Stargate - strona 15

Help
Forum : Film
1 | 2 Następna
black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2011-01-08 11:53:08
A mi nie wiedzieć czemu , podoba się koncepcja Widm , Roju , Królowych ich technologia taka inna, biologiczna i postacie Widm,ich stroje , fryzury, takie drapiezne zachowanie.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-01-08 12:02:50
A pro po Vincent,bluźnisz porównując Stargate SG-1, do tego gówna zwanego Star Trek :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Aliss
Anciliae
Aliss
Nîmes/Bydgosz...

2011-01-08 13:00:18
HardKill Napisał:
A pro po Vincent,bluźnisz porównując Stargate SG-1, do tego gówna zwanego Star Trek :)

Zgadzam siè z HardKillem,tyle ze to nie by£o bluznierstwo juz a raczej herezja....
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2011-01-08 14:06:44
Jestem fanem obydwu i muszę uczciwie stwierdzić, ze wiele z tego co powiedziano w SG1, wcześniej było już w TNG, DS9 i VOY. ST nie jest absolutnie gównem, po prostu nie każdy potrafi go odbierać.
Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2011-01-08 14:23:54
No nie wiem,,być może...? ja jednak nie toleruję ST'ka pod każdym względem,jak dla mnie jest zbyt komiksowy, a SG-1 i SG Atlantis jest bardziej, nie wiem jak to nazwać..? taki bardziej powiedziałbym realistyczny, no cosik takiego :)

FreddyKruger, a co tu takiego w odbiorze ST'ka ,albo coś ci się podoba, albo nie, ot i tyle

Nie każdy,to może, nie chwytać (odbierać) ale filmy F.Felliniego :)

Od wczoraj lukam sobie na pierwszy sezon SG Universe, nie jest to co prawda to samo co,SG-1 i Atlantis, ale powoli SGU rozkręca się .

Youtube

Obecnie jestem w trakcie oglądania drugiego sezonu SG Universe :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Ostatnio zmieniany: 2011-08-27 19:14:23

1 | 2 Następna
Forum : Film