|
Trance_Rock
Bicz Posty: 1 |
2007-12-24 22:51:55 trance
Co sądzicie o muzyce trance? chcę poznać Wasze zdania A o ktory trance ci chodzi? Dark, uplifting itp... I jak juz podejmiesz taka decyzje to po co chcesz wiedziec co myslimy o trance? Ostatnio zmieniany: 2010-12-05 18:50:18 |
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2007-12-25 13:21:52
tyle sądze o tej muzyce, że ją od czasu do czasu lubię posłuchać - wystarczy :?: :D Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
|
Black_Shelta
Bicz Posty: 13 |
2008-01-06 19:55:12
ja lubię trance. i nie będę się wdawać w rozważania jaki konkretnie. :D Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce. |
|
shagi666
Anciliae Posty: 319 Rzeszów |
2010-12-05 18:00:39
Co tu dużo mówić. Trance - picie , ćpanie , słuchanie i ruchanie Lubię trance. "Rób co masz robić brat , świat jest dziki , nie pozwól by ktoś mówił Ci , że jesteś nikim" |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2010-12-05 18:52:41
NIE SŁUCHAM tego no jak mu tam, aha > Trance, bo po prostu nie cierpię tej sieczki, no i to tyle w temacie :) Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Phantom
Anciliae Posty: 1047 Poznań |
2010-12-05 18:56:53
Trance....tylko psy/goa. "Tonight's the night..." |
|
korsarz
Anciliae Posty: 116 |
2010-12-05 21:04:36
Lubię tę muzykę. Dobrym uplifting, czy progressive nie pogardzę, aczkolwiek preferuję nurt psychedelic. Słucham trance'owych audycji na Digitally Imported, między innymi "A State of Trance" Armina van Buurena (w czwartki od 20:00). Fajne jest też "The Future Sound of Egypt" Aly & Fila, czy audycja "Anjunabeats Worldwide" :) . A jeśli chodzi o nurt psychedelic - no cóż, poza stacją na Digitally Imported nie znalazłem jeszcze żadnej stacji psytrance nadającej audycje na żywo... Osobiście preferuję z tego nurtu klasyczne Goa - Astral Projection, Cosmosis, Man With No Name... Świetne są też wczesne albumy Juno Reactor. Youtube Mówiąc o psychedelic, nie można nie wspomnieć o takiej osobie, jak Simon Posford - znany pod pseudonimem Hallucinogen, oraz na spółkę z Raja Ram tworzy psybientowy duet Shpongle. Youtube Youtube . No i coś nieco nowszego: Youtube Całkiem dużo psytrance'u (a także downtempo oraz techno) można ściągnąć na serwisie Ektoplazm. Albumy wydawane na licencji Creative Commons (tak jak na Jamendo), z możliwością ściągnięcia albumów w formacie *.flac :) |
|
bliesa
Redaktor Posty: 142 Poznań |
2010-12-05 23:59:06
Jak Hallucinogen, to musi być oczywiście Infected Mushroom. ; p "You need chaos in your soul to give birth to a dancing star." |
|
Freakstranger
Anciliae Posty: 601 Kraków |
2010-12-06 00:11:02
O taak, goa/psy najczęściej (jak ktoś wymieniał Astrale, Hallucinogen ale też Dimension 5 czy Alienapia), fullon (Digicult, chyba mój ulubiony wykonawca trance, płytka "Out of this World" miodna), czasem minimal tech-tance (Midi Miliz) albo rzaaadko jakieś darki (Psykovsky, Kindzadza). "Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację" |