|
frija
Bicz Posty: 1154 WarSaw |
2007-11-25 11:56:47 Abracadabra Gothic Tour - Lubin (22.11.2007)
chciałabym zauważyć, że większość społeczeństwa mieszka w blokach 0_o czy to znaczy, że większość społeczeństwa jest jedną subkulturą? 0_o żart się chyba nie udał 0_o ...I forgot to remember to forget... /johnny cash |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2007-11-25 12:29:11
ale nie wszędzie znajdziesz miasto, w którym jest ich aż takie zagęszczenie lubin to miasto typowo górnicze, rządzić powinno więc nim blackmetalowe podziemie 8) niestety sytuacja wygląda zdecydowanie inaczej hehe polecam się wybrać w moje rejony, a żart może zrozumiesz 8) polkowice, legnica, lubin czy złotoryja to miasta, w których jeżeli już odbędzie się jakiś koncert wyłamujący się poza ramy muzyki discopolo, pop czy regge to nie przyjdzie na niego zbyt liczne grono osób Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
frija
2007-11-25 13:37:15
ja bez jodu już w wawie ciężko sobie radzę, więc wolę nie katować się górniczymi klimatami ;P tylko po prostu stwierdzam, że np. w bloku, w którym teraz mieszkam, mieszkają jedynie trzy młode osoby... i żadna nie chodzi w dresie ;P że tak powiem ...I forgot to remember to forget... /johnny cash |
||
|
Paskievicz
2007-11-25 15:42:45
może są tylko 3 bo reszta pewnie podążając za modą wyjechała do irlandii aby zarobić na dresy, a ci nie mają kabonki nawet na bilet tam 8) Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
frija
2007-11-25 21:42:29
sorry... jeżdżę na wyspy średnio co miesiąc/dwa i jakoś nie kupiłam dresu ;P mój facet też w nim ani na wyspach, ani tutaj nie pomiata ;P ...I forgot to remember to forget... /johnny cash |
||
|
Angelizer
Primogen Posty: 7 Z grobu. |
2007-11-27 14:19:49
Mistrzu Paskiewiczu, ten 'bliżej ci niezidentyfikowany kawałek' to był Graphite, jeden z najważniejszych utworów Closterkellera, eh... Nic nie wspomniałeś o tym, że ciała to dało nagłośnienie przede wszystkim, a nie fani, co przejawiało się m. in. tym, że Anja śpiewała jakby się nawdychała helu. Poza tym twoje podejście do mieszkańców Lubina jest niewłaściwe, a wręcz dyskryminujące. Fakt faktem, że na Via Alii wszyscy siedzieli, ale czego należy oczekiwać od ludzi zażenowanych czekaniem. Kumpel zasięgnął języka w WC od gitarzysty, i ponoć mogli grać nuż od 18.00, ale zachciało im się ot tak poczekać pół godziny. I może nie usłyszałeś, że m. in .ja właśnie krzyczałem, by zagrali 'Agnieszkę' xD, a do wyboru był jeszcze nowy kawałek pt. 'Zło'. Jam tej siły cząstką drobną, która złego chce, a zawsze czyni dobro. |
||
|
Paskievicz
2007-11-27 22:08:53
no chyba nie słyszałem bo ogłuszyła mnie kolumna przy której stałem, ja tam chciałem żeby grali nowy na złość zatwardziałym fanom hehe a co do Graphite, no może i tak, nie znałem jego nazwy choć sam numer dobrze znam Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||