|
zet
Primogen Posty: 1247 Poznań |
2007-08-06 17:34:59
:twisted: a no popatrz, to mi jakoś umknęło, bo po prawdzie, to na mnie zadziałałby tak tan amerykański, gdyby oczywiście nie Tim Roth :P Ale żeby ni odchodzić od tematu za bardzo, to muszę rzec, iż ostatnio akurat same raczej dobre filmy widziałem i poza tym wybrykiem kinematografii, czyli "Fatum" to mogę raczej tylko chwalić niż narzekać :) Not everyone likes metal... FUCK THEM!!! |
|
Morgraf
Primogen Posty: 5 Każde miasto je... |
2007-08-12 07:33:29
Bardzo wiele było w historii kina "porażek". Mnie ostatnio przytłoczyła, wręcz, porażka filmu "Oda do radości". Miałem co do tego filmu wielkie nadzieje, dużo na jego temat czytałem: "Współczesny obraz polskiej rzeczywistości" "Ambitny polski projekt"etc etc. Ostatnio pokazał go chyba C+ więc skorzystałem z okazji, obejrzałem i szkoda gadać...... Nic nie jest tym czym się wydaje. |
|
Decadence
Primogen Posty: 766 Częstochowa |
2007-08-12 10:04:32 Cóż za porażka!
a "The hills have eyes 2"? jedynka była totalnym gniotem, który w ogóle nie zasługiwał na miano horroru, ale numerem dwa to już twórcy przebili samych siebie :? z dwojga złego, to już lepiej na komedie romantyczne chodzić :wink: Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning... |
|
slashy
Primogen Posty: 34 Neverland |
2007-08-12 11:43:34
Unikam ogladania filmów, które mozna uznac za zupełny shit, bo zanim wybiore sie do kina czy obejrze to w domu to pytam znajomych o ich odczucia.. Po co marmotrawic czas? Ale nie raz przejechałąm sie na produkcjach typu "Hostel 2" (pierwsza czesc mozna było jeszcze posadzic o posiadanie jakiejkolwiek fabuły, czego o drugiej czesci z całą stanowczoscia powiedziec nie mozna...), wszelakie komedie romantyczne (ktore pozostawiaja po sobie jedynie uczucie wstrętu i pustki, no nie wspominajac o gronie nastolatek ktore sa swiecie przekonane o prawdziwosci tym podobnych historii i wzoruja sie na głównych bohaterkach... takowa postawe moze przemilcze zeby nie zostac zbanowana w drugim dniu obecnosci na forum). [url=http://www.lastfm.pl/user/slashy_dp]Chasing the sun[/url] [img:446aba9c11]http://img209.imageshack.us/img209/1863/sig02aslashylo4.jpg[/img:446aba9c11] |
|
BarTolmai
Anciliae Posty: 1039 Bydgoszcz |
2007-08-12 12:21:02
komedie romantyczne przemilcze, a co do horrorow, film zwie sie Braindead "Martwica Mozgu" ojebany jestem z tego co sie w nim dzialo :lol: nawet okresla sie go komedio-horrorem 8O ponoc w finałowej scenie z kosiarką do trawy zużyto 300 litrów sztucznej krwi, czyniąc Martwicę Mózgu najkrwawszym filmem w historii kinematografii. :lol: :lol: :lol: "A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem" |
|
Adalbert
Bicz Posty: 19 Lodz |
2007-09-20 18:54:54
Prym wśród popieprzonych filmów wiodą dla mnie ekranizacje niejakiej Grocholi. Takie rzeczy powinny być zakazane pod grozbą długoletniego więzienia! Ale zostawmy to... Co do "Piły' to obejrzałem tylko "jedynkę"i nie zamierzam sięgać po następne. Podobnie było z "Klątwą" i "Dark Water"-nieporozumienie! Aha...i jeszcze druga część "Blair Witch...",która jest czystą żenadą i tylko psuje dobrą opinię "jedynki". ..."Nie lekceważ potęgi wyobrażni..." |