|
Grzena69
Bicz Posty: 95 Toruń |
2010-11-22 13:48:12
Poleciała Chylińska na kasę małolatów,nigdy nie była oryginalna. Miłość |
||||||
|
Aliss
Anciliae Posty: 184 Nîmes/Bydgosz... |
2010-11-28 12:52:56
Niewiem jak to wyglàda w polsce,niestety zyjè we francji,kraju skazonym przez arabizm i francuska wersja hip-hopu(z dodatkiem rytmòw arabskich) nazywa siè HRB.Niestety jest to tzw. muza bardzo niestradliwa i na jakiej kolwiek stacji radiowej s£ychaç w ko£o to samo,te same kawa£ki opowiadajàce o z£amanych sercach(wyte przez m£ode wytapetowane idiotki) i opowiadania o narkotykach pieniàdzach i wielkich samochodzikach(jak w cytacie powyzej) wszystko to jest $piewane w tzw. skròtach jèzykowych i niezrozumia£e dla cz£owieka z poza dzielnicy zagrozonej g£òpotà,ale co najciekawsze to kiedy$ siè zastanawia£em i doszed£em do takiego wniosku : prawdopodobnie cz£owiek pioszàcy taki dziwny i niezrozumia£y text w momencie twòrczej pasji musi byç tak nawalony,naszprycowany i niewiem co jeszcze ze gdy dochodzi do siebie to zapewne sam nie pamièta co przez tio chcia£ powiedzieç,ale jest mu g£òpio przed swoimi spedzialonymi kolesiami i niechcàc wyj$ç na g£òpka $wiewa co napisa£ Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni |
||||||
|
Violanta
Matuzalem Posty: 189 zachodniopomors... |
2011-01-08 22:02:12
Wg mnie to są najgorsze piosenki Chylińskiej. Co to za teksty, miała o wiele lepsze i o wiele bardziej emocjonalne, niż te pieprzone napier*alanki, choć i takie są potrzebne, to wolę inne. Chylińska = bardzo dobry wokal i osobowość sceniczna, co nie czyni jej bardzo wyjątkową jednostką. Wyjątkowy głos nie czyni jeszcze wyjątkowej osobowości, a jakoś specjalnie wyjątkowa i oryginalna to Chylińska nigdy nie była. Po prostu dobrze wykonywała swoją pracę rockmenki na scenie, na początku może i czuła, co robi, ale po przekroczeniu trzydziestki, na pewno to uszło... Wg mnie to, co teraz robi może być szczere. Na pewno ryzykowne i komercyjne, ale może być i szczere.
Nosowska sięga po 'alternatywę'. Nic nie mam do tych gwiazd", bo jakoś specjlanie mnie nigdy nie wzruszały, więc ich zmiana aż tak mnie nie uderzyła i nie boli. Co do hip-hopu - chyba tylko Outkast i Paktofonika i Kalibry mnie ruszyły, reszta to kupa, jak już było pisane - teksty o niczym, na haju. Better to be hated for who you are than loved for who you are not. |
||||||
|
Demonika
Matuzalem Posty: 438 Mińsk Mazowiec... |
2011-01-08 22:27:15
To dlatego masz te takie inne znaki? Bo żyjesz we Francji? :D Genialne :D "Protect me from what I want" |
||||||