|
Nenar
Primogen Posty: 626 Bielsko-Biała / G... |
2008-02-04 18:25:33 Doniesienie przeciwko liderowi Behemoth
Nowak znów w natarciu ... czy on nie wie, że rządy PiSiorów i Giertycha już minęły? Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy |
||||
|
Alec-II-Pure
Bicz Posty: 522 Poznań |
2008-02-04 18:35:28
Gdyby nie to, ze mieszkamy w Polsce to takie cos by sie nadawalo do dzialu mHroczny humor ... cuz rysiooooo n. jest jednym z tych ludzi, ktorzy jak widac na zalaczonym obrazku lubi byc obrazany i w celu bycia obrazonym z checia i rozkosza wybiera sie na koncerty, na ktorych panowie tudziez panie wykonawcy wykonuja obrazajaca uczucia religijne muzyke ---------- Faderhead-This Is Not A Clubtrack united we stand divided we fall |
||||
|
nonsenss
Primogen Posty: 63 Rzeszów / Rop... |
2008-02-04 19:33:29 ...
za podarcie biblii publicznie pewnie odpowie, bo chcąc nie chcąc jest to naruszenie ustawy i trudno będzie się z tego wymigać... ale co do nazwania kościoła "największymi zbrodniarzami" to wystarczy mu dobry adwokat znający historie i stosunek kościoła do rozwoju niektórych działów nauki, żeby uzasadnić takowe określenie :) a swoją drogą to ciekawe czy ta jaśnie wielmożna komisja będzie tak waleczna jak ktoś podrze biblie satanistyczną publicznie??... i dlaczego nie bronią tak zawzięcie przed Radiem Maryja które jest obecnie jedną z największych, po kościele katolickim, sekt... /AnotherNightmareAboutToComeTrue/LostInTime,OnTheEdgeOfSuffering/ |
||||
|
dr_Faustus
Bicz Posty: 1906 Danzig |
2008-02-04 19:52:09
Bylem na koncercie w Gdyni, ale jakos nie zauwazylem, zeby ktos poczul sie dotkniety jakas tam podarta ksiazka :wink: Poza tym drogi Nonsensie - mysle, ze jak to Ty nazwales, Adam wymiga sie i od tego rzekomego zniszczenia bibli, gdyz chcac oskarzac Go o obraze uczuc religijnych, trzeba najpierw mu to udowodnic. Co za tym idzie - nalezaloby przesluchac uczestnikow koncertu (WSZYSTKICH), a po drugie udowodnic, ze faktycznie ta spalona ksiazka to byla biblia :twisted: a to jest raczej niemozliwe. Dlatego nie ma co sie przejmowac tym idiotą nowakiem. W Szczytnie tez sie domagal odwolania wystepu Bestii, ale zostal "olany" przez wszystkich. Wiesz kundle maja to do siebie, ze musza poujadac, ale do czasu kiedy nie dostana kopa w dupe, co na jakis czas skutkuje... Dlatego takie bezpanskie kundle najlepiej jest odrazu usypiac :twisted: |
||||
|
Woland
Anciliae Posty: 424 Ostróda |
2008-02-04 20:16:35
Chyba nie wiesz czym jest prawdziwa idea satanizmu, oraz muzyki metalowej, zostań lepiej pseudokibicem chłopczyku :twisted: A co do pana Nowaka jest on chorym człowiekiem, przy którym słowo "fanatyzm religijny"(i parę innych słów także) nabiera prawdziwego znaczenia. Tacy jak on żyją w dziwnym świecie, najchętniej bym go zakopał żywcem, zeby się już nie męczył. :twisted: Dum Deus calculat, mundus fit. |
||||
|
nonsenss
Primogen Posty: 63 Rzeszów / Rop... |
2008-02-04 20:38:08 ...
dr_F przyznaje sie bez bicia do niewłaściwej oceny faktycznej i prawnej zaistniałej sytuacji... Twoja kwalifikacja jest lepsza :) ale jeśli rzeczywiście posiadają nagranie z tego koncertu i na nim jest widoczna biblia to może nie być tak miło... wątpie by zachowały się jakiekolwiek dowody ze spalenia poza zeznaniami "pokrzywdzonych" i rzekomym filmem, to czego nie spalili pewnie od dawna rozkłada sie w śmietniku... przesłuchać wszystkich nie mają możliwości, ale jakoś nie wydaje mi się żeby musieli wszystkich wszystkich, skoro ktoś o tym doniósł to znaczy że czyjeś uczucia religijne zostały obrażone +/- kilku obecnych nie obrażonych do wyjaśnienia biegu wydarzeń i różnie może być... ale na całe szczęście nie jestem kompetentny do wypowiadania sie na ten temat /AnotherNightmareAboutToComeTrue/LostInTime,OnTheEdgeOfSuffering/ |
||||
|
Alec-II-Pure
Bicz Posty: 522 Poznań |
2008-02-04 22:22:17
Chyba nie wiesz czym jest kibicowanie idz sie lepiej pobaw do piaskownicy 8) Nie wiem czy dobrze kojarze, ale przy ostatnim wyskoku pana n. z lista zuych zespolow chyba nawet ten jego komitet obrony przed sektami czy jak to sie tam zwie odcial sie od jego dzialan. Nie wiem jak Wam, ale mi sie wydaje, ze ten przypadek nadaje sie, jesli nie do leczenia, to przynajmniej do badan na jakims oddziale zamknietym --------- Faderhead-Noisebastardz united we stand divided we fall |
||||
|
dr_Faustus
2008-02-04 23:20:04 Re: ...
Tu nie chodzi kto lepiej ocenil, kto gorzej. Ja wszystkich rozumow tez nie zjadlem, jesli chodzi o prawo karne, to raczej moje hobby, ale jeszcze dluga droga przede mna :), no i moze faktycznie sie zapedzilem z tym stwierdzeniem "wszystkich". Ale wracajac do sedna. To naprawde nie ma czym sie przejmowac i nie ma co piany tutaj bic. Mysle, ze nasi prokuratorzy maja powazniejsze sprawy na glowie, niz szczekanie jakiegos tam nowaka. Z reszta Adam jest na tyle inteligentna osoba, zeby sie nie przejmowac taka gnidą jak nowak i kroczyc dalej swa sciezka... :arrow: Woland - nie przejmuj sie minetą - miedzy nim i nowakiem mozna niemalze znak rownosci postawic. Z ta mala roznica, ze mineta juz sie przyznal ze go myslenie boli oficjalnie w innym temacie, a nowak jeszcze nie :wink: |
||||
|
Sleeping_Giant
Bicz Posty: 449 Mazowsze |
2008-02-05 01:45:51
Trzeba byc skończonym chamem i burakiem,żeby obrażac uczucia religijne innych w ten sposób.Mam nadzieję,że Nergal będzie właściwie osądzony za ten czyn przez tego,który jest sędzią cierpliwym, ale sprawiedliwym. Forever Begins. |
||||
|
dr_Faustus
2008-02-05 07:33:24 Re: ...
Znow jakas chora nadinterpretacje uskuteczniasz. Pokaz mi gdzie cos takiego napisalem. I nie rozsmieszaj mnie jakimis kolejnymi swoimi faszyzujacymi wywodami (owe jak to nazwales "zajebanie" to bylby przejaw oddania muzyce, cyt. "To by własnie było owo prawdziwe oddanie muzyce metalowej"). To jest dopiero popis chorego myslenia. Wez ty sie zastanow co ty chcesz przekazac bo jak narazie to pieprzysz jak zwykle... za pare postow dalej, znow zaprzeczysz sam sobie... :arrow: spiacy - trzeba chyba miec zwichrowane poglady, zeby isc na koncert tego rodzaju kapeli, bedac tak swietojebliwym. Poza tym twoj tok myslenia jest wlasnie spojny z mysleniem nowaka. Wy i wasza sprawiedliwosc jest zalosna, kazdego inaczej myslacego, kazdego ktory nie da sobie nalozyc tych klapek na oczy i ma otwarty umysl najchetniej byscie zamkneli, albo i moze na stos poslali... Gratuluje ograniczenia... Ostatnio zmieniany: 2008-02-05 07:39:36 |
||||
|
necros
Bicz Posty: 32 |
2008-02-05 07:39:34
Najciekawsze jest to,ze kosciol obraza wszystkich i wszystko na okolo,ale jak ktos,cos zrobi nie po ich mysli,to wrog!!! Fuck the Christian |
||||
|
BarTolmai
Anciliae Posty: 1039 Bydgoszcz |
2008-02-05 07:50:00
Ty jesteś jakaś rodzina z minetą? kto idzie na koncert Behemoth zdaje sobie sprawę że to nie jest pieprzony gospel wychwalający Jezuska. Trzeba być burakiem żeby mieć ku temu pretensje, zwłaszcza na zamkniętej imprezie. I tak jak Doktor napisał, wbij sobie do mózgownicy że:
:arrow: wypowiedz minety o satanistach... nie pierwszy raz pokazałeś chłopie że jesteś błaznem. "A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem" |
||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2008-02-05 09:36:06
Adam dokładnie wie jak zrobić wkoło siebie szum i to mu się chwali 8) w końcu pracuje na swój sukces a żaden prawdziwy chrześcijanin nie powinien się sprawą zbytnio przejąć bo przecież potrafi wybaczać 8) Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
Cynthia
Primogen Posty: 348 Poznań |
2008-02-05 09:53:47
oni nie mają co robić... si vis amari, ama |
||||
|
RuczajDJ
Bicz Posty: 517 Poznan/ZGora |
2008-02-05 12:18:09 Re: Doniesienie przeciwko liderowi Behemoth
A co do tego ma rząd PiSu i Giertych?? Ex-poseł Ryszard Nowak jest działaczem lewicowym, czlonkiem lewicowej Unii Pracy. Typowy lewak, oni zawsze sie dopierdlaja, np do koncertow Honoru czy Konkwisty 88... Czlowieku (do Nowaka), jak ci sie nie podoba, to nie idz, i tyle.
Bo dupy jestescie i tyle... trzeba byc aktywnym jak ten lewak Nowak. Oczywiscie ze mozna beknac za publiczne podarcie biblii satanistycznej, tylko trzeba dzialac w tej sprawie, bo naruszenie kultu religijnego o ile sie nie myle nie jest scigane z urzedu tylko wymaga zlozenia doniesienia o przestepstwie. Tylko to przewyzsza mozliwosci intetelktualne rodzimych "szatanistow", chlejacych pod Bazylem i tam wielbiacych "szmatana" przy tanim winie :) |
||||