|
Phantom
Anciliae Posty: 1047 Poznań |
2007-11-10 00:11:27 Out Of Line Festival ODWOŁANY !!!
I kaszana a sie nastawilem na koncert.... "Tonight's the night..." |
||
|
cross-bow
Redaktor Posty: 3055 Gdańsk |
2007-11-10 00:22:07
ja bym to skwitowała słowem DUPA! pozamieniałam się z amebą na rozum. |
||
|
purple
Fae Posty: 1 |
2007-11-10 01:06:50
:///// co sie stao? fakin szit.. |
||
|
RuczajDJ
Bicz Posty: 517 Poznan/ZGora |
2007-11-10 01:21:34
Jak zwykle, trza jezdzic na koncerty do Berlina, bo w tym grajdole nic sie nie udaje.... Kto teraz bedzie chcial zagrac w Polsce? Ostatnio zmieniany: 2007-11-10 13:17:35 |
||
|
Kirke_Femme_Fatale
Anciliae Posty: 383 Poznań |
2007-11-10 02:42:14
Ja tez jestem wsciekla :/ tez sie nastawilam i kicha
A jakby ktos znal powod odwolania to byloby super :roll: bla bla bla |
||
|
vampira
Bicz Posty: 3 Łódź |
2007-11-10 11:42:50
Według mnie to wina ludzi, tzw. fanów, tak, tak, niestety...bilet można było kupić w przedsprzedaży, a wiele osób na różnych forach pisało, że właśnie idzie kupić ten bilet ( na dwa dni przed koncertem). Po to można kupować wcześniej, żeby organizator wiedział, jak będzie frekwencja, czy będzie musiał dopłacić, czy pójdzie z torbami etc. Druga sprawa to lenistwo ludzi, jak sie koncert nie odbywa w miejscu zamieszkania to już jest katastrofa. Jestem strasznie wk...,że koncert się nie odbędzie, ale jeszzcze bardziej na tych, którzy najpierw jęczą, że nic się nie dzieje w naszym kraju, a potem im się nie chce d...ruszyć. :evil: |
||
|
Semjan
Bicz Posty: 1703 |
2007-11-10 11:59:22
Hmmm... jestem zażenowany wiadomością.Ja się wybierałem na koncert spoza Poznania, skład mnie satysfakcjonował, szczególnie Hocico. Szkoda, że będę musiał ich zobaczyć gdzieś indziej, jak to stwierdził RuczajDJ, najszybciej poza granicami Polski. Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz. |
||
|
uzekamanzi
Primogen Posty: 501 Poznań |
2007-11-10 12:04:23
No ładnie :/ to pozostaje sobie zrobić zdjęcie z bilecikiem i iść go oddać :/ Fuck you dude! |
||
|
Mandy
Bicz Posty: 132 Grudziądz/Pozn... |
2007-11-10 12:19:48
Poczekajmy na oficjalne powody odwolania koncertu. Byc moze to nie niska frekwencja, a jakies problemy techniczne, moze zespol robil problemy, moze nie dogadano sie do konca w sprawie pieniadzy etc. Powodow moze byc mnostwo. Nie usprawiedliwiam tu organizatorow. Twierdze jedynie, ze sa winni wyjasnienia osobom, ktore ten bilet zakupily i czekaly na koncert.... Nuttin' Wrong with Candy |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2007-11-10 13:25:05
hehe to typowa empetrójosko fanoska reakcja, nazwałbym to nawet reakcja typowo polską 8) też wybierałem się na gig, i zapierdalać miałem na niego 210 km ale cóż.... maybe next time :idea: Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
RuczajDJ
2007-11-10 13:35:10
Jestem wkrwiony, bo planowalem jechac na ten koncert do Berlina, a skoro mial byc w Poznaniu to zmienilem plany. Taka to nasza gowniana scena, tu trzeba hojnego szejka naftowego ktory sypnie szmalem, bo taki koncert sie u nas nie zwroci. |
||
|
RuczajDJ
2007-11-10 13:55:40
Dokladnie, Paskievicz.... Torrenty byly rozgrzane do czerwonosci jak wiara sciagala Hocico, ale zeby pojsc na koncert, wydac pare zyla i wzmocnic scene to juz nikogo nie bylo. Ale ile osob odgrazalo sie ze przyjedzie, ze my tutaj w Poznaniu nawet sie balismy ze klub BlueNote nie pomiesci chetnych :) Na razie kolesie z Hocico nie maja dobrych wspomnien: koncert w Poznaniu odwolany, a koncert w Bolkowie dwa razy rozpoczynany przez awarie naglosnienia plus odebrany czas na bisy. A czas zostal odebrany, bo na scenie przed nimi sie produkowala godzinami upadła-madonna (polskiego gotyku)-z-wielkim-cycem Anja Orthodox... Ale to juz inna historia. |
||
|
uzekamanzi
Primogen Posty: 501 Poznań |
2007-11-10 14:31:50
No właśnie, Ruczaj masz wiele racji w tym co piszesz. Ja chociaż nie uważam się za fana ich muzyki i nie pochwalę się posiadaniem ich kolekcji w oryginałach to na koncert się zapaliłem i bilet kupiłem. Denerwuje mnie postępowanie "torrentowych" fanów, którzy dużo gadają o tym jak to jakiś zespół kochają a jak ma przyjść do obejrzenia zespołu na żywo to od razu zaczyna się dyskusja pt. "dlaczego tak drogo?" Fuck you dude! |
||
|
RuczajDJ
2007-11-10 16:24:57
Napewno niemieccy organizatorzy (i zespoly) beda mieli o nas Polakach zajebiste zdanie, bo dzieki odwolanemu koncertowi w trasie koncertowej jest 2 dniowa dziura, podczas ktorej idą koszty ale festiwal nie zarabia. Jestem bardzo bardzo ciekawy ile faktycznie biletow poszlo-i to porownalbym z liczba tak gardlujacych za Hocico, wielkich qrwa fanów.... Jesli kilka dobrych zespolow (w tym takie tuzy jak Hocico i Spetznaz) sie nie sprzedaly za 50 zl - 50 zł za festiwal! to smieszne 12 euro!! -to ja nie wiem, co z mniej znanymi kapelami... Najbardziej mnie boli, ze taka obsuwa zdarzyla sie w Poznaniu-niby tylu fanow elektro, ach jakie zale ze imprezy odbywaja sie w te same weekendy bo za duzo, bo nie wiadomo co wybrac, dwa powazne portale darkowej muzy niezaleznej, tylu imprezowiczow itd itd. I tutaj sie nie udalo. A przeciez jeszcze mial dojechac Wroclaw, Szczecin, o innych miastach nie wspomne. To tylko pokazuje jaka zenada, ze srodowisko nie potrafi sie zebrac i pokazac ze cos znaczy. P.S pojutrze idziemy oddac bilety, szkoda bo tez bralismy dla znajomych spoza Poznania, ktorzy musieli sobie porobic plany na ten wyjazd - a jak ktos pracuje to poniedzialek nie jest fajnym terminem... |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2007-11-10 16:44:42 Out Of Line Festival ODWOŁANY !!!
nie wybierałem się na ten festiwal , ale tak to już u nas jest kiedy nie przyjeżdżają do nas kapele to odbywa się ogólno Polski lament że nikt nie przyjeżdża do nas , że nic w tym kraju się nie dzieje , nawet kiedy imprezy(koncerty)są darmowe a zdarzają się takie imprezy to także nikomu nie chce się ruszyć dupy na taką imprezę więc mamy to co chcemy , i pozostają nam niestety wyjazdy na koncerty do Niemiec :P Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2007-11-10 18:25:53 |
||