AnderGrant

Help
Forum : Lokale, kluby
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: AnderGrant
dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-11-07 19:20:42 AnderGrant
Widze Nareo, ze wiele sie zmienilo przez te kilka lat. Pamietam, kiedy tam bywalem, o klimatyzacji mozna bylo jedynie pomarzyc. Dym byl tak gesty, ze smialo mozna bylo wieszac siekiere co przeszkadzalo nawet mi, osobie, ktora nie odmawia sobie dymka. Tak wiec jesli faktycznie to sie zmienilo to niewatpliwy plus knajpy. Cala reszta faktycznie sie zgadza tak jak opisalas. Tak wiec jesli ktos kiedys odwiedzi Olsztyn to naprawde warto zajrzec do tego lokalu, tym bardziej, ze obecnie w Olsztynie coraz mniej knajpek w klimacie.

Pozdrawiam

Dottore

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2007-11-08 14:07:11
wiesz, żeby tylko było tam więcej miejsca... :lol: ale w sumie lepszy rydz niz nic, zapraszam, też do Molotov Cafe, chyba nawet przyjemniej (ale to już kwestia gustu) tylko bardziej punkowo. chociaz na rock tez nie mozna smęcić, bo duuuużo go tam :twisted:
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-11-08 15:57:36
Narea Napisał:
zapraszam, też do Molotov Cafe, chyba nawet przyjemniej (ale to już kwestia gustu) tylko bardziej punkowo. chociaz na rock tez nie mozna smęcić, bo duuuużo go tam :twisted:

Najpierw droga Nareo to ja musze sie zaprosic do Olsztyna - wybieram sie tam od dawien dawna i jakos nie wychodzi mi, a przyjaciele czekaja na mnie...Co do Molotova to powiem Ci, ze wiele sie zmienilo od czasow, gdy mieszkalem w Olsztynie i zupelnie nie mam pojecia, gdzie ten lokal sie znajduje. Poza tym mysle, ze i tak predko w Olsztynie nie bedzie lepszej knajpy od legendarnego ś.p. HARLEYA, lecz zywot jego skonczyl sie wieki temu, a szkoda... :evil:

Narea
Primogen
Narea
Dobre Miasto/Pozn...

2007-11-09 08:33:33
w takim razie nakłaniam do zaproszenia się do Olsztyna :twisted: a co do zmian, masz rację, masz rację, zdziwisz się widząc stary dobry amfiteatr na fosie...
Hyvin osasin kyllä alkaa kunpa osasin joskus lopettaa...

Woland
Anciliae
Woland
Ostróda

2007-11-12 23:59:35
Molotov jest faktycznie niezly czasami tam bywam ale osobiscie wole Luzaka pomimo ze ostatnimi czasy straszna tam zenada zgodze sie ze knajpek w klimacie jest coraz mniej a te co obecnie funkcjonuja stracily swoja wartosc rozrywkowa jaka mialy kiedys
ale cuz moze niedlugo bedzie lepiej....
Dum Deus calculat, mundus fit.

Radiofan_Lidzbark
Primogen
Radiofan_Lidzbark
Lidzbark Welski

2010-01-31 23:44:31
Niedługo tam wpadne...
Pozdrawiam :)

Dyskusja na temat artykułu: AnderGrant
Poprzednia Następna
Forum : Lokale, kluby