to nieładnie z tekstu naszego drogiego Łojca Kuby się śmiać, ale fragment "Ludzie tworzący DarkPlanet cierpią. Cierpią na nadmiar wolnego czasu" po prostu mnie rozwala :lol:
Akurat wolny czas to rzecz, której mi brakuje chyba najbardziej!
Make Foch Not War
Ostatnio zmieniany: 2009-12-29 09:09:02

janciovodnik
Primogen
janciovodnik
Gniezno

2009-12-30 11:25:07
Faktem jest, że wraca sie do DP i wracać się chce. A to najwazniejsze...
Z mojej strony szacuneczek za stworzenie i prowadzenie portalu :)
Jam cłek wolny, lec ślebodny :)
Ostatnio zmieniany: 2009-12-30 11:25:31

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2009-12-30 13:47:56
i ja dorzucę swoje 3 grosze skoro jest taka możliwość, a temat jest w tej chwili na "świeczniku"

"DP" poznałem dużo wcześniej, ale jakoś nie miałem chęci uczestniczyć w "jego życiu" z pozycji użytkownika (bo żaden ze mnie got, metal i ch*j wie co tam jeszcze), no ale cóż, przekonałem się i warto było! Również przyłączam się do przedmówcy - ogromny szacunek dla Ludzi tworzących tę stronę.
No i coś w tym jest, ciężko się oderwać od "DP", człowiek wraca i zagląda, choćby na chwilę...

A co do uwag, to też nie będę oryginalny - chciałbym, żeby "DP" mniej "fiksowało", bo ostatnio są z tym (były) niezłe problemy

Dyskusja na temat artykułu: Manifest II
Poprzednia 1 | 2
Forum : Felietony