Gry na ktorych najbardziej sie zawiedliscie. - strona 45

Help
Forum : Gry
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2009-11-05 11:35:33
HardKill Napisał:
o włśnie Panie mane kolegen 8) no właśnie COD jako S-f to by dopiero było coś jestem za :D hehehehe xD

NIEE!! CoD w S-F podzieliłby lost Battlefield: 2142... straciłbym do tej seri szacunek. Kolejna cześć będzie może w Wietnamie?
Oczekuje juz kuriera, premiera 10.11 :D za 5 dni!! :D
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-11-05 11:50:45
:D hehehehe 8) żartowałem z tym COD s-f :lol: xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

dzizusu
Bicz
dzizusu

2009-11-05 12:44:06
Elvis dobrze mówi też mam nadzieję ze za rok dostaniemy CoDa wietnam :D a moze 1 wojna swiatowa 8O

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-11-05 13:11:38
hehehe dzizusu CODa w realiach 1 wojny światowej :lol: oj wątpię w to bardzo :roll: ale Wojna światowa,no być może :P

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2009-11-05 13:51:05
Mało jest gier w realiach I ww ponieważ mało kto chciałby przez 10h grania posługiwać sie 1-strzałowymi karabinami Ostatnio próbowano w Necrovision (polecam) i Darkest of Days (niewykorzystany potencjał)
Wyszło tak sobie :>
BTW. Mogę powiedzieć ze zawiodłem sie na Modern Warfare 2 :P Chodzi tu o politykę multi - 0 dedyków i max 18 graczy na servie. Do tego jeszcze system wyszukujący przeciwników... jeśli będzie taki sam jak w Dawn of War II to dostane cholery...
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-11-06 17:41:10
A pro po jeszcze CODa :D

Activision o kolejnych Call of Duty

Ujawniony raport finansowy Activision Blizzard za trzeci kwartał tego roku, pokazuje, że firma jest w bardzo dobrej kondycji. Co ważniejsze jednak, podczas telefonicznej konferencji z prasą i analitykami, szefowie Activision Blizzard potwierdzili, że w przyszłym roku wydana zostanie kolejna część Call of Duty.

Patrząc na katalog wydawniczy firmy na okres świąteczny, można uznać, że zapowiedzi prezesa Activision Blizzard mają solidne podstawy.
W najbliższych tygodniach na rynek trafią bowiem DJ Hero, Band Hero, Tony Hawk: RIDE, Bakugan Battle Brawlers oraz przede wszystkim Call of Duty: Modern Warfare 2. To właśnie z tą ostatnią grą włodarze spółki wiążą największe nadzieje.

Tym bardziej, że przeprowadzona w nocy konferencja podsumowująca wyniki spółki przyniosła kilka ciekawych informacji. Możemy być już pewni, że w przyszłym roku również otrzymamy produkt sygnowany logiem Call of Duty.

Nie do końca wiadomo jednak, czy dalej będzie to wojenny FPS. Na przestrzeni ostatnich miesięcy przedstawiciele Activision Blizzard kilkukrotnie podkreślali, że są zainteresowani rozszerzeniem oferty gier spod znaku COD na inne gatunki.

Mówiło się między innymi o MMO osadzonym w świecie tej gry. Jeśli jednak kolejny Call of Duty pozostanie shooterem, możemy być niemal pewni, że nie będzie oparty na wydarzeniach z II Wojny Światowej. Kilka miesięcy temu przedstawiciele studia Treyarch zapewnili, że World at War było ostatnią grą z serii bazującą na tych wydarzeniach. Obecnie spekuluje się, że kolejna odsłona Call of Duty może zostać osadzona w realiach Zimnej Wojny lub konfliktu w Wietnamie.

Info: www.gry-online.pl

Co ty na to maine kolegen dzizusu :lol:

Aha jak się będziecie nudzić ,to napiszcie czasem coś w temacie :arrow: Call Of Duty - World At War bo jak na razie to piszę sobie tam,dla siebie samego chyba....?

:arrow: http://www.darkplanet.pl/Call-Of-Duty-World-At-War-4298_75.html#170439.html

dzizusu
Bicz
dzizusu

2009-11-07 09:46:44
HardKill Napisał:
Obecnie spekuluje się, że kolejna odsłona Call of Duty może zostać osadzona w realiach Zimnej Wojny lub konfliktu w Wietnamie.

Co ty na to maine kolegen dzizusu :lol:

a ja na to ze zajebiscie by było gdyby naprawde tak zrobili :D

zsamot
Primogen
zsamot
Gniezno

2010-12-24 02:10:04
Panzer General 3- po prostu tragedia, zero klimatu boskiej dwójeczki, tylko ładna. Po prostu byłem załamany, że to finał takiej serii.
Na szczęście: jest wersja Open, darmowa:
łączy ideał dwójki i nowe możliwości- dla fana strategii turowej: obowiązek.
http://opengeneral.pl/
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

Sumo666
Redaktor
Sumo666
Wrocław (Czas...

2010-12-24 15:00:01 ...
Call Of Dutz Black Ops - jakaś taka bezpłciowa ta gra. Fifa 11 brak mozliwości zmiany ustawien klawiszy i do tego strzał na bramkę (tutaj EA się kompletnie nie popisał, powinni zastosować silnik z Fify 2009).
If i can`t be my own i feel better dead.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-06-19 09:11:33
No niestety muszę szczerze przyznać, ze bardzo zawiodłem się na Medal Of Honor 2010.

Jakom fan serii MOH & COD jestem rozczarowany, ale nic to uznaje to za przypadek przy pracy, i czekam na kolejne odsłony tych dwóch kultowych dla mnie serii :)

jedras666
Redaktor
jedras666
Tychy

2011-06-19 14:07:18
A mnie zawiódł F.E.A.R 2. W zasadzie po raz kolejny to samo, tylko w trochę lepszej grafice. W dodatku ta gra w ogóle nie jest straszna, tak jak jej poprzedniczka i jeszcze jakby te klony były głupsze. Mam nadzieję, że trzecia część wniesie trochę powiewu świeżości w tą markę, bo jak dla mnie F.E.A.R zaczyna się rozmieniać na drobne
Wszystko się kiedyś kończy

Envy
Bicz
Envy
Złotoryja / Wro...

2011-06-19 18:55:41
Gothic 3...
Żywi przyjaciele różnią się od zmyślonych tym, że naprawde krwawią.

jedras666
Redaktor
jedras666
Tychy

2011-06-26 12:05:20
Ostatnio zawiódł mnie Braid. Bardzo lubię platformówki w starym stylu(czyli 2D + "idź cały czas w prawo"), a ta w dodatku ma naprawdę piękną grafikę i trzymającą za sercę muzykę. Więc o co mi chodzi? A no o to, że gra jest zwyczajnie przekombinowana i w dodatku zupełnie nie pomaga się odnaleźć w świecie gry. Co z tego, że jest cofanie czasu itd., skoro nie zawsze człowiek wie jak to wykorzystać. Zamiast skupić się na skakaniu, zbieraniu znajdziek i pokonywaniu wrogów, to człowiek musi zastanawiać się jak tu dojść do jakiegoś małego puzla. Ja wychowałem się na tym, że gry tego typu są trudne ze względu na ustawienie platform, przeszkadzajek itd. . Jeśli ktoś chce pograć w dobrą, nową platformówkę tego typu to polecam Trine

Battlefield: Bad Company 2, czyli kolejny klon Call of Duty, gdzie tłuczemy taką ilość mięcha armatniego, że nawet Poważny Sam dostałby zadyszki jako kolejny pozbawiony charakteru człowiek-duch, w asyście nieśmiertelnych i niezwykle tępych towarzyszy. Pewnie gra zyskuje na multiplayu ale mnie tego typu rozgrywki nie pociągają w ogóle. Dla mnie ta gra to koszmarna szmira i gdyby nie to, że wziąłem ją gratis do zakupu Mass Effect 2 to nigdy w życiu bym nawet na nią nie spojrzał.

Wszystko się kiedyś kończy
Ostatnio zmieniany: 2011-08-13 20:24:36

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Gry