Europejska trasa koncertowa Mayhema - strona 15

Help
Forum : Muzyka - rożne
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Europejska trasa koncertowa Mayhema - strona 15
dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-08-11 16:47:24
Kapitan_Mineta Napisał:

dr_Faustus Napisał:
a tak poza tym naprawde fajnie sie slucha dwUUtorowki, siedzac w pewnym malym wagoniku i zwiedzajac Mazury...nic poza tym...

napisałem dwuutworówki, a nie dwutorówki. Skoro już tak się czepiasz pisowni to "na pewno" pisze się osobno

Wiemconapisales.PoprostusmiacmisiechceztakichtekstowjakTwoj. Czepiaszsiedziewczynyobylegowno.Piszacartykulmialatakie,anieinne zrodla.Zawszemozeszwyslacswojawersje,ulepszona,wtedysiezrobiedycje.
Aterazzgadnij:spacjaminielaczyczymozeniewiemjaksiepiszenapewno?
Kapitan_Mineta Napisał:

dr_Faustus Napisał:
Czyzby Radom byl gorszym miastem od przecudnych Kielc?.

oczywiście że tak 8) musiałbyś mieszkać w Kielcach albo Radomiu, żeby zrozumieć wzajemną niechęć obu tych miast. To trwa chyba od zawsze. :P

Na szczescie nie mieszkam w Kielcach i skoro tak ogolniamy, to jesli wszyscy mieszkancy sa takimi minetami jak ty, to ciesze sie swoim szczesciem...
Kapitan_Mineta Napisał:

Paskievicz to jeden z niewielu ludzi tutaj z właściwym podejściem i dystansem do życia.

Zajdz go od "zawietrznej" to wtedy pogadamy...:wink:

Pozdrawiam

Void
Redaktor
Void
Radom, Warszaw...

2007-08-11 19:00:21 Europejska trasa koncertowa Mayhema
Kapitan_Mineta Napisał:
no co, nie lubisz minetki?? :lol:
niech ktos wreszcie zeedytuje ten temat, bo nie mogę patrzeć na tego "mayhema", psia jego mać :x

Najwyrazniej nikt tego tytulu nie edytuje bo nie widzi w nim bledu. Bo po prostu go nie ma, jakbys zapomnial jest cos takiego jak deklinacja, ktora dotyczy tez nazw wlasnych. Wiec np. tak jak z Mayhemem, tak samo mozna odmienic nazwy zespolow: Slayer-Slayera, Marduk-Marduka, Behemoth-Behemotha itd. Wiec czepiles sie o nic. A to, ze jestes z Kielc a ja z Radomia po prostu mnie osobiscie nie przeszkadza, to Twoj problem, nie moj.

Pozdrawiam
Nothing is perfect so perfect is nothing

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2007-08-11 19:33:49
please continue, coraz bardziej mi się podoba 8)
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Dyskusja na temat artykułu: Europejska trasa koncertowa Mayhema - strona 15
1 | 2 Następna
Forum : Muzyka - rożne