|
dream_on
Anciliae Posty: 30 TQ |
2008-02-21 16:59:12 ...
do bani z GOOGLE! ruszamy głową! po jedenaste - marzeń swych zabijać nie będziesz |
||
|
Summoned
Bicz Posty: 306 Poznań |
2008-02-21 17:02:50
jakas podpowiedz? Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?" |
||
|
RuczajDJ
Bicz Posty: 517 Poznan/ZGora |
2008-02-21 20:02:16
Podpowiedz: szwedzki dark wave, jesli lubicie Dead Cand Dance na przyklad, to bardzo prawdopodobne ze otarliscie sie o ich muzyke. |
||
|
krax
Bicz Posty: 285 Poznań |
2008-02-21 22:40:11
Jogibabuuu brawo Ruczaj! :D Jak widać google sa przereklamowane... |
||
|
Maggus
Primogen Posty: 118 Częstochowa |
2008-02-21 23:58:34
Nie przesadzaj, z tym przereklamowaniem, dobre google nie jest złe. Tytuł znalazło mi w minutę:) Okręt mój płynie dalej Gdzieś tam... Serce choć popękane, chce bić. |
||
|
Margot
Anciliae Posty: 154 Rzeszów |
2008-02-27 19:40:22
No to wy sobie o wadach i zaletach korzystania z google pogadajcie a ja w tym czasie odpowiem :twisted: :twisted: Arcana "The Tree Within" z płyty "Cantar de Procella" (1997) I zostawiam taki oto tekścik: Oh, can't anybody see, We've got a war to fight, Never found our way, Regardless of what they say. How can it feel, this wrong, From this moment, How can it feel, this wrong. Storm, In the morning light, I feel, No more can I say, Frozen to myself. I got nobody on my side, And surely that ain't right, Surely that ain't right. Oh, can't anybody see, We've got a war to fight, Never found our way, Regardless of what they say. How can it feel, this wrong, From this moment, How can it feel, this wrong. How can it feel this wrong, From this moment, How can it feel, this wrong. Oh, can't anybody see, We've got a war to fight, Never found our way, Regardless of what they say. How can it feel, this wrong, From this moment, How can it feel, this wrong. hmmmm... Mówią, że piękna, miła, mądra, dobra, namiętna, dzika i wodząca na pokuszenie ;) że zimna, okrutna, nieczuła ;) jednym słowem Upadła Anielica :D |
||
|
DarkMoonlight
Anciliae Posty: 31 Nowy Sącz |
2008-02-27 21:00:26
Portishead - Roads Mój tekst: I can see you today Even if you try to hide I can see you again And I know I know so much Krótki ale jest;d Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą... |
||
|
Decadence
Primogen Posty: 766 Częstochowa |
2008-02-27 22:54:34
Moonlight "13" And I feel like dust, lighter than air. Winged by the smallest prayer. Destination anywhere. Walk for now. Endless days alive somehow. Keeping pace. Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning... |
||
|
Andrzej
Anciliae Posty: 160 Transylwania |
2008-02-28 00:13:46
Tarot-"Tides" Coś ode mnie: Memories of yesterday Hopes left behind I have to fade away now There's no other way out Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy |
||
|
DarkMoonlight
Anciliae Posty: 31 Nowy Sącz |
2008-02-28 10:50:24
The Curtain Falls - Riverside Mój tekst
Tam, gdzie horyzontu kres, nocnych zjaw ujrzysz mroczne ślady. Odnajdziemy wieczny brzask, słońca blask moc okaże swą. W dali gdzieś płonie stos, na nim znów Twoja słabość sroga. Rośnie w nas, jak co dnia, milion słów, przeznaczenia głos. Będzie trudno;P I hope so;P Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą... |
||
|
Maggus
Primogen Posty: 118 Częstochowa |
2008-02-28 12:27:24
Apogeum - Siła która w nas. Miesza się woda, miesza się kod, Naprawdę razem ona i on. I rośnie głowa i rośnie brzuch Mała kijanka, nie święty duch Hehe, ciekawe czy odgadniecie. Google nie znajduje odpowiedzi :P Okręt mój płynie dalej Gdzieś tam... Serce choć popękane, chce bić. |
||
|
NightAngel
Matuzalem Posty: 123 Gliwice |
2008-02-28 16:45:18
Tego zupełnie nie wiem xD o matko xD to może ktoś to zgadnie. Dosć proste:) Chaos within Laughter of universe Why is it a sin To have the will to break out ? Haunted by their Master Their Holy God their king of kings (he rules the world) He says outbreaks are evil (Universe) To be chained into this lake of fire (Lake of fire) No sanity exists (Get the ice broken) Open eyes and truths forbidden (Will raise your mind) All humans should obey (Time who have decayed) Heaven's gates will fetter up their souls (Now I will gain it back) Breaking through the circle The circle of god Discover your own will And break out Rise to get high Weakness to deny Why submit Be weak and crawl ? Chaotic skies Too unordered to fall Lord of beyond Lead me through the astral skies ...Wiem tylko, że wszystko się zmienia. Coś jest a później już tego nie ma.... |
||
|
Decadence
Primogen Posty: 766 Częstochowa |
2008-02-28 20:51:34
Therion "Pandemonic Outbreak" WIELE TAK JUŻ ODESZŁO ZAPOMNIANE SPOCZYWSZY NA DNIE TEJ PRZEPAŚCI KTÓRA DZIELI NAS NA ZAWSZE OD TAMTYCH CZASÓW GDZIE SNY... TU- PO DRUGIEJ STRONIE ROZDARTY PRZEZ CIERPIENIE I TĘSKNOTĘ NIESPEŁNIONĄ PATRZĘ TAK WIELE SIĘ ZMIENIŁO Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning... |
||