Przerazające! - strona 255

Help
Forum : Gothic
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 Następna
Viljar
Anciliae
Viljar
Gdańsk Oliwa

2009-07-26 19:22:27
Vika Napisał:
Po prostu masz zły obraz mnie w swojej głowie. No i uciekłeś, zanim naprawdę mnie poznałeś. O pustce wewnetrznej objawiającej sie pretensjonalnością, irracjonalnym poczuciem wyższości i obgadywaniem innych też już pisałam. Ja sobie niczego nie wymyślam, tylko dość dobrze pamiętam, co kiedyś mówiłeś, choć w sumie o wielu rzeczach chciałabym zapomnieć ale to dość trudne.

Powiedziała osoba, która niby nikogo nie obgaduje, ale nie ma skrupułów w wyciąganiu prywatnych spraw na publicznym forum. Wiesz jak to się nazywa? A poza tym - jaką opinię o Tobie miałem sobie wyrobić na podstawie Twoich własnych słów, tej Że niby pozytywną?

A co do poprzedniego posta: noszę glany, bo są zajebiście wygodne, noszę się na czarno, bo tak mi pasuje, a że przy okazji pasuję do klimatu, to już inna para kaloszy. W tym samym stroju chodzę i na DM party, i na typowo gotyckie party, i na szanty :D

Aligator
Anciliae
Aligator
Warszawa

2009-07-26 21:55:06
bastet666 Napisał:

Wogole rozsmieszylo mnie jedno zdanie gdzies wczesniej wspomniane dziewczyna pisala ze ubiera sie w takima nie innym stulu bo nie chce wygladc jak wszyscy...a czy idac na jakis koncert nie wyglada jak wieszkosc zgromadzonych

Uwielbiam tą manię pokazywania wszystkim kim nie jestem i zero refleksji nad tym kim chcę być...

:twisted:

Chciałbym żeby taka panienka zobaczyła mnie kiedyś w połyskującej lycrowej oddychającej koszulce, spodenkach do koszykówki i czarnych nike'ach na nogach i makijażu na twarzy a la Bravehart ze szminki maskującej :P

Aż bym się z nią pokłócił kto z nas jest bardziej gothycki :P
Dios, Patria, Fueros, Rey

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-07-27 10:17:06
Viljar Napisał:
Vika Napisał:
Po prostu masz zły obraz mnie w swojej głowie. No i uciekłeś, zanim naprawdę mnie poznałeś. O pustce wewnetrznej objawiającej sie pretensjonalnością, irracjonalnym poczuciem wyższości i obgadywaniem innych też już pisałam. Ja sobie niczego nie wymyślam, tylko dość dobrze pamiętam, co kiedyś mówiłeś, choć w sumie o wielu rzeczach chciałabym zapomnieć ale to dość trudne.

Powiedziała osoba, która niby nikogo nie obgaduje, ale nie ma skrupułów w wyciąganiu prywatnych spraw na publicznym forum. Wiesz jak to się nazywa? A poza tym - jaką opinię o Tobie miałem sobie wyrobić na podstawie Twoich własnych słów, tej Że niby pozytywną?

A co do poprzedniego posta: noszę glany, bo są zajebiście wygodne, noszę się na czarno, bo tak mi pasuje, a że przy okazji pasuję do klimatu, to już inna para kaloszy. W tym samym stroju chodzę i na DM party, i na typowo gotyckie party, i na szanty :D

Istnieje wyraźna różnica między obgadywaniem innych a probą samoobrony przed czyims atakiem i ostrzeganiem innych.
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Carmen
Bicz
Carmen

2009-07-30 17:21:27
Osobiście nigdy nie byłam na C.P., ale widziałam zdjęcia w internecie. Kurcze, ale bal maskowy! Na żywo, to to musi być widowisko, jakich mało. Jedni wyglądają śmiesznie, inni przerażająco, a jeszcze inni zwyczajnie :) . Jedyne, co mnie tam drażni, to nieraz zbytnia ekshibicja. A tak w ogóle, to fajna różnorodność.

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-07-31 16:58:47
Carmen Napisał:
Osobiście nigdy nie byłam na C.P., ale widziałam zdjęcia w internecie. Kurcze, ale bal maskowy! Na żywo, to to musi być widowisko, jakich mało. Jedni wyglądają śmiesznie, inni przerażająco, a jeszcze inni zwyczajnie :) . Jedyne, co mnie tam drażni, to nieraz zbytnia ekshibicja. A tak w ogóle, to fajna różnorodność.

hmmm mnie nie przeszkadza eskhibicja typu że babka biega w staniku i szortach z latexu. ale goły podchmielony facet to już przesada. z tych fot z CP które znam to podobają mi się najbardziej stroje z 2005 roku
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Razorblade-Kiss
Primogen
Razorblade-Kiss
Kraków

2010-01-27 12:31:03
Vika Napisał:
hmmm mnie nie przeszkadza eskhibicja typu że babka biega w staniku i szortach z latexu. ale goły podchmielony facet to już przesada.

czyli nie jesteś za równouprawnieniem? :P
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 Następna
Forum : Gothic