|
Kirie
Anciliae Posty: 510 |
2008-02-19 16:15:20
Coś w tym jest 8) Mi właśnie skończyły się ferie, index dopiero oddam. Grunt, że nie mam żadnych zaległości. Uff... Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności. |
||
|
Wild_Child
Anciliae Posty: 1091 Wyobraźnia ;) |
2008-02-20 15:53:51
Mi jeszcze jeden wpis został... i wyrok, mam nadzieję, że pozytywny :D Nowy semestr rusza pełną parą, jak ja to kocham... hehe, bawimy się dalej :twisted:
Popieram :!: U nas czasami udaje się owo (w miarę) bieżące sprawdzanie wymusić. :twisted: Życie człowieka jest jak pieśń... sztuką jest się weń wsłuchać, miast zagłuszać... |
||
|
th
Anciliae Posty: 879 Poznań |
2008-02-24 21:09:44
Uroki sesji mogą wciągnąć kazdego na kilka miesięcy latania, uczenia sie i marnotrawienia swego czasu. W tym roku na szczescie udało mi się w ciągu sesji (tej prawidłowej) zaliczyc wszystko :D Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D |
||
|
dr_Faustus
Bicz Posty: 1906 Danzig |
2008-02-24 21:16:14
Jestem dumny z Ciebie panie Koparkowy vel rzadki studencie :wink: MOJE SZCZERE GRATULACJE RYCERZU MICHALE |
||
|
Elvis
Anciliae Posty: 393 Poznań |
2008-02-25 13:13:05
Właśnie oddałem indeks. Mam święty spokój do czerwca. Tyle ze jakoś tak straciłem cel w życiu... co będę robił tyle czasu? ^^ "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
||
|
Cynthia
Primogen Posty: 348 Poznań |
2008-02-26 08:54:04
Elvis jak chcesz to zdaj za mnie egzamin u Krwawej Mery bo mi chyba nie poszło, nadal walczę, dziś wyniki...
:roll: a miało być tak pięknie... ZDAŁAM :D teraz oddaje się szaleństwu dnia powszedniego i czekam na kolejne starcie z uczelnią :)) Gratuluje wszystkim którym się udało ;P si vis amari, ama |
||